- Konu Sahibi Handandandan
- #429.861
Insallah canimhalledersin inşallah canım ekürimm![]()
Olsun canim wc ye ragmen sabit olmak cok guzel
Supersin canimmm-250 Gr geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimhalledersin inşallah canım ekürimm![]()
Olsun canim wc ye ragmen sabit olmak cok guzel
Supersin canimmm-250 Gr geldim.

İnanır mısın aslıcım benimde aklıma geldi
mesajı yazıp gönderdikten sonra bir de okuyorum ben işte o zaman şiir aklıma geldi
ama ben Ahmet Kaya'nın şsrkısından hatırlıyorum şiir olarak okumadım hiç
Hoş geldin canımGünaydın kızlar
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm
Ah kuzum nasıl da bilirGüzel menü bence afiyet olsun canim
Evet canim ins basasirir birgun
Harikasın sen ya
Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim
Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi
Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun
Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .
Doğru canim
Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins
Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse
Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.
harikasın eküricanım-250 Gr geldim.
Hadi insAllah cumaya hepimiz eksi gelirirz insAllahCanlarım
Dün ki yediğim lahanalar, gelip beni tırmalar
+450 gram geldim.
Bu hafta bizim haftamız olsun dediysem, sözde değil özde eksi gelmem gerekiyor.![]()
![]()
Hoşbuldum canımHoş geldin canım![]()
İns halledersin güzel eksi gelir canimGunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozulduama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
![]()
Toparlanmış olman güzel canım. İns güzel ekside gelir cumayaGünaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmmherkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş
demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim
sizler nasılsınız???
Sabit olman güzel canım cumaya ekşi gelirsin ins
Tebrikler canim güzel eksi canim-250 Gr geldim.
Halledersin canim senCanlarım
+450 gram geldim.
Bu hafta bizim haftamız olsun dediysem, sözde değil özde eksi gelmem gerekiyor.![]()
![]()
Keşke olmayaydiAh kuzum nasıl da biliryaptı bile
![]()
Ödem yapan şeylere bir ara ver ekürim. Detoks sularından dene istersen.menulerin güzeldi çünkü ödem gitti mi gör sen o eksiyiCanlarım
+450 gram geldim.
![]()
Halledersin sen canim. En azından 9 karı görmemişsin psikolojik olarak önemli bence. 1 hafta dikkat etsen güzel eksiyle gelirsin sen.Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2
3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi amaev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım
Özledim kız seniEvet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2
3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi amaev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım
Allah Allah şişlik mi yaptı acaba ?Canlarım
+450 gram geldim.
![]()
Şükür canım 9u görmemişiz bunun bir kısmı zaten ödem bir haftada bile şu artıyı atarsın canımEvet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2
insAllah cnm bende halledeceğimi düşünüyorum açıkçası çokta canım sıkılmadı her gün her öğünde aşırı karbonlu beslendigimiz için iyi bile bklm kurtarabilirsem kurtaracam çiçekleriHalledersin sen canim. En azından 9 karı görmemişsin psikolojik olarak önemli bence. 1 hafta dikkat etsen güzel eksiyle gelirsin sen.
Kolay gelsin yüklenme işlere çiçeklerin kuruması iyi olmamış ins canlanirlar
Ay bende hepinizi özledim ya cidden seninle tatlı kapismamiz güzel oluyordu artık ben kovalıycam seni napalimÖzledim kız seni. Hızlı gelen hızlı gider merak etme
![]()
Aynen 9lari görmemek beni de kutlu etti cnm insAllah canımŞükür canım 9u görmemişiz bunun bir kısmı zaten ödem bir haftada bile şu artıyı atarsın canım
Sanırım canım, ama halledeceğim.Allah Allah şişlik mi yaptı acaba ?
Şükür canım 9u görmemişiz bunun bir kısmı zaten ödem bir haftada bile şu artıyı atarsın canım
Lahana sisligidr canim o insallah toparlarsinCanlarım
+450 gram geldim.
![]()
Bunun bir kismi odemdri canim, cabuk verirsinn benceEvet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2
Ne guzel acmis ciceklerrSanırım canım, ama halledeceğim.
Yürüyüşümü yaptım da geldim
ne güzel bahar gelmiş, içim açıldı bugün
Eki Görüntüle 2802082
Sakarya’da canımLahana sisligidr canim o insallah toparlarsin
Bunun bir kismi odemdri canim, cabuk verirsinn bence
Ne guzel acmis ciceklerrsen nerde yasiyordun canim
Pirinçli canımGüzel menü bence afiyet olsun canim
Evet canim ins basasirir birgun
Harikasın sen ya
Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim
Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi
Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun
Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .
Doğru canim
Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins
Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse
Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.
Aynen canım olmasaydı iyiydi aylar sonra ilk kez kahvaltı sofrasına oturduk kardeşimle pazar kahvaltısı oldu biraz bu aralar bir de aç hissediyorum kendimiSabah sucuk varken füme mi olmasaymış birinden biri fazla gibi canım
Ben de olsam kuru meyve (hurma-incir) , kuru yemiş tercih ederim canım
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?
insAllah cnmBunun bir kismi odemdri canim, cabuk verirsinn bence![]()
Çok değilmiş halledersn cnmGünaydın canlar
+150 gr fazlam var cumaya kadar halledeceğim inşallah 63.15 geldim
Çok artı değil canım halledersin senGünaydın canlar
+150 gr fazlam var cumaya kadar halledeceğim inşallah 63.15 geldim