Hoşbuldum kaptanım
Evet Antakyadayım sen nerde oturuyosun merak ettim

Aslında tek yaşadığım için daha kolay gibi görünüyor evet mantıklı ama ben yoğun çalıştığım için yemek yapmaya üşenip hazır yemeyi çok arttırdım bu 1-2 senedir. Ev yemeğinin tadını unuttum desem yeridir annem ziyaterime gelince yapıyor sağolsun o da çok üzülüyor halime

Ama bu hazır yemenin sonu yok onu farkettim elimi taşın altına sokup iş ne kadar yoğun da olsa eve gelip bişeyler hazırlayacağım inşaAllah kendime.
Baba tarafı çok kilolu halam amcam şeker hastası, babam keza 100 kilonun altını görmüş değil ama dediğin gibi herşey beslenmeye bakıyor.
Benim kilo alma geçmişim 13-14 yaşlarımda yatılı fen lisesi kazanarak aileden ayrılmamla başladı çok zayıf bir çocuk değildim öncesinde de 4kg 800 gr doğmuşum zaten

annemde gebelik şekeri vs cıkmış
yatılı okulu kazandım anne baba da boşanma arifesindeydi zaten ben lise 1 deyken ayrıldılar sorunlu bi çocukluk geçirdim yatılı okulda da olunca kendimi yemeğe verdim akşam yemekhanede yiyip kantine geçip üstüne bi de tost yiyordum

60 kg gittiğim liseden 90 kg ile mezun oldum hep dalga geçerlerdi okulda vs. o dönemler adet düzenim bozuldu dra gittik polikistik over teşhisi kondu
Ünv de İstanbulu kazandım orda da yurtta kalıyordum 5 sene boyunca 90 civarı seyretti hiç kilo alıp vermedim.
2010 da mezun olduktan sonra bir evlilik yaşadım 1 sene süren sonrasında boşanınca da kendimi yemeğe verdim kilo aldım 102-103 leri gördüm herşeyi arkama alıp kpss ye hazırlanıp hatayı kazandım şu son iki yılda da hep hazır yemeye başladım. sonuç 119 u gördüm...
Ama diyetisyenle bu akşam görüşmeye başlıyoruz daha önce de 10-12 kilo vermiştim ama geri aldım diyeti bırakınca bu sefer daha azimliyim çoraplarımı giyemez ayakta namaz kılamaz oldum çok üzülüyorum..çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama benim hikaye böyle