- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.541
İşte sorunlar tam olarak burda başlıyor... (al sana beceri temelli soru, cevabını bulunca bana özelden yazarsın)Onlar kendilerini biliyor :) çözerler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sorunlar tam olarak burda başlıyor... (al sana beceri temelli soru, cevabını bulunca bana özelden yazarsın)Onlar kendilerini biliyor :) çözerler![]()
:)))) Ay koptummmmOnlar biziz ama gerçekleri gelirlerse bilemiyorum![]()
Derdinin adı nePıff kız uyanmadı ya ben mi uyandırsam![]()
Ya şimdi tam yatcam uykuya dalcam uyancak, boşuna beklemiş olcamDerdinin adı nerahatlık mı battı
![]()
Net olayım, biri bişey anlasın diye beklersem ohoo demi :)))İşte sorunlar tam olarak burda başlıyor... (al sana beceri temelli soru, cevabını bulunca bana özelden yazarsın)![]()
Zeki hatunsun, uygulamaya geçNet olayım, biri bişey anlasın diye beklersem ohoo demi :)))
| I Ilyusa |
|
|
|
|
| E ela_2019 | E evseem |
|
|
|
|
|
|
|
| @Breeze96 |
takimda cogunluk 60 70 lerde:)ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) I Ilyusa (59.6)
- )
denizbenimadim (59.9)
- ) @Furha63 (65.3)
- )
Pnrrr-12 (66.3)
- )
cgdmk (66.5)
- ) @sabahvesen (69.8)
- )
Jasminium84 (69.9)
- )
Beyaz leylak (70.1)
- ) E ela_2019 (70.1)
- ) M Manolya15 (70.7)
- ) E evseem (72)
- )
Ucmelekannesi (73)
- )
masal3487 (73.8)
- )
Pembe Lotus (84.2)
- ) @bi prenses annesi (88)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
@hadikonusalimla tahta gecme mucadelesi veriyoz*denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı amaBeyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
*cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63
Pnrrr-12
*masal3487 verdiği sözü tutarsa
Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
*Pembe Lotus @bi prenses annesi ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
haftaya olmasa bile yeni yilda insalalh.mezun olcam:)guzel cnm tbrkler haftaya insallah mezun olursunn
bende istiyorum.doycektimTakım içi yarışma yapacağım
Katılmak isteyenler beni etiketleyip katılmak istiyorum yazsın
Bu akşam düzenleyeceğim, tekrar düzeltme yapmayacağım, o nedenle 2 saat içinde cevap verenleri dikkate alacağım
gecmis olsun allah sifasini versin canimSağol canım oğlumun cereblal palsi diye bir hastalığı var belki duymuşsunuzdur.yüzde 52 engelli .ama çok şükür zihinsel bir sorun yok .zehir gibisadece fiziksel bu da benim ve kuzumun imtihanı .Olsun binlerce şükrediyorum halime.düzenli tedavi için farklı doktorlara götürüyorum
0 kalorili kacamakBiz fena kaçamak yapıyoruz Cuma kaçamağı karışık meyveli çay ve pasta benim çayım (elma-armut ve muzlu)Eki Görüntüle 2737839
bence guzel uygulamaKızlar yeni bir secenek ekledim kırmızı kart olanlara 1000pn üzeri spor yapanlarin kırmızı kart silincek bir tanesi tabiki
Sen de vermedenizbenimadim hem tahtimi alman lazim hemde birlikte yuzdemizi yukset tutmamiz lazim nasil olcak bu is
![]()
Afyt olsn cnm guzel cuma kacamagi kadife tatlisini gormuyorm.11 aralik cuma
Sabah
10:30 1haslanmis yumurta bi dilim peynir 5zeytin 4ceri domates kahvaltilik kırmızı biber 2dilim tm buğday ekmeği sade kahve
14:30 (bimdeki kadife tatlısı)
18:00 4kofte bol salata turşu
Su 3lt
Spor 30dk tempolu yürüyüş 90pnPnrrr-12
Insallah canim niyet edeyim bakalm1 Ocak Cuma günü seni 63.0 ile mezun edebiliriz, niyet et canım
Ellerine saglık canım*denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı amaBeyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
*cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63
Pnrrr-12
*masal3487 verdiği sözü tutarsa
Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
*Pembe Lotus @bi prenses annesi ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
Günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günümüz olsunHerkese Günaydın![]()

Günaydın canımGunaydinnnnn gunaydinnnn![]()
![]()
![]()
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.