• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣3 haftanın sonunda 1 Ocak 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 1 Ocak tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun olanların yerine yeni eklenecektir.

11 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) I Ilyusa (59.6)
  2. ) denizbenimadim denizbenimadim (59.9)
  3. ) @Furha63 (65.3)
  4. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (66.3)
  5. ) cgdmk cgdmk (66.5)
  6. ) @sabahvesen (69.8)
  7. ) Jasminium84 Jasminium84 (69.9)
  8. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (70.1)
  9. ) E ela_2019 (70.1)
  10. ) M Manolya15 (70.7)
  11. ) E evseem (72)
  12. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (73)
  13. ) masal3487 masal3487 (73.8)
  14. ) Yineyineyeniden Yineyineyeniden (83)
  15. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (84.2)
  16. ) @bi prenses annesi (88)
  17. ) @Breeze96 (97)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

I Ilyusa
denizbenimadim denizbenimadim
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Jasminium84 Jasminium84
E ela_2019
E evseem
masal3487 masal3487
Pembe Lotus Pembe Lotus
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Beyaz leylak Beyaz leylak
Yineyineyeniden Yineyineyeniden
@Breeze96

Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da dahil diğer günler menülere dikkat edilsin.

Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...

Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...

Menüler son öğünden hemen sonra aynı gün içinde yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...

Menü yorumlamalarınıda ihmal etmeyelim.

Son düzenleme:
ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) I Ilyusa (59.6)
  2. ) denizbenimadim denizbenimadim (59.9)
  3. ) @Furha63 (65.3)
  4. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (66.3)
  5. ) cgdmk cgdmk (66.5)
  6. ) @sabahvesen (69.8)
  7. ) Jasminium84 Jasminium84 (69.9)
  8. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (70.1)
  9. ) E ela_2019 (70.1)
  10. ) M Manolya15 (70.7)
  11. ) E evseem (72)
  12. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (73)
  13. ) masal3487 masal3487 (73.8)
  14. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (84.2)
  15. ) @bi prenses annesi (88)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
takimda cogunluk 60 70 lerde:)

* denizbenimadim denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı ama Beyaz leylak Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* cgdmk cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63 Pnrrr-12 Pnrrr-12
* masal3487 masal3487 verdiği sözü tutarsa Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
* Pembe Lotus Pembe Lotus @bi prenses annesi ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
@hadikonusalimla tahta gecme mucadelesi veriyoz

guzel cnm tbrkler haftaya insallah mezun olursunn
haftaya olmasa bile yeni yilda insalalh.mezun olcam:)
Takım içi yarışma yapacağım

Katılmak isteyenler beni etiketleyip katılmak istiyorum yazsın

Bu akşam düzenleyeceğim, tekrar düzeltme yapmayacağım, o nedenle 2 saat içinde cevap verenleri dikkate alacağım
bende istiyorum.doycektim
Sağol canım oğlumun cereblal palsi diye bir hastalığı var belki duymuşsunuzdur.yüzde 52 engelli .ama çok şükür zihinsel bir sorun yok .zehir gibi 😂 sadece fiziksel bu da benim ve kuzumun imtihanı .Olsun binlerce şükrediyorum halime.düzenli tedavi için farklı doktorlara götürüyorum
gecmis olsun allah sifasini versin canim
benim kizimda epilepsi hastasi xiziksel bi sorunu yok cok sukur ama yasina gore geriden geliyo:(
Biz fena kaçamak yapıyoruz Cuma kaçamağı karışık meyveli çay ve pasta benim çayım (elma-armut ve muzlu)Eki Görüntüle 2737839
0 kalorili kacamak😍😍
Kızlar yeni bir secenek ekledim kırmızı kart olanlara 1000pn üzeri spor yapanlarin kırmızı kart silincek bir tanesi tabiki
bence guzel uygulama

11 aralik cuma
Sabah
10:30 1haslanmis yumurta bi dilim peynir 5zeytin 4ceri domates kahvaltilik kırmızı biber 2dilim tm buğday ekmeği sade kahve

14:30 (bimdeki kadife tatlısı)🤐

18:00 4kofte bol salata turşu

Su 3lt
Spor 30dk tempolu yürüyüş 90pn Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afyt olsn cnm guzel cuma kacamagi kadife tatlisini gormuyorm.
1 Ocak Cuma günü seni 63.0 ile mezun edebiliriz, niyet et canım
Insallah canim niyet edeyim bakalm
* denizbenimadim denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı ama Beyaz leylak Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* cgdmk cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63 Pnrrr-12 Pnrrr-12
* masal3487 masal3487 verdiği sözü tutarsa Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
* Pembe Lotus Pembe Lotus @bi prenses annesi ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
Ellerine saglık canım
cgdmk cgdmk yok öyleee izin vermemmm

IMG_20201212_022246.webp

Gunaydinnnnn gunaydinnnn :KK8: :KK8: :KK8: :emir_bebek::emir_bebek::KK50::KK50::KK59::spor:

ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.

Gunaydinnnnn gunaydinnnn :KK8: :KK8: :KK8: :emir_bebek::emir_bebek::KK50::KK50::KK59::spor:

ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Günaydın canım
Rüyan fenaymış :KK17: :KK17:
Uyandığında kalp ritmin bozulmuş muydu😅

Back
X