- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.261
Umarimmm öyle olur. Gr gr veriyorum ama spora devam. Bacaklarim cok ağrıyorH
Haftaya 6 lar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarimmm öyle olur. Gr gr veriyorum ama spora devam. Bacaklarim cok ağrıyorH
Haftaya 6 lar![]()
Sagol canim insallahhh gelir. Takildim 70 teTebrikler cnm haftaya 6lar garanti inşallah![]()
Haklısın canım toparlarim insAllah Spor konusundaSpor yapcan kuzum. Dedim ya sporsuz olmuyor maalesef. Çünkü kilo yağ demek yap yakmak için de hareket şart. Bi başlasan gerisi gelir inşallah
Offf Allah kavustursun, neden korona yuzunden mi , şehır olarak mı uzaksınızGözün aydın canım,ben babamı bir buçuk yıldır gormedim,annemi dört ay önce gördüm,şanslısın,doya doya sarıl onlara.
Haftasonu malum yasaklar var,ben de bugün pazar alışverişi yapayım.
Bende de spor konusunda hiç güç enerjı yok ınan,nasıl getiricez o enerjıyı bılmıyorum, kolımu kaldırasım yok o derece tükenmiş hissedıyorum kendimiBilmiyorum inan daha Çarşamba günü tartıldım sabittim en azından pazartesi artışı gitmişti ama yine ibre yukarda günlük bu kadar değişiyor anlam veremiyorum sporsuz daha öncede olmuyordu evet bunu biliyorum ama yok yani devamlılık getiremiyorum spor konusunda benim enerjim varken oğlum durmuyor o durduğunda uyudugunda benim halim kalmıyor kenidmi tükenmiş hissediyorum bazen dhaa önce verdm deli gibi spor yaparak şu an o güç yok sanki![]()
Deneyebilirim bunucnm faydalı olacak gibi
Tebrikler canım süperIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Gecwn cuma: 67.1
Bugun: 66.3
Fark: - 800gr
Yuzde: 1.192 %Eki Görüntüle 2737292
Vala bence eksidesin ya o bile güzel tebrikler canımEki Görüntüle 2737297
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.8
Fark -300
Yüzde %0.404
Üzgünüm kızlar güzel bir kilo veremedim,bunhafta kafam çok doluydu, kendimi veremedim,aktifte değildim ama bu hafta inşallah güzel hedeflerim var,bakalım inşallah tuttururum.
Süpersin canım tebrikler
Hadi bismillah hızla gitsin insAllah canım
5leri görmüşsün cnm tebrikler yine deKızlar ders arası bildirimimi yapayım
Geçen cuma:60.1
Bugün:59.9
Fark:200 g
Yüzde:0.332
tek tesellim 5 ler görmüş olmak
Bu hafta sadece 2 gün spor yapabildim. Kızımın hastalığından dolayı biliyorsunuz
Demek ki hergün 100 g gitmiş
haftaya hedefim 1.5 Kilo inşallah
bu hafta kusuruma bakmayın
Takıma katkım olmadı
Tebrikler canımGeçen cuma 65.7
Bu hafta 65.3
Fark _400
6lara ne kalmış ki tebrikler canım
Hiç bilmiyorum ki yaBende de spor konusunda hiç güç enerjı yok ınan,nasıl getiricez o enerjıyı bılmıyorum, kolımu kaldırasım yok o derece tükenmiş hissedıyorum kendimi
Benim de 16 saat oldu normalde. Diğer hoca aldı çoğunu. 2 sınıf birleştirildi. 12 saat canlı dersim var şimdi
Korona süreci onlarla uğraşılmaz şimdi merak etme canım
Ilk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Tebrik ederim canım emin adımlarla hedefe
Gayet güzel gittikçe artar merak etme canım
Gayet güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım ama lütfen artık dikkat et bu kadar emeği heba etme
Hadi bismillah![]()
Teşekkür ederim kızlarOlurmu hic canimm![]()
![]()
Tessekurler canm
Ruyalarimiza giriyor nekadar ciddiye aliyorsak artk
Aynen bencede canim
Az da olsa eksidesin tbrkler cnm
Allah kabul etsn cnm, kolay gelsin
Sagol canimm
Tebriklwr cnm cok guzel sonuc
Tebrikler cnm mukemmel sonuc
Az da olsa eksidesn cnm hemde 5ler gelmis tbrkler
uzuldm cnm yinede tamamen diyet havasindan cikma cnm artilar gelmesin bence oglun biraz buyuynce sporuda rayina oturtursab cok dha iyi olur insllah
Tessekurler canim
Gider merak etmeSagol canim insallahhh gelir. Takildim 70 te
Kaçsın tombikhellööööö![]()
![]()
dopdombili arkadaşınızdan selamlar![]()
tartılmadım kiGider merak etme
Kaçsın tombik![]()
Canım harikasın masallah
Biz bu hafta rakıptik demiDersim yeni bitti ağzıma bir lokma koymadım susuzluktan dilim hareket kabiliyetini yitirdiama size güzel haberlerle geldim.
Geçen cuma 71.6
Bu cuma :70.1
Fark -1.5
Yüzde: 2
Eki Görüntüle 2737529 Eki Görüntüle 2737529
Evet canım senin sonuca bakmadım daha şu an başım dönerek yemek yiyorumBiz bu hafta rakıptik demibakalım beni geçmiş misin
Aynen canım. Kendileri ile aramız hiç iyi değil . zayıflayana kadar tahammülüm sürer .ondan sonra herkes kendi yolunaBende de spor konusunda hiç güç enerjı yok ınan,nasıl getiricez o enerjıyı bılmıyorum, kolımu kaldırasım yok o derece tükenmiş hissedıyorum kendimi
Harika canım tebriklerDersim yeni bitti ağzıma bir lokma koymadım susuzluktan dilim hareket kabiliyetini yitirdiama size güzel haberlerle geldim.
Geçen cuma 71.6
Fark -1.5
sen daha tartılmadın mıBiz bu hafta rakıptik demibakalım beni geçmiş misin
Evet canım senin sonuca bakmadım daha şu an başım dönerek yemek yiyorum![]()
Tartıl da ne kadarlıklarmış öğrenelimtartılmadım ki
ama göbek ve popo ben buradayım diye bağırıyür![]()
Evet canım sırf 300 gr daha hafif gelmek içinHarika canım tebrikleryalnız iyi dayanmışsın valla
Ben 2 ders sonunda pes edip tartıldım
sen daha tartılmadın mı
...Evet canım sırf 300 gr daha hafif gelmek içindayandım
Direnc noktasidir belki cnm kirarsin haftaya insallah 6 lar cok iyi geliyorrrSagol canim insallahhh gelir. Takildim 70 te

Sagolasin cnmDeneyebilirim bunucnm faydalı olacak gibi
Tebrikler canım süper
Vala bence eksidesin ya o bile güzel tebrikler canım
Süpersin canım tebriklerarayı iyice açtık
Hadi bismillah hızla gitsin insAllah canım
5leri görmüşsün cnm tebrikler yine de
Tebrikler canım
6lara ne kalmış ki tebrikler canım
Hiç bilmiyorum ki ya![]()
Selamm cnm tartilaydin ya nedn tartilmadinnnhellööööö![]()
![]()
dopdombili arkadaşınızdan selamlar![]()
Supersinnn tebrikler canimDersim yeni bitti ağzıma bir lokma koymadım susuzluktan dilim hareket kabiliyetini yitirdiama size güzel haberlerle geldim.
Geçen cuma 71.6
Fark -1.5