- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.361
Tartı resmi lazım canımBen de bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 71,40
Bu hafta: 69,90
Fark: 1,5
Yüzde: 2,1
Handandandan canımm alıyor musun beni listeye
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartı resmi lazım canımBen de bildirimimi yapayım
![]()
Düzenledim kuzumTartı resmi lazım canım
Tmm canımDüzenledim kuzum
Ben de bildirimimi yapayım
Eki Görüntüle 2737724
Sağol kuzumSüper cnm tebrikler![]()
Vallaha ya 100 gramYine mi 100 gram hacı olmuyor böyle
Sağol canım![]()
Şimdilik 62 cnmDoğru 3.4 kilo olmaz, hedefin kaçtı canım
Şehir olarak uzağız canım,biz Bursa'da onlar Malatya da,yaz donemlerinde gidiyorduk hamilelikten gidemedim,babamda aktif çalışıyor izin alıp gelemediOfff Allah kavustursun, neden korona yuzunden mi , şehır olarak mı uzaksınız
Mevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canımHandandandan canım daha önce listeye girmek istemiştim ama 3. 4 kilo için listeye giremezsin demişti Zehra
Allah şifa versin canım geçmiş olsunKusura bakmayın annanem rahatsızlandı ilçede yaşıyoruz gün Malatya da geçince bir türlü bakamadım da giremedim
Geçen hafta 70.9 bu hafta
72.0 (kaçamaklar + adet dönemi)![]()
Ben de bildirimimi yapayım
Eki Görüntüle 2737724
Ne kadar ediyor % 10 hedefim.Mevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sarmalardan belliydi artı geleceğin bu ilk ve son olsun yüzde olarak çok etkileniyor liste -%1.5 kadar etkiliyorsun lütfen takım motivasyonu ve kendi motivasyonunu etkilemeden devam etmeye çalış
Güzel canımben daha fazla bekliyordum açıkçası
regl dönemi yakınsa ondandır dicem amaGünaydın kızlar üzülerek bildirim yapicam ben izne ayrılsam daha iyi olacak bı ileri bı geri yapiyorum sporsuz veremiyorum biliyorum ama spor yapmaya vakit enerji bulamıyorum kendimde menulerimde kötü değildi daha Çarşamba günü eksideydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum takımı daha fazla etkilemek istemiyorum hepinizden özür dilerim spor olayiji düzene oturtmadan listeye girmek istemiycem snrm bı daha
Geçen hafta: 87.1
Bu hafta: 88
Fark: +900
Yüzde: %-1.033
Dün erken kapattım baya acıktım kahvaltı yapicam mecbur artık eksi göreceğimi de sanmiyorum
Evet biraz fazla acıkmışım galibaSabah hem iki tane haşlanmış yumurta hem 2 dilim ekmek çok geldi onun dışında güzel menü cnm Afiyet olsun
Şimdilik 62 cnm
59Ne kadar ediyor % 10 hedefim.
Yaklaşık 69 da canım freedeki gibi rahat rahat vereyim diyorsan listeye girmeni tavsiye etmemNe kadar ediyor % 10 hedefim.
Teşekkür ederim canım. Ama gözüm kesmiyor 60 olsa olabilirdi
Dün akşam biraz kaçırdımMevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sarmalardan belliydi artı geleceğin bu ilk ve son olsun yüzde olarak çok etkileniyor liste -%1.5 kadar etkiliyorsun lütfen takım motivasyonu ve kendi motivasyonunu etkilemeden devam etmeye çalış
Güzel canımben daha fazla bekliyordum açıkçası
59 u yapamam şimdilik. Dediğin gibi ben freede devam edeyimYaklaşık 69 da canım freedeki gibi rahat rahat vereyim diyorsan listeye girmeni tavsiye etmem
Canım listeye alabiliriz demiştik seni aslında girmek istemiyor musun listeye ?Dün akşam biraz kaçırdım
Listede olmadığım için kendime verdiğim sözleri tam anlamıyla tutamıyorum ya
Afiyet olsun canım güzel menüSabah:8.15 kk peynir 1 yumurta yeşillik avuç içi kadar bazlama.
Ara:11.00 1 mandalina
Öğle:13.00 2 kepçe mercimek çorbası,2yk kavurma,salata
Ara:15.00 portakal
Akşam:17.30 8 yk zeytinyağlı pırasa yoğurtlu havuç salata
Su 1.5 litre
Spor:30 dk yürüyüş
Regl olmuyorum cnm daha 12 temmuzda doğum yaptımregl dönemi yakınsa ondandır dicem ama
Afiyet olsun cnm ilk menülere göre gayet iyiEvet biraz fazla acıkmışım galiba![]()