• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar selamlar bugün sabahtan mutfağa giriştim
Epey toparladım da
Arada Veli toplantısı vardı ona katıldım

birazdan da yemek hazırlığına girişeceğim

bugün yarın ve pazartesi aöf sınavlarım var ama hiç çalışmadım ya bakalım inşallah bildiğim şeyler olur da ortalamadan geçerim
basarilar canim
insallah bildigin yerden gelir sorular:)
1 saat yürüyüş süper kalori hesabı yapabilenlere de hayranım:super: Ben Protein ağırlıklı beslenecegim.karbonhidratı azaltayım diyorum.Kalori hesabı yapamam gibi geliyor. Aralıklı oruç düşünüyorum.suyu az tüketiyorum artıracağım. haftanın 3 günü Leslie 3 günü (haftasonu özellikle) 30 dk yürüyüş.1 gün dinlenme ve bir egzersiz programı indirdim onu da hergun yaparım diyorum.
aralikli oruc ve kalori hesabini ayni anda yapsan bence daha iyi sonuc alirsin canim

😋😋

Eklentiler

• IMG_20201212_145424.webp
    IMG_20201212_145424.webp
    20 KB · Görüntüleme: 29
Kızlara tepsi böreği yaptım:hamarat:
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.

İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Afiyet olsun kaptanım elini korkak alıştırma bol bol ye börekten
Bende yaptım bizim memlekette sini derler icini pismis yufkalardan keserler
3tane tepsinin altina açtım ortasina yagladigim incecik kesilmiş yufkalari koydum uzerine 3 tane daha hamur açıp koydum bitti
Köyde köz atesinde piser ben evde ocağın üzerinde pişireceğim

Eşim istedi eltimlerde gelecek ben yemiycen
Tavuk pişirecem salata onlar gelmeden yerim
Ben de yeni geçmişten geldim ama geri gidiyorum, afiyet olsun kahven😅
Tşk ederim niran Allah kabul etsin niyetiymişsin
Afiyet olsun canım

Tşk ederim kızlar
bende yuruyus bandina ciktimm

hadin kizlar sporaaa. bu hafta cok iyi yuzdeyle takimi ucuralimm😃😃😃
Bugün yapmiycam ama yarın 2kati yapacağım

Bende yaptım bizim memlekette sini derler icini pismis yufkalardan keserler
3tane tepsinin altina açtım ortasina yagladigim incecik kesilmiş yufkalari koydum uzerine 3 tane daha hamur açıp koydum bitti
Köyde köz atesinde piser ben evde ocağın üzerinde pişireceğim
Yufka ekmekten mi yapıyorsun, tarifi merak ettim

Kızla4r kahveler icilmis bende spor yaptm dusa girdm ciktm. Yemegi koydm ocaga dedim kahve yapaym oglan agladi gerci masallah iyi bile uyudu neys3 smdi memede gozler gene kapandi ama uyanir artk kahveyi soguk iccez belli oldu :)

Yok canım bekarım ben :)
Ohh miss tadini cıkar özgurlugunun
Slmlar kızlar 🤗 yaptım yeşil çayımı oğlumu uyuttum örgü orcem hava bı açıyor bı kapıyor eşimin elinde egzama vardı onun için sabun sipariş vermiştim cargo dağıtıma çıkmış menü paylaşmaya devam edicem burdan kopmak niyetinde değilim bklm yeniden toparlayabilirim inanıyorum adım konusunda bende harekete geçmeliyim keisnlikle
Yaparsin cnm azim istek olduktan sonra bi kadının yapamicagi birsey yok. Bence ayni sistm devam et listede gibi :) afiyet olsun yesilcay

Kızla4r kahveler icilmis bende spor yaptm dusa girdm ciktm. Yemegi koydm ocaga dedim kahve yapaym oglan agladi gerci masallah iyi bile uyudu neys3 smdi memede gozler gene kapandi ama uyanir artk kahveyi soguk iccez belli oldu :)
Afiyet olsun canım ne yemek yaptın

Barbunya yaptm yaninada bulgur pilavi ve cacik yapicam cnm. Dunden et sotem var biraz, barbunya pek sevmem ben et le bulgurdan 2-3 kasik yerm herhalde. Senin menude ne var
Afiyet olsun canım
Yeşil fasulye ve bulgur pilavı var şekersiz karışık hoşaf yaptım ondan içerim birazda bklm

Yufka ekmekten mi yapıyorsun, tarifi merak ettim
Köyde annem yufka gibi aciyor pisiriyor sacda ince ince kesiyor bi tepsilik kadar posetleyip dondurucuya atiyor burda hamur yoğurup 3tane altina 3tane de üstüne hamur açıyoruz aralarina yag tabiki
Kesilen yufkalari yagla az sekerle harmanlayip ortasına koyuyoruz Screenshot_20201212-163156_Samsung Internet.webp

Bu gorseldeki gibi pisirince özelden atarim

Back
X