• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uykucu güzeller
Daha kalkmadınız mı:eek::eek:
Erken kalkan yol alır, yata yata ödem toplamayın:KK70:
Kalkın haydi:KK6::KK6:

Ben markete gidiyorum.

Geçen Pazartesi diyete niyet etmişken, dün işime gelmeyen şeylerin yüzüme yüzüme çarpması yeme isteğimi tetikledi yine:KK43:
Günaydın niran ❤
Yataktan kalkamadim hâlâ
Hep öyle oluyor yemek yemekle kendimizi mutlu etmeye calisiyoruz
Ins herşey istediğin gibi olur

Kendine haksızlık yapma🙄
6 ay gibi bir sürede her hafta eksilerek 26 kilo verdin.
Senden bi yarım sen çıktı düşünsene
U UcanSupurge kesinlikle öyle. Senin verdiğin kilonun yanında benimki hiçbir şey değil 👍 o kadar süre azimli ve kararlı olmak çok başka 🥰
Akşam 5'ten sonra hiçbirsey yememeyi alışkanlık haline getirirsen hep bu kiloda gidersin canım.

İF diyeti 16/8 yada 18/6 olarak hayatına yerleştirmeye çalış
Ben de öyle düşünüyorum kaptanım. Saatlerimi bu şekilde ayarlayabiliyorum yarım saat ileri yarım saat geri gibi bir düzenleme yaparak. Akşam yemeğinden sonra bi şeyler yemeyi kestim zaten dün de yemedim 🤭 burada gerçekten sağlıklı yeme alışkanlığı edindim, çok şey kattınız bana 🥰

Günaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Oyy bayılırım ellerinize sağlık 🤤

Günaydın cnm cuma aksam benden bı yaş büyük ablama gittik kaldık annemlerle dünde hepimize patlıcan biber kozledik onlarla uğraştık ondan gelemedim nasılsıniz
Ellerinize sağlık canım

Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim :KK70:
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.

Merhaba arkadaşlar o kadar yoğunum ki telefonu iki dk elime aldım bakayım dedim 😊
Güzel bir de motivasyon görseli bırakıp kaçayım geri ♥️
images (5).webp

Hayırlı pazarlar hanımlar 💞
Bamya meselem bittığinde gece 3 olmustu.
Sonra da menıskus olayım hortladı ve ben evde oda oda turladım agrıdan saolsun kızlarım da uykuya daldığim sure zarfında uyandırdı beni. Şenlik dolu bir geceydi🤪
Gec yaptık kahvaltiyı kendime gelemedim hala 🙄🙄

Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Sözleştiniz mi:KK48:
Birlikte kayboldunuz yine:KK66:
Hicbir sozlesme yok😁😁

Hafize annemlerle sehir disindaki kiz kardesimdelerdi. Kislik patlican kozlediler .
Kizkardesimin evi bahceli.

Biz bugun birlesecegiz annemlerde. Annem sac boregi yapacagim gelin diye aradi az once. Ben bu donguden kurtulamayacagim. Cok saglikli ve az bir kahvalti yapmistim ama yine bozulacak 😁😁😁😁
Diyete girmekle girmemek arasinda arafta kaldim😁😁

İns yarin basliyorum diyete evet evet basliyorum😁😁

Hayırlı pazarlar hanımlar 💞
Bamya meselem bittığinde gece 3 olmustu.
Sonra da menıskus olayım hortladı ve ben evde oda oda turladım agrıdan saolsun kızlarım da uykuya daldığim sure zarfında uyandırdı beni. Şenlik dolu bir geceydi🤪
Gec yaptık kahvaltiyı kendime gelemedim hala 🙄🙄
Geçmiş olsun. :KK68:

Ellerinize sağlık canım

Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim :KK70:
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.
Oh sefan olsun benden taraf da gez en son martta denizi görmüştüm eğer eşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste 🙄
Hicbir sozlesme yok😁😁

Hafize annemlerle sehir disindaki kiz kardesimdelerdi. Kislik patlican kozlediler .
Kizkardesimin evi bahceli.

Biz bugun birlesecegiz annemlerde. Annem sac boregi yapacagim gelin diye aradi az once. Ben bu donguden kurtulamayacagim. Cok saglikli ve az bir kahvalti yapmistim ama yine bozulacak 😁😁😁😁
Diyete girmekle girmemek arasinda arafta kaldim😁😁

İns yarin basliyorum diyete evet evet basliyorum😁😁
Kuzum seni liste paklar şu artıları at da gel hadi bugün son olsun inşallah yarın güzel bir başlangıç

Back
X