- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #311.761
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ohhh iyiiii çok güzelDünkü menüm
Kahvaltı 1 poğaça 2 patlıcanlı börek eşliğinde kahvaltı çeşitleri
Arada 1 bardak ayran 3 erik
Akşam 2 bud salata yoğurtlu semizotu koz kırmızı biber
Bol su
Amann en iyisi hee hee deyip gecmekNe demişler 7 neyse 70 odur insan..
Onlar gidince "Anne dedim ya ilerisini düşünmeden hareket ediyorsun yesimin umrunda mı ama oğlunun huzuru kaçtı eskisi gibi gelip giderlermi şimdi diyorum" benim oğlum gelir o gelmesede olur diyor
Zaten dün öğlende bana çattı ..yorganlarini havalandiralim istedi esimde var anne dedim dışarı cikicam hem benzin almam lazım kizida haftasonu girmeden sağlık ocağına götürüyim dedim kulağını kasıyor yarın hallederim ama dedim ..suratını asiverdi esimde kızdı dediğin aninda olmayınca niye suratını asiyorsun tamam ben yaparım diyip sinirle asti balkona ben gittim zati...
Böyle ortalığı karıştırdı bugünde yataktan çıkmaz hastalanir hastayım diye.. amann bizde hikaye bitmez ne yesemki kahvalti da![]()
Gelirse bakariz cnmKızlar BDV de bir arkadaşımız konu açmış hafif insüllin direnci dolayısıyla kilo veremediğini bahsetmiş. Davet ettim bizim takıma. Bir engeli var mıdır bilememMefkurem sende bakarsın ablacım. Ama yardımcı olabilirsek ne mutlu bize diye düşündüm ayrıca diskalifiye listesinde adını göremedim ama sen bi bakarsın ablam gelirse
aynen canım ya ben orda ödem de tutmuyorum ondan mı bilmem her sene kilo verip geliyorum Ankara'yı sevmiyor vücudumBaharım hoşgeldinkaradenizdeki kilo verme rutinin pek güzeldi
aynı hızda olursan 65 çok yakında seninle olacaktir♥♥
kız geldi 90 kusure hala plan peşinde mi ne deyim yaDün ugrayamadim akşam ev biraz karışıktı ..
Kısaca anlatayım anlatmazsam çatlarim
Dün eltimler geldi kv elini vermedi kadınaıçünkü biz konyaya gidince KV oraya gittiydi hoşgeldin demiş elti ama elini opmemis.. bizimkide intikam soğuk yenen yemektir diye düşüp 1 hafta sabırla beklemiş ki bize bile demedi onlar gelince planını yapmaya karar vermiş
Al birini vur ötekine olduğun için bişey diyemiycem. ama huzurumuz kaçışın diye ellerinden geleni yapıyor insanlar ilginçtir..
sabahı akşam telafi etmişsinDünkü menüm
Bol su
resmi mi olmusne o tatlişim pek resmiyiz
annene gecmis olsun cnm ins. Bisey cikmaz
Oglanla ikinizde yagmurda kala kala hasta oluyorsunuz :))
senin bisikleti saymasakmi acaba
burasi bulutlu kapali serin
şu anda 18 derece
30 derece cok degilki, 40 i bulunca kötü oluyor :))
Menunu alalim şekerim :))
Pazartesi arti cikarsan o zaman görün meto canlanmasini![]()
günaydın canımGünaydın canlar
Mus mutlu hafta sonunuz olsun inşallah bol eksili![]()
hey yarabbim küçük bebek evde o kadar kişi gelen giden birde 90lik kv tribi ben çoktan bunalıma girmiştim dilek maşallah kuzu sanaNe demişler 7 neyse 70 odur insan..
Onlar gidince "Anne dedim ya ilerisini düşünmeden hareket ediyorsun yesimin umrunda mı ama oğlunun huzuru kaçtı eskisi gibi gelip giderlermi şimdi diyorum" benim oğlum gelir o gelmesede olur diyor
Zaten dün öğlende bana çattı ..yorganlarini havalandiralim istedi esimde var anne dedim dışarı cikicam hem benzin almam lazım kizida haftasonu girmeden sağlık ocağına götürüyim dedim kulağını kasıyor yarın hallederim ama dedim ..suratını asiverdi esimde kızdı dediğin aninda olmayınca niye suratını asiyorsun tamam ben yaparım diyip sinirle asti balkona ben gittim zati...
Böyle ortalığı karıştırdı bugünde yataktan çıkmaz hastalanir hastayım diye.. amann bizde hikaye bitmez ne yesemki kahvalti da![]()
gelirse tabi ki canımKızlar BDV de bir arkadaşımız konu açmış hafif insüllin direnci dolayısıyla kilo veremediğini bahsetmiş. Davet ettim bizim takıma. Bir engeli var mıdır bilememMefkurem sende bakarsın ablacım. Ama yardımcı olabilirsek ne mutlu bize diye düşündüm ayrıca diskalifiye listesinde adını göremedim ama sen bi bakarsın ablam gelirse
Benim hayat felsemi bilmen lazım kekliğimaynen canım ya ben orda ödem de tutmuyorum ondan mı bilmem her sene kilo verip geliyorum Ankara'yı sevmiyor vücudum
kız geldi 90 kusure hala plan peşinde mi ne deyim ya
sabahı akşam telafi etmişsin
resmi mi olmusabla evde 31 dışarısı kaç orası karışık :)
günaydın canım
hey yarabbim küçük bebek evde o kadar kişi gelen giden birde 90lik kv tribi ben çoktan bunalıma girmiştim dilek maşallah kuzu sana
gelirse tabi ki canım
Ablam helede poğaça pastane poğaçasından yaptım anam sırf yag .Ohhh ohhh iyiiii çok güzelsadece kahvalti en az 1500 kalori yapar bol ysgli
Amann en iyisi hee hee deyip gecmek
Bkreklerden varsa yi daha
Dün az yemşin![]()
Sağol canıminşallah hiçbişi çıkmaz emardatebrikler @pumpkin00
allah analı babalı büyütsün inşallah. Bahtı güzel olsun
günaydın
emeğine sağlık
Tebrikler bayanlar
günaydınamin inşallahhhhh
günaydın bayanlar
sana rakip olunamazanneciğinin sonuçları iyi çıkar inşallah.
Almanya havası herkesi hasta edebilir şuan dikkat edin.
günaydın
o nasıl bi karışıklıkkaynana fena
Afiyet olsun![]()
Yaglarin sonucu sonra ortaya cikacaktirAblam helede poğaça pastane poğaçasından yaptım anam sırf yag .
Canım benim seni üzmek istemem ama fucud algilamamis dün yediklerimi sabit çıktım tartıda anliycan![]()
![]()
Glifor kullansa çatıır çatırr verir benceKızlar BDV de bir arkadaşımız konu açmış hafif insüllin direnci dolayısıyla kilo veremediğini bahsetmiş. Davet ettim bizim takıma. Bir engeli var mıdır bilememMefkurem sende bakarsın ablacım. Ama yardımcı olabilirsek ne mutlu bize diye düşündüm ayrıca diskalifiye listesinde adını göremedim ama sen bi bakarsın ablam gelirse
Keşke seninle konussaymis önceOfff yaaa eşim aradi biraz önce
Kv le gorumcem yarin tr ye gidecekler
İşgüzar kocam kv yi bize getirin demis bugun
Kendide yok iş yemegine gidecek
Yarinda gidecekler diye bi sürü kisi gelir
Evi toplayip camasira bakicam
Alisverise gidip yemek yapmam lazim
Yarinda kahvalti hazirla vs. Bide gelen giden
Haftasonum çöp oldu hic dinlenemicem![]()
Aynen öyle canım insan çocuğunu düşünür en azından dimi yaniAllah kolaylık versin. Boşuna denmiyor büyüklerde iş biter diye, idare etmesini bilmiyorsa ortalığı karıştıran tip gibigencler cahil olabilir idare etmesini bilmek lazım en azından oğlun için torunlarının annesi için
![]()
Evden cikarken öyle bisey dedi deKeşke seninle konussaymis öncehem niye zahmet ediyorlar siz giderdiniz güle güle demeye
![]()
gercekten öyle bi mevsimde kaç mevsim yaşıyoruzSağol canıminşallah hiçbişi çıkmaz emarda
Almanya havası ciddi sapıttı ya bi 40 derece ni 10, bi fırtına yağmur bi güneş
olsun zaten gideceklermişOfff yaaa eşim aradi biraz önce
toz zencefil demi deneyim abla Saol biraz toparladım gibiiremmmm gözünüz aydin cnmmmcok şükür oldu bitti işte :))
Vatana millete ailesine hayirli bi evlat olsun insallah
kirikliga falan cok iyi geliyor cnm
Bogazin icinde zencefil karabiber bal yap
alirsaniz hemen tasinacakmisiniz cnm
Tel gelinnceye kadar islerinde bitmis olur o zaman :))
Ellerine saglik cnm
guzelgunler2019
@Poni Bon
@medine66
Tebrikler kızlar![]()
saol cnmamaninnn heryer cissssss
menü cuma menüsü olmuş geçmiş olsun
tabağı gördüm tabakta kötü durmuyor ama böyle yazınca acayip karışık geliyor sen boyke karışık yeyince birde resim at
dün börek yerine başka bir yemek tercih etsen inan tam buğday tost bile olurdu çok iyi perşembe menüsü olurmuş
gözünüz aydın haydi bakalım şimdi başlıyor
hayırlı olsun canım hangisini aldınız dublex mi normla mi Allah huzurla bereketle sağlıkla oturmak nasip etsin
günaydın
geçmiş olsun canım tamamen şifayı kapmadan önlemini al canım oğlum için annenin de sonuçlar güzel çıkar insAllah Allah şifa versin sağlık çok önemli60,5 kg
300 gramı daha göndermiş buluyorum kızlar
Günaydınlar hepinize.. annemle konuştum elinde his kaybı var, boyun fıtığından haftaya amelyat olacakmış ve yarın beyin emarı çekilecekmiş doktor tümörden şüpelenmiş
Oğlan da biraz sıcak sanırım hasta olmaya çalışıyor.
ben öksürüğe devam
Bu ara en önemli şey sağlık bunu tekrar hatırlatıyor hayat
Kızlar önce sağlık hepimize sağlık
aynen ya vala sıcaktan soyunup dokunuoz sonra zil çalınca elimiz ayağımız dolaşıyorÇok sıcak cokkkkk evi kahvaltıdan önce temizledim ki sıcaklık artmadan isim bitsin diyeşuan 28 derece ev gün içinde 31 e kadar çıkıyor cıbıl cıbıl geziyoruz bı kapı çalınca panik olup giyecek üst aramakta cabasi
![]()
huylu huyundan vazgeçmez canım malesef sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyip geçecen mecburDün ugrayamadim akşam ev biraz karışıktı ..
Kısaca anlatayım anlatmazsam çatlarim
Dün eltimler geldi kv elini vermedi kadınaıçünkü biz konyaya gidince KV oraya gittiydi hoşgeldin demiş elti ama elini opmemis.. bizimkide intikam soğuk yenen yemektir diye düşüp 1 hafta sabırla beklemiş ki bize bile demedi onlar gelince planını yapmaya karar vermiş
Al birini vur ötekine olduğun için bişey diyemiycem. ama huzurumuz kaçışın diye ellerinden geleni yapıyor insanlar ilginçtir..
afiyet olsun cnmDünkü menüm
Bol su
tebrikler @pumpkin00
allah analı babalı büyütsün inşallah. Bahtı güzel olsun
günaydın
emeğine sağlık
Tebrikler bayanlar
günaydınamin inşallahhhhh
günaydın bayanlar
sana rakip olunamazanneciğinin sonuçları iyi çıkar inşallah.
Almanya havası herkesi hasta edebilir şuan dikkat edin.
günaydın
o nasıl bi karışıklıkkaynana fena
Afiyet olsun![]()
ben yeni gelen olursa listeye almiycaz dediğini hatırlıyorumKızlar BDV de bir arkadaşımız konu açmış hafif insüllin direnci dolayısıyla kilo veremediğini bahsetmiş. Davet ettim bizim takıma. Bir engeli var mıdır bilememMefkurem sende bakarsın ablacım. Ama yardımcı olabilirsek ne mutlu bize diye düşündüm ayrıca diskalifiye listesinde adını göremedim ama sen bi bakarsın ablam gelirse
kolay gelsin tam dinlenecekken misafir olayını bende sevmiyorumOfff yaaa eşim aradi biraz önce
glifor tek başına mucize yapmıyor ama canım bende kullandım karşı komşumda hiç te kilo veremedi komşumGlifor kullansa çatıır çatırr verir bencehiç bişiyde gözüm yok, 5 saattir acmışım ay bişi oluyo bu his ne dedim saate bakınca farkettim, oğlana jelibon veriodum bitane dahi atmadım ağzıma o derece tok gözüm. Benim için bu imkansız ve bunu kesinlikle glifor yapıyor
![]()
Kolay gelsin canım benimBen işlere girisiyom kizlar
Vakit bulunca gelirim![]()
cok ıyı tatlım bu dusunceye en yakın zamanda bende ulaşmak ısterım... Rabbım mutlulugunuzu bozmasınBenim hayat felsemi bilmen lazım kekliğimsoyliyim hemen .......ipimle kuşagim
Kuzum ben eşimle çocuklarımla okadar mutluyum ki bu halkının dışında kalanlar uzemez mutsuz edemez beni hamdolsun![]()
Listeye girisin hayırlı olsun ablacığım mezun olana kadar izin mizin yok sana artıkneinnn önüne gelen bakiyor
Haberin yok senin listeye girdim bugun
Bu hafta 1.5 verdim
Haftaya ins. Min. - 2diyorum
neyse cnm artik
Lutfen bayramda falan abartma
Her hafta eksi olursan, dönünce direk girersin listeye
Seni ozlicez ama![]()