ay bende de gelir mi bu kafa 35 de acaba:)
haftanin 5 gunu calisiorum, araba esimde, ben bisikletle oglani yuvaya birak geri al, yuva cikisi bisikletle alisveris yap.. esimle sdece ayda bi icecekleri birlikte aliriz, geri kalan temizlik yemek utu camasir bulasik cocuk hep bende. ama arada deliriyorum söyleniyorum o zaman yardim ediyor. Onun disinda ne kadar sacma di mi benim bisikletle alisveris yapmam bir de cocugu tasimam. Ben eskiden bu yuzden cok kavga ettim esimle, bu sdece aramizi acti. bir de gecen sene 3gun calisiyodu o haftada, kalan 2 gunde bi de evi dagitiyodu, yediginin tabagi bile masadaydi. sonunda dedim ki ben herseyi mutlulukla yapiyorum, cok sukur gucum var yapabiliyorum, hepsini spor saydim, calisan demir paslanmaz dedim kendime. Bu sayede iste cok kilo verdim bagisikligim guclendi, ama kendimi arada salak gibi hissediyorum ona yapilcak bi cozum bulamadim,. 13 senelik evlilikte bir alman erkegini alip türk erkegine cevirdim :) Alman arkadaslarim hayret ediyor esimin bana hic yardim etmemesine. Ama o da bahce isi yapar, ve vergi isi devlet dairesi isleri hep ondadir. Arabayi o kullanir, tatilleri aktiviteleri o ayarlar. Bir de iyi maas aliyor benim 3katim. dedim ki kendime otur sus az bi evinin kadini ol. ic mimarim ben, istanbulda yasarken kariyere öncelik veriodum ama artik gercekciyim, önceligim oglum esim evim, sora is geliyor. mezara götürmicem kariyerimi:) ben anca 32 yasimda bunlari ögrendim, 35 de ne olur bilemem:)?