Yorumu yanlış yere yazmışım, töbeler olsuuunn herkesten özür dilerim, o sayfaya yorum yapmayacaktık :)))
Gün içinde aslında benim de vaktim olmuyordu ama şimdi akşamdan ayarlıyorum öğlen öğününü, eşim işe yemek götürdüğü için hergün mutlaka taze yemek yapıyorum ya mevcut yemekten bi tabak ayırıyorum ya da akşam yemeğini hazırlarken arada atıyorum pişiyor. Hiç olmazsa sabah kalktığımda pişiriyorum. Çok çaresiz zamanlar için nohut ve buğday haşlıyorum mesela bir bardak nohut iki bardak buğday gibi, soğuyunca bu miktarı dörde bölüp buzluk poşetlerine koyup donduruyorum, öğlen yemeğim olmadığında bir iki saat önden çıkarıp ayran çorbası yapıyorum o çorba bana iki gün gidiyor:)))Köfte yoğurduğumda kendime bir öğün yetecek kadar üçer tane strece sarıp donduruyorum. Yemek yaparken mesela bir çeşit zeytinyağlı yapıp atıyorum dolaba. Sende bebek olduğu için bu kadar sık giremeyebilirsin mutfağa, pişirdiğin zaman mesela yemek sıcakken kavanoza al porsiyonluk, sonra ters çevir vakumlanır o , buzdolabına at en az bir hafta bozulmadan duruyor. Bu arada ayran çorbası diyet için harika bir yemek hem besin değeri yüksek hem de inanılmaz tok tutuyor