• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum 😅😅😅😅

@Keseli kanguru ve +90 grubundan @Bonus

Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim 😁😁😁

📣📣📣 HAFTANIN YARIŞI 📣📣📣

@Bonus vS Mefkurem Mefkurem

Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma 📣

Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...

BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS :rolleyes:

BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM :rolleyes:

KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶

ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶

KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.

Yanliz posta bayildim🤣🤣🤣
Ama arkandayiz ablamm :D
9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler :KK200:
Hosgeldin tatlimm:KK54:
Selam gençlik ablaniZ çok hasta🤒😷🤢🤧😀mememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana😁
Dilek gecmis olsun kuzum yat dinlen burda fingirdeyecegine :D
Mefkusum bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum seni çok severim bilirsin ama
benimle de yarisilmazki ya😎
Diycem oki applamm kurufasulye etkilemiş ve an itibariyle eksi 1 💃💃💃💃
Saka yapiyosun supersinnn
aha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
Abla daha ne istiyon keske birileride beni boyle kacirsa :D
Kızlar eşime dedim ki misafirlerden önce sabah ufak bi bisiklet turu yapalım ailece, yarım saat gider bi dondurma yer döneriz. Sonuç 2.5 saat bisiklet sürdürdü 25 km den fazla😂 tabii onlar dondurma yedi ben buzlu kahve içtim, eve girince kan şekerim düştü herkese bağırdım fln 😂 aceleden bi dilim ekmek ve otlu penir yedim60-70 gram valla salata yapacak enerji kalmadı ama yine de yimedim pastamdan 😂😂💃🏻💃🏻 Bence bu kadar azmi kilo verme isteğisağlayamaz glifor yapıyor yahu. Açım kaç saat bisiklet sürmüşüm, insanın hiç mi kaymaz gönlü gözü önünde duran mis gibi kokan pastaya 😂 mümkün değil
Hey masallah valla super
Slk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaket 🤧bi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız 🤨😄
Gecmis olsun canim yat dinlen dicemde islerin varmis :(
Baya aciktim ama 2 tane dişli rakibim varken yiyemem 😭😭😭
Ben senin yerine yiyorum abla merak etme:D
Uuuuu neler yemedim ki
Çok ayıp ettim kendime biliyorum
Gözüm dönmüş 3-5 gün bir şey yemesem hiçbir şey olmaz yani o kadar ki
😩😩😩😩
Ece abartma kuzum ama bak :(
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote

17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz

Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
Bugunki menun guzel canim afiyet olsun
Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım 😂 sonra da kaldığım yerden devam ederim:KK39:
Hosgeldin beybiii hilal ben 28 yaşındayım 6 yaşında oglum var mezun oldum ;)

Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım 😂 sonra da kaldığım yerden devam ederim:KK39:
Hosgeldinnnn bıcırıgım 😍😍😍😍
Annen kilonu soylememisti cokda aşiri değilmiş :)) tabi bi genc kiz olarak biraz daha ince olursan güzel olur :))
Kendini bizim ellerimize bırak düğünde incecik salın 😁😁😁

Yalniz niye kendine patates falan deyip beynine olumsuz mesaj veriyosun

Ayy minnoşumm hoşgeldin ben de kedi :KK200:
Bi ayda güzel beslenir egzersiz spor yaparsan çoğunu verirsin kilonun çıtır çıtır süzülürsün düğünde :21:
Yalnız anana uyma o çok yiyor bu ara eceboce eceboce :KK53::KK70::KK70:

Selam kızlar bugün kahvaltı piknik yaptık iki bebeyle yürek yedik mübarek yedik doyduk iki keyif yapamadan yağmur atıştırdı ennaaam zalım yağmur bir de oğlan kaka yaptı mı allahım taşmış şortuna komple üst baş değiştik off kavga döğüş :KK53:

Saat 10
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin domates biber salatalık
Ve çay

Saat 16.40
Ton balıklı salata
Naneli ayran
3 ekşi erik

Su 3 lt.
Mefkurem Mefkurem

ay abla insallah gelmem..cesaretim yokda tartiya cikmaya
Tmm tatlde zor olur ama lutfen ipin ucunu birakma cnm
Bak bu kadar kisi hem kendisi hem takim icin mücadele ediyor
Senin arti gelmen bizim emeklerimizide çöpe atar

Pazar Menüm

10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka

14.45
2 activa
3 pikan cevizi

18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata

19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir

Su 2.5 lt

Ben sana güveniyorum abla o rakipleri yersin
insallah cnm 😍😍😍
Uuuuu neler yemedim ki
Çok ayıp ettim kendime biliyorum
Gözüm dönmüş 3-5 gün bir şey yemesem hiçbir şey olmaz yani o kadar ki
😩😩😩😩
getirisi cokmu olmuş 🤐🤐🤐
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote

17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz

Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
bugun akillanmişin biraz :)) ama karpuz yine fazla
Huuuu merhaba bacılar :KK70: Bugün abimlere gittim çok cıssssssssss bi gün oldu aman aman :ıslık: :ıslık:
ayyy ne oluyor bizim mezunlara
Ama arkandayiz ablamm
sagolasin tatlim 😁😁😁
senin yerine yiyorum abla merak etme
neinnn ben yemiyosam kimse yemicek 🤣🤣🤣🤣
Kizlar az önce eve geldim beyefendiyle gezdik gezdik eve bıraktı az önce ama acayip yorulmuşum yaa
tatli yorgunluk bunlar 😍😍😍
Selam kızlar bugün kahvaltı piknik yaptık iki bebeyle yürek yedik mübarek yedik doyduk iki keyif yapamadan yağmur atıştırdı ennaaam zalım yağmur bir de oğlan kaka yaptı mı allahım taşmış şortuna komple üst baş değiştik off kavga döğüş :KK53:

Saat 10
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin domates biber salatalık
Ve çay

Saat 16.40
Ton balıklı salata
Naneli ayran
3 ekşi erik

Su 3 lt.
Mefkurem Mefkurem
Oooo menu harika cok hafif 👏👏👏👏

Hep beni etiket yapiyonda
Menulere yorum yapman icin bizde seni etiketliyelimmi 😂😂😂

ayyy ne oluyor bizim mezunlara
Yahu ben gebe hatun yanına gidiyorum napayım ısrar ediyor yeğenin üzülür diyor üzülmesin diye yiyorum :D:D:D:D Şaka bi yana bana cısslı pizza şey yapar mısın diye çağırmıştı sabah kahvaltıya da o cıss pişi yapmış bide kahvenin yanına dondurmalı tramisu cısı yapmış ben müsadenizle ayaklarıma taş bağlayıp denize atlayıp geleyim :ruh::ruh:hayır taş bağlamazsam fil gibi oldum yüzeye çeker su beni :D:D:D:D:D

Hep beni etiket yapiyonda
Menulere yorum yapman icin bizde seni etiketliyelimmi 😂😂😂

gaptan laf soktu ehuhehe:KK53:
kızlar da yorum yapmıyor ki çoklu alıntılayıp afiyet olsun diyorlar :KK70:
illa kedi yorumlasın diyorsanız feci pis yorumlarım yidiklerine pişman olur herkes :KK53::deli:

Yahu ben gebe hatun yanına gidiyorum napayım ısrar ediyor yeğenin üzülür diyor üzülmesin diye yiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bi yana bana cısslı pizza şey yapar mısın diye çağırmıştı sabah kahvaltıya da o cıss pişi yapmış bide kahvenin yanına dondurmalı tramisu cısı yapmış ben müsadenizle ayaklarıma taş bağlayıp denize atlayıp geleyim :ruh::ruh:hayır taş bağlamazsam fil gibi oldum yüzeye çeker su beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu mezunlar bize kötü örnek oliyiiiii 🤣🤣🤣

Back
X