• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başta zorlanılıyor da sonradan bi düzen , rutin oluşuyor canım
Ins canim 🌸
Ohhh süpermiş, ozel bile 2 yıl ha 😻😻
Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..
1 sene ücretli yani en son 12 ay çalıştığın maaşının ortalamasını alıyorsun.. iki senede ücretsiz tabi 1 sene sonra işe tekrar başlayabilirsn o ayrı

gözlerim çok yanıyor
dün gece çok uykusuz kaldım ya ondan, ya da hafiften ateşim çıkıyor bilemedim
ama hasta olmak istemiyorum ya haftaya kızıma sözüm var onunla gezecektik, her sene bi engel çıktı hiç bu planları gerçekleştiremedik, bu senede çok hevesli yavrum ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım 🌸belkide uykusuz kaldığın için bitkin düştün ben öyle oluyorum hemen hasta gibi bi halim oluyor
Bugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.
Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsın 🌸
Regl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.

Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Hadi inşallah 🌸
Hoşgelsin inş 😄

Evet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar 🤗
Estağfirullah cancağızım 😘
Regl oluyorum galiba hafif bir sanci, leke sanirim geliyor benim ki.

Amaaa cuma günü o eksi 1 gelecek. Cok hırs yaptimmm kizlarrrr. Saat 5 te günü sadece sebze ile kapattim.
Belli oldu niye eksi gelmediği Cuma’ya kadar gider ödemler :KK6:ben de bugün sebze ile kapatıyorum
Yorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Az önce eve geldim, birşeyler yedim de kendime geldim
Bitti şükür ama değil mi ? Gözlerim hep seni arıyor yahu :KK19:

Kolay gelsin canım dinlen bari biraz
Dinlenmek zor canım ya.
Evi talan etmişler ben yokken
Tabi işe güce bakmayacağım, yarın için soru hazırlamam lazım, sonra yatıp dinlenirim.
Psikolojik mı bilmiyorum başım ağrıyor, temaslı öğrencilerimizin olduğunu duymak olumsuz etkiledi galiba :KK43:

Dinlenmek zor canım ya.
Evi talan etmişler ben yokken
Tabi işe güce bakmayacağım, yarın için soru hazırlamam lazım, sonra yatıp dinlenirim.
Psikolojik mı bilmiyorum başım ağrıyor, temaslı öğrencilerimizin olduğunu duymak olumsuz etkiledi galiba :KK43:
Psikolojiktir canım maskeni çıkarmadıysan ellerini dezenfekte etmeden yüzüne götürmediysen korkma canım

Nasil oldun canim.

Sormaaa 400 puan da ne yemek yahuuu. Bide hepsi hoplamali ziplamali 🤣🤣

Evet canim hatirladim. Kusura bakma yaa kafa kalmamis bende. Hakkini helal et uğraşırdım tekrar 🤗

👍👍 bende öyle bir şey alayim.

Sagol canim. Evet galiba bende 1.8 gibi bir şey alacagim. Insallah işe yarar. En azindan gece sürekli aklim onda kalmaz. Birde uykusu cok hafif ortmek isterken uyaniyor.

Evet yaa ama spor yapmayi cok seviyorum yaptıkça yapasim geliyor. Zamanim olsa 3 saat yapabilirim 🙃🙃 spora hiç enerjim bitmez de zaman yaratamiyorum. Bu hafta yaptim diye bütün islerim kaldi.

Ben gündüz uyuyamiyorum ya. Belki yarim saat kestirebilirim ama mümkün değil uyuyamiyorum. Sende tulum al ince al ama rahat edersin.

Bende pamuk sipariş edeceğim e bebekten onlara da baktım iyi gibi. Bi karşılaştırma yapıp alacağım insallah. Ama ben beden daha büyük alırım. Yikaninca da çeker. Sen hiç yikadin mi.

Bugün aklimdaydin sana yazacaktim. Yoksun kaç gündür. Nasilsin diye.
Yıkadım yıkadım canım , alır almaz yıkadıö,bu hafta ılk haftası zaten
Ins canim 🌸

Özel devlet ayrimi yok Burda canim, 3 sene annelik zamanı oluyor..
1 sene ücretli yani en son 12 ay çalıştığın maaşının ortalamasını alıyorsun.. iki senede ücretsiz tabi 1 sene sonra işe tekrar başlayabilirsn o ayrı

Çok geçmiş olsun canım 🌸belkide uykusuz kaldığın için bitkin düştün ben öyle oluyorum hemen hasta gibi bi halim oluyor

Çok şükür canım yoğunum ama iyim sen nasılsın 🌸

Hadi inşallah 🌸
Hoşgelsin inş 😄
Off süpermiş, bızımkıler ole olsa her yıl dogurur :)) suistimal ederler

11kasım MENUM:

Ac karnına limonlu su 1 hurma

10:00 kahve

12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1tk krem peynir,3 adet cecil peynir, 2 domates cherry,

15:30 kahve yarım muz

17:00 6 yk tavuklu sebze yemegi, Ayran

2.5 lt Su
15 dk yuruyus 30p
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 280p
Menü de sporda harika 🤗🤗
11 Kasım Çarşamba

10.30
sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 yaprak kıvırcık marul
2 kaşık tavuk sote

19.00
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli
3 dolu kaşık yoğurt

Su:1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:60 dakika tempolu yürüyüş 180 puan
35 dakika Leslie 105 puan (yapılacak)
Toplam:285 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Güzel menü, afiyetolsun spor da cok iyi 👍

Hımm çok su içip az çıkıyorum bak 2 gündür ve kilom da gram gram gidiyor. Ondan demek ki🤔
Aynen ondan olabillr regl vs yoksa yakinda
Biz markete gittik. Markete giderken onu da arabasına bindiriyorum hava çok soğuk değilse hava almış oluyor o da. Şimdi geldik. İnşallah biraz uyur
Oh miss bende bugn sabahtan pazara gittm onla sabah pek kimse olmuyor cnku. Uyudu mu biraz
Ya zaten ole bi düşüncem de yoktu aslında alırken , anca olur gıbı geldi de şimdi cok az buyuk, boyle olması da iyi oluyor gece alt degıstrme için çıkarıp gıydurmesı kolay oluyor buyukolunca , haklısın cok hızlı buyuyorlar 😻😻🤗🤗
Haklisin gece alt degistirmesi bizmde zor olcak tulum alinca hayirlisi baklm
Herkese hayirli günler iyisinizdir insallah 🌸 Bende yogunluk var bugun evdeydim is güc yaptim 😍 anneme gectim.. birazdan kizceleri almaya gidicem
Iyi gunler cnm biz iyiiyz sen naptin nasl gidiyor alistnmi ise 3 sene sonra zorluyodur biraz
Canım benim 2 günü eklememişsin
Pazar 258
Pzt 280
Ekledm smdi cnm nasl gozden kacirmisim yazmadinmiydi acaba
Yorgun, pert, aç, susuz bir gün geçirdim.
Az önce eve geldim, birşeyler yedim de kendime geldim
Dinlen cnm orada birsey yemednmi hic
11 Kasım Çarşamba

10.30
sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 yaprak kıvırcık marul
2 kaşık tavuk sote

19.00
1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli
3 dolu kaşık yoğurt

Su:1 buçuk litre (şimdilik)
Spor:60 dakika tempolu yürüyüş 180 puan
35 dakika Leslie 105 puan (yapılacak)
Toplam:285 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Listede olmadn icin karnibahar brokkoli sislik yapar nie yedn demiycem. Afiyet olsn cnm menude sporda cok guzel
11 kasım

09.00 1 galeta

12.00 domatesli yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim tb ekmegi

14.00 2 ceviz 2 hurma

16.00 1 mandalina

18.00 fırında köfte patetes, ayran

Spor : puanlık bir sporum yok ama aktiftim

Su:3 litre
Firinda kofte patates miktar onemli cnm ama abartmadigni dusunerekten guzl diyorm afiyet olsun

Back
X