- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #408.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah elo beni anlatmışsın resmen şimdi kızıma sarılıyorum yanında uzanıyorum kendi kendine uyuyor oysa saatlerce salladığım günleri biliyorum ne çok yormuşum ne kadar tecrübesizmişimEvet stresten ağladığım cok olmuştur. Senin gibi kolumu morarttiginda cok ağlamışımdır. Keşke fotom dursaydı da atsaydım sana. Uykusu cok problemliydi. Gündüz asla uyumazdi beyaz gürültü ayağım da sallamayla uyuturdum. Gece yatağa koyar odadan cikardim 10 dk sonra ağlardı gelip salla salla cok yıpranmıştım cok. Bir cok gece ayağıma aliyordum biraz ayağımda uyurken bende uyuyayım diye. Sonra işte gece emmesini kesince yavaş yavaş uykulari düzene girmeye başladı. Yemek yemez tlf açardım, şimdi kızıma bir kere bile tlf dan bir şey acmadim. Tam nefes alacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ilk duyunca cok ağladım eşim isyan gibi oluyor ağlama dedi sonra bebeğim doğduğunda bi baktim ki uykusuzluğa da alışmışım istahsizliga da... strste yapmiyorum gerginlikte.....
Tecrübeli anneler varr eminim ilklerde hep hi gerginlil stres olmustur. Kendime o yuzden cok kızıyorum. Stresten gerginlikten oğlumu hiç istediğim gibi buyutememisim. Keşke onu da uyutmak için uğraşmasaydım uykulari gelince uyuyorlarmis zaten, keşke o kadar sallamasaydim, keşke o gürültüleri o videolari açmasaymışım diyorum.
Icimi dökeceğim varmışbir msj bekliyormuşum
Bı üst mesajda bende günün özetini çıkarmıştım
İyiyim canım çok şükür geldim minnoşum da daha iyi elhamdulillah
İyiyim canım çok şükür geldim minnoşum da daha iyi elhamdulillah
Evett gördüm canim hayırlısı olsun. Bir şey olmuyorsa gerçekten hayırlısı öyle olduğu için olmuyordur buna çok inaniyorummm.Bı üst mesajda bende günün özetini çıkarmıştım![]()
Evettt yaaa 2 yıl gerekliymiş ama bilmiyormuşuzzKız ben bu yeni yetmeleri bilmiyorum sen hepsini biliyorsun
Ah elo beni anlatmışsın resmen şimdi kızıma sarılıyorum yanında uzanıyorum kendi kendine uyuyor oysa saatlerce salladığım günleri biliyorum ne çok yormuşum ne kadar tecrübesizmişim
Öyle diyorum bende mecbur hayırlısı olsun canım bklmEvett gördüm canim hayırlısı olsun. Bir şey olmuyorsa gerçekten hayırlısı öyle olduğu için olmuyordur buna çok inaniyorummm.
Var mı senin öncesi sonrası halin yaBebeğim 2. Aylıkken başladım şu an tam 11..5 aylıkaslında 97 gördüm tartida 93 le buraya başladım. 9 ayda 20 kilo gitmiş
Aminnn
9 ayda 20 kilo. 3 ay izinli geçti kilomu korudum. 6 ayda verdim gibi düşün![]()
Kizz sende 58 olunca ibretlik olacannnVar mı senin öncesi sonrası halin yamasallahh ibretlikkk
![]()
InsallahhhhhhKizz sende 58 olunca ibretlik olacannnvar ama sonraya saklıyorum. Biraz daha eksileyim
![]()
Hey maşallah. Çok iyi vermişsin canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsınBebeğim 2. Aylıkken başladım şu an tam 11..5 aylıkaslında 97 gördüm tartida 93 le buraya başladım. 9 ayda 20 kilo gitmiş
Aminnn
9 ayda 20 kilo. 3 ay izinli geçti kilomu korudum. 6 ayda verdim gibi düşün![]()
Bunu yazdım. Banyoya girip çıktım baktım benim hatun beşikte dikmiş kafayı mirket gibi beni bekliyorKızımın 120 defa uyanmasına rağmen sporumu yaptım evi topladım
Banyo yapıp yatıcam
İyi geceler gençler![]()
yine bana hüsran