• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba, hosbuldum 😊
6. Takimdan hedef kiloma cok yakinken izne ayrilmak durumunda kaldim. İzne ayrilinca da bi daha donemedim kilo alinca. Uzerinden 2 yildan fazla zaman gecti.
5. Takimdayken de memleketteydim, cok zorlandim. Listeye girmek istemedim cesaret edemedigimden. Eve donunce de diyete adapte olamadim. Listeye girmemisken de takimi olumsuz etkilememek icin ciktim. Kasim basindan beri cok istiyorum, artik motiveyim ama kendi basima da yapamiyorum, ne aliyorum ne veriyorum.
Anladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)
Ben pınar 27 yasindaym bi oglum var mezuniyete az kaldi inşallah
Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebriklerrr ortim supersinnn
Kızlar bebeğim tütsü ile masayı yakmış, bunun bir çözümü var mıdır sizce

Eki Görüntüle 2728837
Ayy kotu olmus ya benm yok malesef cnm
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Tebrikler cnm super eksi gormussun
Günaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Sabit olmakta guzel haftaya guzl eksi gelicek insallah
Benim kızımda şu an yatak odasindaki komidinin üstünde akrobasi hareketleri yapiyor 🤣🤣
Hahhaha ayy bizde bayiliyorz komidine ordanda yataga atliyor zıpırrlar ya masallah ona da

Anladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)
Ben pınar 27 yasindaym bi oglum var mezuniyete az kaldi inşallah

Tebriklerrr ortim supersinnn

Ayy kotu olmus ya benm yok malesef cnm

Tebrikler cnm super eksi gormussun

Sabit olmakta guzel haftaya guzl eksi gelicek insallah

Hahhaha ayy bizde bayiliyorz komidine ordanda yataga atliyor zıpırrlar ya masallah ona da
Benim ki de atlıyor numarası yapıp bizi korkutmaya çalışıyor 🤣🤣

Günaydın kızlar geçmişi okumadım çok mesaj birikmiş 1 dk ya dersim başlıyor ve malum sadece 10 dk ara var 1 e kadar böyle o yüzden 1 den sonra atacağım kilomu.Çünkü tartılmak zor iş herşeyi çıkaracan (toka , bileklik dahil😂)
Lavaboya gidecen vs😂neyse Allah'a emanet olun görüşürüz 🤗

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 68.5
Bugun: 67.7
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022% IMG_20201127_093128.jpg

Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm :rolleyes: :nazar::KK68:

Günaydın kızlar 🥰💕

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Süper canım tebrik ederim 🤩👏
Ben de bulguru çok seviyorum,o nedenle haftasonlari yiyorum,hem de bol sutte yapıyor.Hele bol yesillikli kısır yaptım mi maşallah sütüm dolup taşıyor☺️
Yaa aynrn kısır yapicam bugün snrm
Masallah ya , sen bi emzirmede kaç dk emzırıyorsun ve kac saat arayla ,
Bulguru ben de cok sevıyorum😻
Belli olmuyor cnm akşam uzun emiyor sadece gündüzleri en uzun 10 dk emer çok emmiyor aslında bklm artık yavaşlar kilo alımı muhtemelen çok hareketlendi artik
Tebrikler cnm 🤩👏
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilo😂 gerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal🤷‍♀️
Kızım bu kadar hızlı toparlanmamisti oğlum zırt birt emziirince snrm böyle oldu bu zmna kadar hızlıydı kilo alımı ama artık yavaşlar snrm baya hareketlend göbus falan gitti bu ay
Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.
Yaa peki hiç yasaklı olanlardan yemeden mi 40 gün gecti
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Tebrikler canım 🤩👏
Günaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Artık eksiye gecrsin cnm insAllah artıda olmaman güzel ☺️
Kilo bildirimim:

Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854

Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm :rolleyes: :nazar::KK68:
Ölçüler baya motive ediyor cnm tebrikler kilo da vermişsin eksidesin ya süper 🤩👏

Belli olmuyor cnm akşam uzun emiyor sadece gündüzleri en uzun 10 dk emer çok emmiyor aslında bklm artık yavaşlar kilo alımı muhtemelen çok hareketlendi artik

Tebrikler cnm 🤩👏

Kızım bu kadar hızlı toparlanmamisti oğlum zırt birt emziirince snrm böyle oldu bu zmna kadar hızlıydı kilo alımı ama artık yavaşlar snrm baya hareketlend göbus falan gitti bu ay

Tebrikler canım 🤩👏

Ölçüler baya motive ediyor cnm tebrikler kilo da vermişsin eksidesin ya süper 🤩👏
sağol canım :KK60:

Benim ki de atlıyor numarası yapıp bizi korkutmaya çalışıyor 🤣🤣
Ayy cok fenalar cok :confused: :emir_bebek:
tebrikler canım gayet iyi :KK9:
Sagol cnm :KK37:

Tebrikler cnm 🤩👏

Tebrikler canım 🤩👏

Aynen cnm cok sagolasin :KK200:

Merhaba, hosbuldum 😊
6. Takimdan hedef kiloma cok yakinken izne ayrilmak durumunda kaldim. İzne ayrilinca da bi daha donemedim kilo alinca. Uzerinden 2 yildan fazla zaman gecti.
5. Takimdayken de memleketteydim, cok zorlandim. Listeye girmek istemedim cesaret edemedigimden. Eve donunce de diyete adapte olamadim. Listeye girmemisken de takimi olumsuz etkilememek icin ciktim. Kasim basindan beri cok istiyorum, artik motiveyim ama kendi basima da yapamiyorum, ne aliyorum ne veriyorum.
Canım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?
Günaydın kızlar 🥰💕

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Hey maşallah kız 🧿
Bravo pammıkk :KK9:

Eki Görüntüle 2728837
Aaa aman kendine bir şey olmamış şükür komşum da mum yakmış üstünde böyle bir yanık vardı geçirememişti mobilyacıya verip boyatmıştı
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Süper :KK73:

Son düzenleme:
Canım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?

Hey maşallah kız 🧿

Bravo pammıkk :KK9:

Aaa aman kendine bir şey olmamış şükür komşum da mum yakmış üstünde böyle bir yanık vardı geçirememişti mobilyacıya verip boyatmıştı

Süper :KK73:
sağol canımm :KK60:
senden ne haberler canım, ne zmana yapacaksın bildiriimi :KK49:

Eki Görüntüle 2728837
Iyiki kendine zarar vermemiş geçmiş olsun canım
Elanin dediğini bi arastir
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Süper canım tebrikler :KK9: :KK9:
Ayy bugün sonuçlar iyi gibiiii 🤣🤣
Benim de sonn 100 gr kaldi 🤣🤣 6 tuvalete girişim 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣3kere gidebildim kızım karnım acıktı diye aglayinca tartilip kahvaltımızı yaptık 😅😅
Kilo bildirimim:

Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854

Vayyy tebrikler canimm daha ne olsun gayet güzel :KK9::KK9:

IP Atlama yarışmasındada ben birinci oldum Kızlar :KK37::KK200::nazar::rolleyes::rolleyes::rolleyes::spor: :spor: :spor:

1. Pnrrr-12 Pnrrr-12 3000 Atlama (ben ipsiz atliyorm o yuzden yariya boldum normalde 6000 ipsiz atlama yaptm

2. @Furha63 2300 Atlama (tebrikler cnm cok guzel)

3. Fit mutlu anne Fit mutlu anne 1150 Atlama ( tebrikler cnm)

Devamı gelsin inşallh kızlar ip atlamak cok guzel sıkılaşırıyor vucudu. :KK37::spor::spor::spor::KK200:

Back
X