- 8 Mart 2020
- 6.198
- 29.751
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.661
Geçmişe bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yeni geçmişten geldim ama geri gidiyorum, afiyet olsun kahvenGeçmişe bakayım
Afiyet olsun canım
afiyet olsun
basarilar canimKızlar selamlar bugün sabahtan mutfağa giriştim
Epey toparladım da
Arada Veli toplantısı vardı ona katıldım
birazdan da yemek hazırlığına girişeceğim
bugün yarın ve pazartesi aöf sınavlarım var ama hiç çalışmadım ya bakalım inşallah bildiğim şeyler olur da ortalamadan geçerim
aralikli oruc ve kalori hesabini ayni anda yapsan bence daha iyi sonuc alirsin canim1 saat yürüyüş süper kalori hesabı yapabilenlere de hayranımBen Protein ağırlıklı beslenecegim.karbonhidratı azaltayım diyorum.Kalori hesabı yapamam gibi geliyor. Aralıklı oruç düşünüyorum.suyu az tüketiyorum artıracağım. haftanın 3 günü Leslie 3 günü (haftasonu özellikle) 30 dk yürüyüş.1 gün dinlenme ve bir egzersiz programı indirdim onu da hergun yaparım diyorum.
Afiyet olsun kaptanım elini korkak alıştırma bol bol ye börektenKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.
İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Tşk ederim niran Allah kabul etsin niyetiymişsinBen de yeni geçmişten geldim ama geri gidiyorum, afiyet olsun kahven![]()
Afiyet olsun canım
Tşk ederim kızlarafiyet olsun![]()
Bugün yapmiycam ama yarın 2kati yapacağımbende yuruyus bandina ciktimm
hadin kizlar sporaaa. bu hafta cok iyi yuzdeyle takimi ucuralimm![]()
Elimi korkak alıştırmayacağım merak etmeAfiyet olsun kaptanım elini korkak alıştırma bol bol ye börekten

Yufka ekmekten mi yapıyorsun, tarifi merak ettimBende yaptım bizim memlekette sini derler icini pismis yufkalardan keserler
3tane tepsinin altina açtım ortasina yagladigim incecik kesilmiş yufkalari koydum uzerine 3 tane daha hamur açıp koydum bitti
Köyde köz atesinde piser ben evde ocağın üzerinde pişireceğim
Ohh miss tadini cıkar özgurlugununYok canım bekarım ben :)
Yaparsin cnm azim istek olduktan sonra bi kadının yapamicagi birsey yok. Bence ayni sistm devam et listede gibi :) afiyet olsun yesilcaySlmlar kızlaryaptım yeşil çayımı oğlumu uyuttum örgü orcem hava bı açıyor bı kapıyor eşimin elinde egzama vardı onun için sabun sipariş vermiştim cargo dağıtıma çıkmış menü paylaşmaya devam edicem burdan kopmak niyetinde değilim bklm yeniden toparlayabilirim inanıyorum adım konusunda bende harekete geçmeliyim keisnlikle
Afiyet olsun canım ne yemek yaptınKızla4r kahveler icilmis bende spor yaptm dusa girdm ciktm. Yemegi koydm ocaga dedim kahve yapaym oglan agladi gerci masallah iyi bile uyudu neys3 smdi memede gozler gene kapandi ama uyanir artk kahveyi soguk iccez belli oldu :)
Bı koparsam daha kötü uzaklaşmamam lazım ipin ucu kaçar yoksa sağol canım insAllahYaparsin cnm azim istek olduktan sonra bi kadının yapamicagi birsey yok. Bence ayni sistm devam et listede gibi :) afiyet olsun yesilcay
Barbunya yaptm yaninada bulgur pilavi ve cacik yapicam cnm. Dunden et sotem var biraz, barbunya pek sevmem ben et le bulgurdan 2-3 kasik yerm herhalde. Senin menude ne varAfiyet olsun canım ne yemek yaptın
Afiyet olsun canımBarbunya yaptm yaninada bulgur pilavi ve cacik yapicam cnm. Dunden et sotem var biraz, barbunya pek sevmem ben et le bulgurdan 2-3 kasik yerm herhalde. Senin menude ne var
Ben de sürekli tabak çanak bulaşık kaldır topla derdi olmadığı için rahatladım hatta gerçi senin üç çocuk yiyip içiyorlardırBugünde başım ağrıyor, iftar yapmadan da geçmiyor, günlerimin kalitesi düştü![]()
Köyde annem yufka gibi aciyor pisiriyor sacda ince ince kesiyor bi tepsilik kadar posetleyip dondurucuya atiyor burda hamur yoğurup 3tane altina 3tane de üstüne hamur açıyoruz aralarina yag tabikiYufka ekmekten mi yapıyorsun, tarifi merak ettim