• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle öyle abla hiç görmedim ama çok seviyorum sizi takımda birinin sıkıntısı olsa aklıma geliyor acaba ne yaptı nasıl diye tanımadan dua ediyorum çok tuhaf çekinmeden konuşabiliyorum hoş zaten çekingen bir insan sayılmam da 😆

Olur Allah’ın izniyle cancağzım Allah nasip eder 🙏🏻 Geçen Niran’ın bi tarifi vardı yaşlı bi ebenin tarifi imiş denemek istersen seninle de paylaşır Handandandan Handandandan ama bence senin olmayla alakalı bi sıkıntı değil kan sulandırıcı kullanman gereken bi durum var bi arkadaşım da aynı sebepten bebeğini kaybetti kan sulandırıcı kullandığı halde doktor hap olarak değil iğne olarak aslında kullanması gerektiğini söylemiş
çekim yasası gülüm benzer enerjiler benzerlerini çeker biz de birbirimizi çektik 9. takım başlığın da buluştuk hepimiz işte :KK19:

Kizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim🙈🙈
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize😘😘😘😘😘
allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi

Kizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim🙈🙈
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize😘😘😘😘😘
Hayırlı olsun inşallah canım, sen yine dikkatli ol 🌸

Ay ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
Yine yapabilirsin canım 🌸
9 a kadar benim minik ben kalkmazsam uyuyor. Sonrasinda ablalarinin sesini duyup onlarin yanina gidiyor su aralar. Bende 10a kadar yatiyorum ama iyi olmuyor ya. Sersem gibi uyaniyorum ve sis sis. Savah 6 da 7 de kalkarken ne guzeldi.
hergün olmasada birgüncük iyi gelirdi 😁 yoksa erken kalkmak gercekten hem beden için, hem iş güç için çok iyi oluyor tez vakitte hallediyorsun herşeyi 🌸
Haaaa diyorsun ki kocan bi de o fotoları yakalasın da bir daha ömrü billah dilinden kurtulamayasın 😂😂
doğru ben onu unutmuşum canım 😅 ama görmez herhalde medyaya eklesen 😁

11/7/2020

sabah: 1haşl yumurta
3biber iki lokma ekmek
8-9 top peynir

öğlen
Çeyrek börek
Soğan salatası
Çeyrek bazlama
Yeşil fasulye
Yoğurt

ara/ sütlü kahve

ikindi-akşam: bir tabak andoloz çorbası
naneli yoğurt

ara. Üzüm
Su. 3lt

Spor
Hızlı tempo 30dk Yürüyüş *3=90
Orta tempo 60dk yürüyüş *2=120
Toplam 210puan U UcanSupurge acoglu
Afiyet olsun Canım, üzüm yeşil fasulye ve yoğurt miktarı belirtmemissin. Ama güzel menü 👍
11 temmuz 2020

11.00 (kahvaltı)
tek yumurta ile omlet
2 parça kaşar
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği

15.00
Türk kahvesi
4er tane badem-fındık-ceviz

19.00 (akşam yemeği)
1 tabak fırında tavuk patates ( 5 küçük tavuk parçası/5-6 dilim ince patates)
1 kase yoğurt

su : 3 litre
Ara öğünde yedigin çerezlerden sadece iki tanesi bile yeterli miktardaymis,ceviz fazla olmuş onun kalorisi biraz daha fazla. Ara öğün için toplamda 168 bana fazla geldi

allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi
Allah seni güldürsün abla bi prenses annesiydi galiba hafizenin nicki :KK48: gerçi birkaç güne bi prenses ve bi prens annesi olacak

Duraklamada ne yapılır kızlar wc problemim de var
Kayısılı probiyotik yoğurt iyi geliyodu ama tatlı geldi diye sade probiyotik yoğurt alıp içine kuru kayısı doğryıp tüketiyorum az da olsa eksi görmeyince moralim bozuldu pazartesi eksi görmek istiyorum
kiraz sapi cayi ve misir puskulu cayida wc ye cikartiyo.bi dene istersen canim

Yok canım, küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 😪
Ooo kolay gelsin
İlk başta öğrenmicek gibi olsada çabuk öğreniyolar 2yaşına girmeden öğrettim ikisine o günden beri gece kaçırmadılar hiç
Kv nin nazarıyla birer kere kaçırdilar sadece oğlan 1.5 yaşında 2yaşına girmeden öğretmeyi düşünüyorum ama tedirginim kızlara kolay oldu lazımlıkla erkek çocuğu lazımlığa otursada dışa işiyo 😄😄 görümceninki öyleydi gülüyodum başıma gelcek

Afiyet olsun Canım, üzüm yeşil fasulye ve yoğurt miktarı belirtmemissin. Ama güzel menü 👍

Ara öğünde yedigin çerezlerden sadece iki tanesi bile yeterli miktardaymis,ceviz fazla olmuş onun kalorisi biraz daha fazla. Ara öğün için toplamda 168 bana fazla geldi
Sütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş

Ooo kolay gelsin
İlk başta öğrenmicek gibi olsada çabuk öğreniyolar 2yaşına girmeden öğrettim ikisine o günden beri gece kaçırmadılar hiç
Kv nin nazarıyla birer kere kaçırdilar sadece oğlan 1.5 yaşında 2yaşına girmeden öğretmeyi düşünüyorum ama tedirginim kızlara kolay oldu lazımlıkla erkek çocuğu lazımlığa otursada dışa işiyo 😄😄 görümceninki öyleydi gülüyodum başıma gelcek
Büyük tuvalet dışında hallettik canım, bakalım inş onuda cözeceğiz

Back
X