- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.001
Yanliz posta bayildimKizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum
@Keseli kanguru ve +90 grubundan @Bonus
Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim
HAFTANIN YARIŞI
@Bonus vSMefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.

Ama arkandayiz ablamm

Hosgeldin tatlimm9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler![]()

Dilek gecmis olsun kuzum yat dinlen burda fingirdeyecegineSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()

Saka yapiyosun supersinnnMefkusum bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum seni çok severim bilirsin ama
benimle de yarisilmazki ya
Diycem oki applamm kurufasulye etkilemiş ve an itibariyle eksi 1![]()
Abla daha ne istiyon keske birileride beni boyle kacirsaaha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))

Hey masallah valla superKızlar eşime dedim ki misafirlerden önce sabah ufak bi bisiklet turu yapalım ailece, yarım saat gider bi dondurma yer döneriz. Sonuç 2.5 saat bisiklet sürdürdü 25 km den fazlatabii onlar dondurma yedi ben buzlu kahve içtim, eve girince kan şekerim düştü herkese bağırdım fln
aceleden bi dilim ekmek ve otlu penir yedim60-70 gram valla salata yapacak enerji kalmadı ama yine de yimedim pastamdan
Bence bu kadar azmi kilo verme isteğisağlayamaz glifor yapıyor yahu. Açım kaç saat bisiklet sürmüşüm, insanın hiç mi kaymaz gönlü gözü önünde duran mis gibi kokan pastaya
mümkün değil
Gecmis olsun canim yat dinlen dicemde islerin varmisSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
![]()

Ben senin yerine yiyorum abla merak etmeBaya aciktim ama 2 tane dişli rakibim varken yiyemem![]()

Ece abartma kuzum ama bakUuuuu neler yemedim ki
Çok ayıp ettim kendime biliyorum
Gözüm dönmüş 3-5 gün bir şey yemesem hiçbir şey olmaz yani o kadar ki
![]()

Bugunki menun guzel canim afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1haşlanmış yumurta
2kk pey
2zeytin
Domates salatalık biber sote
17.30
Yarım kepçe mantar çorbası
5 dilim karpuz
Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
Hosgeldin beybiii hilal ben 28 yaşındayım 6 yaşında oglum var mezun oldumHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
![]()