• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah bir yumurta ve küçük peynir,beş zeytin, domates,salatalık. 12’de yaptım kahvaltıyı. Üç gibi bir kahve filtre ve bir tane hurma yedim. Saat 6 gibi resmen gözüm döndü ve beş altı adet susamlı çubuk yedim. Akşam iki adet kabak yağsız rendeleyip yoğurt ve sarımsakla yedim. Yoğurt dört kaşık.

Sabah bir yumurta ve küçük peynir,beş zeytin, domates,salatalık. 12’de yaptım kahvaltıyı. Üç gibi bir kahve filtre ve bir tane hurma yedim. Saat 6 gibi resmen gözüm döndü ve beş altı adet susamlı çubuk yedim. Akşam iki adet kabak yağsız rendeleyip yoğurt ve sarımsakla yedim. Yoğurt dört kaşık.
Tatlım ilk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Menü sayfamız burası değil ve menüleri böyle paragraf halinde paylaşmıyoruz

Haftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.

Haftalık genelde hep benzer besleniyorum. Bir diyetisyen var kabak detoksu diye bir şeyle ünlenmiş, 3-5/7 diye kilo ile ilgili açıklaması var. Karantinada eğer kilo aldıysanız üç kilo için şunu, beş için bunu yapın diye anlatmış. Mesela ara öğün yapın diyor. Bu hafta bunu deneyeceğim. Aralıklı oruç yapıyordum bakalım bu hafta nasıl olacak. Sabah erken spor sonra kahvaltı bir- iki yumurta, beş zeytin, domates ve salatalık, maydanoz sonra bir iki kaşık yoğurt, öğle yemeğinde kabak ve yoğurt akşam yemeği kabak ve yoğurt. Öğlen akşam arası kahve ve bir iki adet kuru kayısı deneyeceğim üç gün. Bakalım.
Kabak detoksunu tavsiye etmem geri geliyor kilolar daha yeni yaptim iki gunde geri geliyor

26 Temmuz 2020

sabah 08:00
1 bardak limonlu su

Kahvaltı 08:30

1 yumurta
1/2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen 12:45

1 zeytinyağlı biber dolması
1 salatalık
1 dilim ekmek
Çay

Ara 16:00

1 fincan yeşil çay

Akşam 18:30

1 küçük kase ayran çorbası
5 yk taze fasulye zeytinyağlı
2 yk bulgur pilavı
Salatalık

Su 2 lt
Spor yok @zsaracoglu
gayet güzel afiyet olsun
26.07.2020

09.30 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Domates-salatalık-biber-roka

14.00
Bir bardak süt
3 adet çiğ badem

19.30 (akşam yemeği)
1 adet küçük biber dolması
1 adet kabak dolması
1 kase yoğurt

su : 3 litre
1 saat orta tempo yürüyüş : 120 puan @zsaracoglu
afiyet olsun güzel bence
25 temmuz cumartesi menüsü
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 sahanda bi yumurta bi 1dilim peynir 6zeytin maydonoz yeşil çay

11:00 bi 1dilim ananas 4kasik yoğurt

13:30
5cig köfte bol yesillik bi kase kadar kabuska acılı
Şekersiz çay

16:00sade kahve

18:00 bi kase ezo gelin çorba

21:30 bi salatalık 4kasik yoğurt

Su 3lt
Spor 40dk yürüyüş

26temmuz pazar
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 bi kase menemen bi dilim peynir 5zeytin 1dilim tm buğday ekmegi yesil çay

12:00 4catal karpuz bi bardak ayran

15:00 yeşil çay

18:00 bi tabak mercimek çorbası,ton balıklı salata 3aci biber

19:45 sade soda

21:30 Gibi tarçınlı yoğurt bi kase

Şu 4lt
Spor 45dk leslie
cumartesi günü pek iyi değil ama pazar gunu menün güzel. Cumartesi günü de oglen yediklerin yoğun çiğköftenin tanesi 100 kaloriymis çünkü
26/07/2020

11:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
2 tam bgd. ekmeği ısıtılmış
domates salatalık

13:00 yeşil çay

15:30 1 bardak süt 2 kaysı 10 çiğ badem

17:30
2 kepçe şehriyeçorbası
4-5 kaşık mantarlı tavuk sote
2 havuç

21:30 rezene çayı

su 2lt (arttırmam gerek)
spor tüm gün ev işi
cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
26Temmuz menüsü

Sabah

11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz

Ara
Filtre kahve 1 fincan

Akşam
19.30

1tabak patlıcan kebap
Yoğurt
Salata

Spor yok

Su 2litre
Sabah biraz yoğun olmus sanki ama afiyet olsun

Mucize vadeden herşey hayal kırıklığına uğratır canım

Eğer 1-2 kilo fazlan varsa yada ödem varsa detoks olabilir ama aksi takdirde zaman ve motivasyon kaybına neden olur.

Bugüne kadar takımda gördüğüm ve kendimde bizzat yaşadığım en başarılı diyet İF diyeti(aralıklı oruç)

Aynı zamandan beslenmeyi kalıcı olarak kilo verip yaşam tarzı haline getirmeni sağlar.

Kabak detoks olarak yapabilirsin bir kaç kilo için olabılır ama uzun süreli beslenme şekli bence olamaz. Ben de yapmıştım çok işe yaramadı
Aralıklı oruca kesinlikle devam et çok işe yarıyor👍🏻

cok guzel dengeli bir menü ama corba gecen gün de şehriye çorbasıydı onu yerine mercimek ya da sebze çorbası tercih edebilirsin hem besleyici olur
haklısın canım normalde tercih etmiyorum sebze ve mercimek daha cok severim çorba olarak ama komşum getirmiş sağolsun 1 tencere bitmeden de yenisini yapamıyorum maalesef bir porsiyon kaldı yarın bitecek inşallah

gayet güzel afiyet olsun
afiyet olsun güzel bence
cumartesi günü pek iyi değil ama pazar gunu menün güzel. Cumartesi günü de oglen yediklerin yoğun çiğköftenin tanesi 100 kaloriymis çünkü

Sabah biraz yoğun olmus sanki ama afiyet olsun
14 aylık kızım var ve geceleri çok emiyor.
O yüzden sabahlari dolu dolu yiyorum çok acikiyorum.

İlk sayfadaymis sonradan buldum kaptanım.
Yukarıdaki etiketten de hızlıca gidebilirsin

IMG_20200726_232837.webp

Geçmiş olsun canım
Karbonhidrat dolu bi menü 👀
Teşekkür ederim. Henüz geçmedi. Hayırlısı bakalım. Farkındayım canım. Özellikle yazdım kendimi uyanık tutayım diye. Yazmasam devam ederdim. Stresli dönemler yemeğe sarıyorum çünkü. Buraya yazınca frene basmak ihtiyacı oluyor☺️

Ben de artık veririm yaa napiyim modundayim. Aynen son aylar ve lohusalik kişa gelecek inşallah canım. Kış bebeği çok rahat oluyo yegenimden biliyorum, zaten yaz gelene kadar o da büyüyüp ortaya çıkmış oluyor. Senin minik napiyo annesi alisabildi mi dünyaya ❤
Kesinlikle kızım kış bebeğiydi yaza toparlamisti 🤗
Napsin vala alışmaya çalışıyor geceyle gündüzü karıştırıyor bazen 😄🤦

26 Temmuz 2020

sabah 08:00
1 bardak limonlu su

Kahvaltı 08:30

1 yumurta
1/2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen 12:45

1 zeytinyağlı biber dolması
1 salatalık
1 dilim ekmek
Çay

Ara 16:00

1 fincan yeşil çay

Akşam 18:30

1 küçük kase ayran çorbası
5 yk taze fasulye zeytinyağlı
2 yk bulgur pilavı
Salatalık

Su 2 lt
Spor yok @zsaracoglu
Afiyet olsu guzel menu
26/07/2020

11:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
2 tam bgd. ekmeği ısıtılmış
domates salatalık

13:00 yeşil çay

15:30 1 bardak süt 2 kaysı 10 çiğ badem

17:30
2 kepçe şehriyeçorbası
4-5 kaşık mantarlı tavuk sote
2 havuç

21:30 rezene çayı

su 2lt (arttırmam gerek)
spor tüm gün ev işi
Afiyet olsun
26 temmuz pazar
Kahvaltı 11.30
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 kk peynir
5 zeytin
Dometes salatalık

Ara 1 tatli kaşığı hemşin helvası (ayderi gezdik bugun oranin meşhur tatlısı )

Aksam 19.30

4 ızgara köfte
Ayran
Yarim dilim ekmek

Bugun 10.828 adım atmışım öldüm bittim resmen😊
Afiyet olsun guzel menu canim
26.07.2020

09.30 (kahvaltı)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Domates-salatalık-biber-roka

14.00
Bir bardak süt
3 adet çiğ badem

19.30 (akşam yemeği)
1 adet küçük biber dolması
1 adet kabak dolması
1 kase yoğurt

su : 3 litre
1 saat orta tempo yürüyüş : 120 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun guzel menü canim
26 Temmuz Menüm
07.00: 1. porsiyon kıymalı börek
Şekersiz çay

14.00: 3 tavuk kanat
1 köfte
1 küçük parça pirzola
1 bardak ayran
5 tane sarma

16.00: 1 avuç çekirdek

11200 adım (2 saat normal tempo yürüyüş)
120 puan
@zsaracoglu
Afiyet olsun
26Temmuz menüsü

Sabah

11.30
3 dilim tb ekmek
3 tane köfte
Menemen
Bir tatlı kaşığı bal
2 ceviz

Ara