• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fotografi nasil koyyosunuz
beceremedim bi turlu ya
Mesaj yazdigumz kutucugun altında alıntıları eklenin yanında dosya ekle var cnm oraya baş dosya kamera falan yazıyor ordan yükleyebilirsin fotoğrafın boyutu büyük gelirse ya kirp ya da ekran görüntüsü alıp atabilirsin fotoğrafı cnm

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Napoleon 28
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: maalesef yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: evhanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır galiba
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: düşük tansiyon ara sıra.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi ve sağlıklı hissetmek. kıyafetlerimin hiçbiri yakışmıyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: evlenmeden önce 48 lerdeydim. şimdi nerdeyse 80 olucam. börek çörek günler derken baya aldım . akşamları eşim geç geldiği için yemeği de geç yiyoruz o da var.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: ev hanımıyım. tüp bebek denemelerinden sonra kalan kilolar da var ilaçlardan.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her gün yazabilirim yediklerimi.
hosgeldin canim ben ayse
6 yasinda bi kizim var
insallah istedigin kiloya en kisa zamanda duzmsersin:)
Kızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
gozunuz aydin
allah anali babali buyutsun canim
Oy ne güzel nasıl geçmiş tatilleri nasıldı annenler ?
babam gelmek istemiyodu biraz daha kalmak istiyodu.kardesime kiziyo erken aldin biletleri diye😁
orda bahce var ugrasiyo zaaman geciyodu
burda apartmanda cani sikiliyo
günaydın kızlar :KK200:
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok :KK43:
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye :KK43:
gecmis olsun canim bizede haber et
Kızlar bildirim yapip kahvalti yapicam bu hafta malesef sabit geldi kusura bakmayin :KK43: hic adapte olamadm artı olmadigima seviniyorum acıkcası
Gecen hafta: 70.2
Bugun: 70.2
Fark: 0
0Eki Görüntüle 2705714
Geliyor süpürgenin sonucu :skandal: evlerden Irak
Cuma:65.1
Bugün:65.8
Fark:0.7
Eki Görüntüle 2705722
bende artiyim malesef
I Ilyusa gözün aydın canım annenler dönmüşler.
Bugün listeye girme ihtimalin var, kilonu kurallara göre bildirirsen memnun olurum canım
ayy cok isterim listeye girmeye
Kızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
harikaaa bence haftaya da eksi fazla olur:)
senin artin cok degilmis yinede

Pembe Lotus Pembe Lotus tomografi de birşey çıkmamasına sevindim canım.
Açıkçası birşey çıkacağını da düşünmüyordum, böbrek hastalıkları böbrekler işlevini tamammen kaybettikren sonra tahlillerde ve filmlerde ortaya çıkar.
Ben kendimi bildim bileli böbrek ağrısı çekerim, üniversite de iken şikayetlerimi hocalarıma söyleyince detaylı bakalım demişlerdi, bakmışlardı ve hiçbirsey çıkmamıştı, bel egzersizleri ile bel kaslarının güçlendir diyerek işin içinden çıkmışlardı.
Geçen sene bir ay süren akut böbrek yetmezliğinde doktora gittiğimde yine tahlillere yansıyan birşey yoktu.
Şu anki yaşadığın belirtiler ilerde böbrek kaynaklı hastalıklar geçirebileceğini gösteriyor.
Fırsat bulursam üstadım Aidin Salih in böbrekle ilgili yazdıklarını atarım sana.
İdrarda görülen eritrosit sadece böbrekten kaynaklanmaz bu arada.
Tekrar geçmiş olsun
Sağol canım evet kafam karıştı dr kadın doğum dr muayene ol dedi en kısa zamanda gidecegim kadın doğum doktoruna
At canım okurum❤

Mesaj yazdigumz kutucugun altında alıntıları eklenin yanında dosya ekle var cnm oraya baş dosya kamera falan yazıyor ordan yükleyebilirsin fotoğrafın boyutu büyük gelirse ya kirp ya da ekran görüntüsü alıp atabilirsin fotoğrafı cnm
Mesaj yazdığın yerden dosya ekle var ordan fotoğrafını yükleyebilirsin canım
dosya ekleye basiyorum ama olmuyo

Emziriyorum ondan hiçbir şey içmiyorum canım. İnşallah artı çıkmam. Artı çıkarsam üzülürüm🙄 bu haftayı artısız geçersem haftaya uçarım inş çünkü duraklamaya girdim 2 haftadır
unuttum canim kusura bakma 😫
Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdik😞 hastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür 🙏
cok gecmis olsun canim insallah düzelecek 👏👏
Kızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
gözünüz aydin canim Allah anali babali büyütsün insallah 🌸
Kızım yine ağlayarak uyandı Calpol verdim artık. Köpek dişleriymiş bu kadar sürünme sebebimiz iki tane baloncuk olmuşlar. Beni de ondan ısıra ısıra parçaladı sanırım. Yine ısırdı yine bağırdım ağladı🤦‍♀️Of sonra da vicdan azabı çekiyorum
sevmiyorum Su dis isini Allah Kolay versin insallah 🌸
Dinlemedim ahh, aah bu kafam ahhh:halay::halay::halay:

hosgeldin kaptan 😁
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar 💞
Eki Görüntüle 2705686

Gecen hafta 101.8
Bugun 100.6
Fark 1.2
Yuzde 1.18

Handandandan Handandandan canim bu hafta beni mezun edelim artik insallah 💞

Arkadaşlar mezun oluyorum insallah sonrasinda da baska takimda yeni bir baslangic yapacagim.
İnsallah hepimiz ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz.
Allaha emanet olun 🥰💞
tebrikler canim simdiden hayirli olsun mezuniyetin 😍😍
Cuma 74.4
Bugün 73.9
Fark -0.5 (% 0.67)

Eki Görüntüle 2705680
Eksi güzel Canim 🌸
Gunaydinnn. Bol eksili bir gun olur inşallah. Bizde sabaha kadar uyuyamadikk. Sanırım gazı vardi yada dis1emin olamadim. Cok uykusuzum ve uykusuzluk gerginlik yapiyor 😫😫😫
allah kolaylik versin canim 😪
Günaydın kızlar
Reglim pzt olmalıydı prş oldu ve 2. Günü maalesef ve sabah 6 buçukta tartılmak zorundaydım okula gideceğim için
Artı görünüyorum maalesef ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çok üzgünüm listeye negatif etki yaptığım için😟Haftaya fazlasıyla telafi edicem inşallah.
Geçen hafta:66
Bu hafta:66.3
Fark:+300
erken tartilmaninda etkisi vardir canim 🌸 haftaya güzel eksi gelsin ins
günaydın kızlar :KK200:
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok :KK43:
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye :KK43:
gecmis olsun canim, korkma Tam hastalik zamani 🌸
Kızlar bildirim yapip kahvalti yapicam bu hafta malesef sabit geldi kusura bakmayin :KK43: hic adapte olamadm artı olmadigima seviniyorum acıkcası
Gecen hafta: 70.2
Bugun: 70.2
Fark: 0
0Eki Görüntüle 2705714
olsun canim ne azindan sabit haftaya güzel olcak insallah 🌸
Geliyor süpürgenin sonucu :skandal: evlerden Irak
Cuma:65.1
Bugün:65.8
Fark:0.7
Eki Görüntüle 2705722
haftaya insallah güzel eksi gelir canim🌸
Kızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
Kızlar bu hafta kendime daha az hedef koyuyorum malum ilk hafta genelde ödem gidiyor diğer hafta kilo verme azalabiliyor,bu hafta hedefim 1.2 kg verip 76.5 olmak inşallah
güzel Canim 😍 haftayada en az 1 kg gider insallah 🌸
haftaya telafi edersin canim fazla degil🌸
Bu hafta kötü bir haftaydi kızlar ama haftaya kesinlikle iyi bir yüzde olmalı. Hatta bundan sonra her hafta birinci olmaliYiz bunu herkese fotoğraflı kanitlamaliyiz
insallah canim 🌸
Hadi at bizde şaşıralım. O kadar tulumba yedin eksidemisin yoksa 😂
anlamadim canim utaniyorum suanda 😫56.2 geldim
Dream00 Dream00 tatlım evdeki bütün tatlılar senin boğazından mı geçmek zorunda😅
Birazını da eşinle çocuklara ayırsaydın keşke
onlarda yedi ya tek tulumba yoktu 🤣 Ama tulumba varsa affetmem Cok seviyorum ya 😫 Niye seviyorum 😪
56.2 canim
Günaydın kızlar kahvaltı için annemlere geldim tatti da hiç memnun etmedi açıkçası bahane degil tabi ama wc cikamadim bı kaç gündür de adet ağrısı gibi ağrım var karnım şiş hissediyorum menülerim de artı olacak kadra sıkıntı değildi haftaya daha güzel olur insAllah hepinizden özür dilerim:KK43:
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 90.9
Fark: 1.1
Yüzde: %1.22
Insallah haftaya telafi edersin Canim🌸

I Ilyusa
Dosya ekle - fotoğraf arşivi- fotoğrafı seç - bitti’ye tıkla (üstte)- fotoğraf yüklensin- cevapla

Eklentiler

• A0C7EFEF-E872-43E0-9FDC-CD3B792D4776.webp
    A0C7EFEF-E872-43E0-9FDC-CD3B792D4776.webp
    21 KB · Görüntüleme: 40
  • 3D645FDC-AB85-4969-8B72-22AC4B12D7E7.webp
    3D645FDC-AB85-4969-8B72-22AC4B12D7E7.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 9BBFA0E4-0162-482B-AC4F-BFB2DC70CB2E.webp
    9BBFA0E4-0162-482B-AC4F-BFB2DC70CB2E.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 46
Back
X