• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorum

Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zaten
Canım Bebiş doğdu mu 😘

21 Temmuz Salı

kahvaltı 11:00

Serpme kahvaltı peynir çeşitleri, salatalık, çay, küçük kare paketli ekmeklerden 1,5 tane, bir lokma bal, bir yumurta

13:00
Orta türk kahvesi
Limonlu soda
Çay

18:30

3 yk bulgur pilavı
Avuç içi kadar tavuk
Ayran

suyu yatana kadar 2,5 lt ye tamamlayacağım

1 saat yürüyüş orta tempolu U UcanSupurge
kahvaltida peynirleri sayılı yemissindir inşallah yoksa çok yuksek kalorili bir kahvaltı olur
21 Temmuz Salı

12:30 bir kase düğün çorba, 6 yk nuhut, 1 adet yeşil biber

18:00 yeşil çay

19:30 50gr ton balık ile salata

spor yok
güzel afiyet olsun
22.07.2020

09.00

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
1 çay bardağı evde kaynattığım erik suyu

13.30
1 fincan Türk kahvesi
1 sade maden suyu

14.30
1 hurma
1 kayısı

18.30 (akşam yemeği)
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

Su : 3 litre
35 dk bölgesel : 105 puan U UcanSupurge
Güzel olmuş bence afiyet olsun

Daha kaç günlük oldunki işlere başladın canım.
Bırak pis kalsın biraz, helede camlar, yat dinlen
canım iyi geldi bana biraz hareket etmek fırsatını bulunca hep yatıyorum zaten bişey yaptığım yoktu
Canım Bebiş doğdu mu 😘
doğdu canım şükür 9 günlük olduk 🤗 hayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insAllah 🤲🤗

hiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorum

Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zaten
Hava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadik

Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤🐞
Çok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

doğdu canım şükür 9 günlük olduk 🤗 hayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insAllah 🤲🤗
Canım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinli 😃
Bakalım bizimki ne zaman doğacak 😍

Hayırlı olsun inşallah 🌺🤗
Teşekkür ederim ❤️

Gözün aydın kuzuuummm🥰
Canım çok teşekkürler ❤️

Çok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Allah razı olsun canımcım 🌸 amin amin inşallah 🙏🏻

Hava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadik
bende öyle düşünüyorum ama işte ara ara bı bunalıma girme durumu oluyor snrm
Canım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinli 😃
Bakalım bizimki ne zaman doğacak 😍
Saol cnm amin insAllah 🤗 hadi hayırlısı cuma ne var cnm

Kızlar yazamasm sagolun sormussunuz ates yukseliyor ilacin etkisi gectikce az once 38.9 gorduk. Doktor enfeksiyon dedi ama idrar bakmak istedi oda yapmadi olmadi idrar yarn deniycek simdilik ates dusuruculerle devam ediyorz :KK43:
Geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah bı an önce

Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤🐞
Çok şükür canım👏 Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah 😍😍

Back
X