- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
- #404.381
Büyük iyileşti çok şükür ama kekik hiç denememiştim bi deneyim. Benim büyük çok cins çok yemek ayırır herşeyi yediremiypeum inşallah içirebilirimGeçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor
Geçmiş olsun sana da canım. O ter mahvediyor değiştirmesen olmuyor bende kaç gündür ter nöbetindeydim büyük iyileşti küçük başladı. Ama şükür bugün daha iyiBenim de yapmam lazimakşam olunca gündüz yaparim diyorum, gündüz olunca akşam çocuklar uyuduktan sonra yaparim diyorum
1 haftadir kendimi böyle oyaliyorum
Bem yetişemiyorum. Benim ki o dediğin götürüyor
Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.
Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglum
Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükürRabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızda
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyor
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği için
SPOR LİSTESİ