- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #388.821
Guzel.gorunuyor afiyet olsun cnm. Bu arada hosgeldin aramiza :)kizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok![]()
Sagol canim indirimdeydi 2.400tlhayirli olsun cnm.gule gule kullan.
ne kadara aldin?
Baya bi fazlaymis kaptanim bir kan degerlerine baktirsanmi kiKızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.
Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.
Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.
Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.
Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.
Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
Sagol ablamm :)güle güle kullan pınarım
Amin insallah ablaa, iyi bulmuslar sen ustune dusmesen muhtemelen umurlarinda olmazdisağ ol gülümmm
günlerdir mücadele verip kaybettikleri kargoyu buldurdum aslan oğlum da gitti aldı da getirdi ablası , senin minnak erkek de büyüsün de senin işlerine koştursun inşallah![]()
Gecen hafta 79 demistn sonuc mukemmel baslangic icin canim devamida gelicek sıkma caniniİlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun![]()
Superr tebriklerGünaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
Cok guzel tbrklergunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253![]()
Muhtesemmm tbrklerGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş![]()
Cok iyi cnm tbrklerGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Tabikii abla hemencik yeneyim Senii :) bide 7lerde olmak istemiyorm ya enazindan 6lari nekadar cabuk gorursem iyidir diyorum.yarına kesin daha eksi çıkacaksın pazartesiye beni iyice ezeceksin :)
hem ne acelen var kız az az versene böyle bildirimini görünce gözü ayrılan ekim var burada yarış çabuk bitsin de hava atayım diyorsun demiiii![]()
Muthiş muhteşemm :) tbrklerBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68![]()
Guzel cnm daha ne olsun :)hayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
Aslında cok aşırıda icmedim 1 buyuk bardaktir hepi topu :)Aslında geçen haftaya göre harika bir başlangıç yapmışsın canım. Vira bismillah
Çok iyi eksi canım
Başlangıç için gayet iy canım. Hoşgeldin☺
İnsan şu zinciri kırdı mı nasıl rahatlıyor di miTebrikler canım
Hayatımda 1 defa 2 hafta doğum sonrası Demir ilacı kullandım nerdeyse ameliyatlık olacaktım. Ben öyle bir kabızlık görmedim. Resmen ağlıyordum tuvalette. İlaçtan olduğunu fark edince bıraktım.Belki yanlış ama dayanamadımDüzenli pekmez veya siyah kuru üzüm yemeğe çalışıyorum.
Velhasıl Demir ilacı kabızlık kabızlık da az kilo kaybı sebebidir canım
Gece boyu içtiysen su henüz tam atılmadığından fazla gelmiş olabilirsin canım. Tartı öncesi gece suyu azalt bence
İnşallah canım. Umarım kiloları verir ve nasıl verdiğimizi unutmayız da ona göre davranırız bundan sonra![]()
Ablaa enazindan eksidesin ama beni gecmek icin biraz daha gayretbende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani![]()
Tebrik ederim canım
%1 'de gayet güzel
Kalanı haftaya bonus olsun![]()

imdat