• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)
haftanin 5 gunu calisiorum, araba esimde, ben bisikletle oglani yuvaya birak geri al, yuva cikisi bisikletle alisveris yap.. esimle sdece ayda bi icecekleri birlikte aliriz, geri kalan temizlik yemek utu camasir bulasik cocuk hep bende. ama arada deliriyorum söyleniyorum o zaman yardim ediyor. Onun disinda ne kadar sacma di mi benim bisikletle alisveris yapmam bir de cocugu tasimam. Ben eskiden bu yuzden cok kavga ettim esimle, bu sdece aramizi acti. bir de gecen sene 3gun calisiyodu o haftada, kalan 2 gunde bi de evi dagitiyodu, yediginin tabagi bile masadaydi. sonunda dedim ki ben herseyi mutlulukla yapiyorum, cok sukur gucum var yapabiliyorum, hepsini spor saydim, calisan demir paslanmaz dedim kendime. Bu sayede iste cok kilo verdim bagisikligim guclendi, ama kendimi arada salak gibi hissediyorum ona yapilcak bi cozum bulamadim,. 13 senelik evlilikte bir alman erkegini alip türk erkegine cevirdim :) Alman arkadaslarim hayret ediyor esimin bana hic yardim etmemesine. Ama o da bahce isi yapar, ve vergi isi devlet dairesi isleri hep ondadir. Arabayi o kullanir, tatilleri aktiviteleri o ayarlar. Bir de iyi maas aliyor benim 3katim. dedim ki kendime otur sus az bi evinin kadini ol. ic mimarim ben, istanbulda yasarken kariyere öncelik veriodum ama artik gercekciyim, önceligim oglum esim evim, sora is geliyor. mezara götürmicem kariyerimi:) ben anca 32 yasimda bunlari ögrendim, 35 de ne olur bilemem:)?
Oo yine baya şey öğrenmişsin canim.bizde araba bendeydi.tum isler benim üzerimdeydi .senin eşinin yaptıklarını az buluyorsun ya.ha iste o işlerde bendeydi.herseye brnn kafa yordum.su an saçlarımı boyamasam bembeyaz.ama arada başka durumlarda oldu.annemin babamın ve kayinbabamin vefatı.esimin işi bozuldu.gurbette yaşananlar.birde tüm sorumluluğun bende olması.bunlar beni çok yıprattı.cunku ben el bebek gül bebek büyüdüm.hic zorluk görmedim.birden sudan cikmis balığa dondum.zaten ilçedeki profili en kötü okulda görev yapıyorum.oyle iste.babam yatalakken 2.cocugu hic düşünmedim.bakamazdim.sonra istedik olmadi.sonra ben boşverdim.sma oğluma kardeş yapma gikru hep aklımdaydı.sonra dr gittim folik asit verdi.3 ay kullan olmazssa tedavi dedi.biliyormusun son kutu bitti.olmayacak sanirim derken hamile kaldım.simdi bir kizim var.dunyalar tatlısı.esimde bir sorumluluk almaya başladı beni şaşırtıyor

Bugünkü menü

Kahvalti 9.30

Yumurta tava (1 yumurtadan)
Yarim paprika
5 zeytin
2 dilim sucuk
3 parca beyaz peynir
Bi lokma ekmek
1 yesil cay

Ara 12.00
Yarim misir

13.00
Sütlü kahve
Bi avuc Üzümü

16.30
Yarim tabak musakka
Bi kasik pilav
1 kase yogurt

2 litre su
Spor yok
Aradaki mısır fazla olmuş sanki ama dün canın çekmişti:)
Sabah
1 yumurta
1dlm peynir
1 kapüçino

Öğle
4 yk mercimek
Salata

Ara
200 grm azyağlı yoğurt

Akşam
3 yk mercimek
Yarım balık fırında (50 grm flndı)
Yarım çin böreği

1 litre su
1 litre dukan birası
Yarım litre su

( çin böreği olmamış diceksinizbiliom 😂)

Spor 60 dakka pisiklet ; 180 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Parantez içi el sallıyor:) afiyet olsun
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:30
1 büyük elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 cay bardağı süt
Tarçın
2 ceviz karıştırıp yedim

Ara14:40
1 kase yoğurt
Salatalık yedim
1 küçükte hırtlak

Kızlar bugün diş randevum vardi 15:30da ama orda çok rahatsızlandım niyeyse diş taşı temizleniyordu midem bulandı kulaklarım tıkandı gibi oldu baya kötü oldum sanırım tansiyon seker falan düştü orda bi kesme şeker verdiler işlem de yarıda kaldı malesef bi daha randevu alicam

Akşam 20
1 buçuk cay bardağı süt
Yarım muz küçüktü
1 küçük şeftali
Yarım yaş incir ezdim yedim
2 tane de ceviz ezdim içine
Bunu anca yedim normalde niyetimiz balıktı ama olmadı dişlerim basmıyor ağrıyor baya diş etlerim

Su 2 lt anca olmuştur daha içerim
Spor yok

Bu arada aksam yemeginden once tartida super bi rakam gördüm 🤩 cumaya görürüm insAllah yine ayni rakamı
Geçmiş olsun hafizecim, diş temizletmek biraz sinir bozucu dişçi koltuğu hepten gerici zaten, kendini kasmışsındır. Akşam biraz şekerli olmuş acıkırsın gibi geldi, afiyet olsun

afıyet olsun canım
ıncelmeler sahane
afıyet olsun canım
burda hava cok sıcak canım ya sabah sırtımdan terler aka aka ev işi yaptım
sıcaklardan ev işi zor okuyor bı mıskınlık geliyor ınsana
saol cnm daha guzelleri senin olsun
Carsamba Menüm

10.00
1 tk propolis bal sirkeli su ketentohumu yagi

11.30
1 bar süt
2 kş kepek
Kakao, ketentohumu, chia
4 ceviz
3 küçük k. Incir

17.30
1 tb kiymali kabak
Yogurt
afiyet olsun abla
Ayni durumdayiz canim ve isin kötüsü ben yiyorum :KK43:

Sende biliyorsun borek disinda guzel

Hirtlak ne diyorum google dan baktim bizim kelekmis :KK70:

Afiyet olsun canim ins istediginiz gibi bir yer bulursunuz
Ayyy kelek hirtlak iste hep bi farkli isimleri oluyor 😜

09.30
1 lahmacunun 3/4 ü ( bizim bildiğimiz büyük lahmacunlar gibi değildi, dondurulmuş, daha tatsız ve daha minnak)
Yeşillik
1 parça petnir
2 süs biber turşusu
1 tavada yumurta

10.30
Yaseminli yeşil çay

17.30
Avuç içi kadar et ızgara
Yoğurtlu domates soslu kabak
2-3 mantar, 1 çarli ızgara

Mefkurem Mefkurem mefkuş ablam bu sabah tartıldım 73.8 geldim 🤦🏻‍♀️

Aradaki mısır fazla olmuş sanki ama dün canın çekmişti:)

Parantez içi el sallıyor:) afiyet olsun

Geçmiş olsun hafizecim, diş temizletmek biraz sinir bozucu dişçi koltuğu hepten gerici zaten, kendini kasmışsındır. Akşam biraz şekerli olmuş acıkırsın gibi geldi, afiyet olsun
Saol cnm aynen öyle cok gerildim bitmek bilmedi sanki hepi topu 10 dk sürdü oysa bi daha gittiğimde insAllah sorunsuz olur daha bi kac kez gitmem lazimm anlaşılan dis taşın cok dedi dislerim sızlaynca canim yemek istemedi cnm su an açlık yok acikirsam da uyurum bende napim cnm

saol cnm daha guzelleri senin olsun
afiyet olsun abla

Ayyy kelek hirtlak iste hep bi farkli isimleri oluyor 😜
Bilmiyodum ondan seettim :D
Bugün menü yazmak istemiyorum Mefkurem Mefkurem cunku bozdum diyeti.sabah ve akşam sorunsuz ama arada abur cubur yed im
Yediysen yazacaksin canim yazmak istemiyorum deyip cekilmek yok menüyü alalim
09.30
1 lahmacunun 3/4 ü ( bizim bildiğimiz büyük lahmacunlar gibi değildi, dondurulmuş, daha tatsız ve daha minnak)
Yeşillik
1 parça petnir
2 süs biber turşusu
1 tavada yumurta

10.30
Yaseminli yeşil çay

17.30
Avuç içi kadar et ızgara

Kiz sabahin korunde nasil yedin onu :D
Ayrica hic guzel olmuyor o lahmacunlarin tadi :D
Afiyet olsun kuzu

Bugün menü yazmak istemiyorum Mefkurem Mefkurem cunku bozdum diyeti.sabah ve akşam sorunsuz ama arada abur cubur yed im
kiz abur cubur nerden cikti tarti oncesi gerci sonrası da yememek lajzm ama 🤦‍♀️ afiyet olsun tartini etkilemez insAllah
09.30
Yeşillik
1 parça petnir
2 süs biber turşusu
1 tavada yumurta

10.30
Yaseminli yeşil çay

17.30
Avuç içi kadar et ızgara

Afıyet olsun kankim kacla mezun olmuştun sen

Bilmiyodum ondan seettim :KK70:

Kiz sabahin korunde nasil yedin onu :KK70:
Ayrica hic guzel olmuyor o lahmacunlarin tadi :KK70:
Afiyet olsun kuzu
Guzel oluyir ama ben cok severim salatalik gibi mi ki o da meyve grubuna girmiyordr snrm

Oo yine baya şey öğrenmişsin canim.bizde araba bendeydi.tum isler benim üzerimdeydi .senin eşinin yaptıklarını az buluyorsun ya.ha iste o işlerde bendeydi.herseye brnn kafa yordum.su an saçlarımı boyamasam bembeyaz.ama arada başka durumlarda oldu.annemin babamın ve kayinbabamin vefatı.esimin işi bozuldu.gurbette yaşananlar.birde tüm sorumluluğun bende olması.bunlar beni çok yıprattı.cunku ben el bebek gül bebek büyüdüm.hic zorluk görmedim.birden sudan cikmis balığa dondum.zaten ilçedeki profili en kötü okulda görev yapıyorum.oyle iste.babam yatalakken 2.cocugu hic düşünmedim.bakamazdim.sonra istedik olmadi.sonra ben boşverdim.sma oğluma kardeş yapma gikru hep aklımdaydı.sonra dr gittim folik asit verdi.3 ay kullan olmazssa tedavi dedi.biliyormusun son kutu bitti.olmayacak sanirim derken hamile kaldım.simdi bir kizim var.dunyalar tatlısı.esimde bir sorumluluk almaya başladı beni şaşırtıyor
Hasta bakmak zor valla ya.kolaylıklar diliyorum, biz 2.5 sene önce tasındık almanyaya, öncesşnde Tğrkiyedeydik, türkiyedeyken de devlet dairesi ev sahibiyle kavga gibi her iş bendeydi ve arabamız yoktu. Ama maddi durumumuz iyiydi ve çocuk yoktu, haftada 1 temizlikçi alıp migrostan siğariş verdiğimde hayattaki genel sorumlarım çözülüyordu. Babam kanser oldu, annem de bel fıtıgından kitlendi aynı anda, babaannem de 90 yaşındaydı. Biz 3 kardestik, 3 olmasak nası hepsine yetişirdik inan hiç bilmiyorum. O zamana kadar çocuk fikri hep kafada buluttu yani bende. Sırf bize baksınlar diye değil tabii ama en az 3 çocuk isteme sebebim de böyle percinlendi. Çocukluk anılarım da hep güzel yani, tek çocuk olsam nası anılarım olurdu bilemiyorum ama çok eğlendim hep iki abimle.
Hepimizin sınandığı şeyler var şu hayatta. Ama bizim anlaşmamız eşimle şöyleydi, türkiyedeyken herseyi ben yaptım, Almanyaya taşınınca o yapacak. Yani devlet dairesi işleri. Oğlan hastalandı mı bisikletle 10 km yol götürüp doktora ben taşıyorum, hiiiççç ölsek işten izin alıp da çıkmaz mesela. Neyse benimki de bu cins ve artı eksi yanyana koydugumda bana uygunluk olarak artısı çook fazla o sebeple sallamıyorum

Bilmiyodum ondan seettim :KK70:

Kiz sabahin korunde nasil yedin onu :KK70:
Ayrica hic guzel olmuyor o lahmacunlarin tadi :KK70:
Afiyet olsun kuzu
Ahahaha Allah’ın gücüne gitmesin ama hakkaten biraz şeydi..😂 gurbet elde nefsimi körelttim napam bacı 😬 teşekkür ederim guzum

Yok yavrum ya demem istersen karşılıklı sayalım bende tatlıya düşmemek için yapay tatlıya yanim bende meyveydi falan yedim biraz bugün

:KK70::KK70::KK70::KK70: sorma sorma
Meyve masum kalir benimkilerin yaninda :KK53:
Ahahaha Allah’ın gücüne gitmesin ama hakkaten biraz şeydi..😂 gurbet elde nefsimi körelttim napam bacı 😬 teşekkür ederim guzum
Vegan olmadan once bi kere yediydim lahmacundan sogumustum yeminle:KK53:

Back
X