• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

😂😂😂İnanır mısın aslıcım benimde aklıma geldi 😂 mesajı yazıp gönderdikten sonra bir de okuyorum ben işte o zaman şiir aklıma geldi😂ama ben Ahmet Kaya'nın şsrkısından hatırlıyorum şiir olarak okumadım hiç
:KK60::KK36:
Günaydın kızlar 🤗
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm
Hoş geldin canım ❤️
Güzel menü bence afiyet olsun canim

Evet canim ins basasirir birgun

Harikasın sen ya👏👏👏

Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim

Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi

Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun

Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .

Doğru canim

Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins

Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse

Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.
Ah kuzum nasıl da bilir 🙈 yaptı bile 🥰
harikasın eküricanım :KK9::KK9::KK9:
Gurur duydum :KK60:

Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi ama😌 ev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım 😢

Gunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozuldu :KK43: ama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim 😊
İns halledersin güzel eksi gelir canim
Günaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmm💜herkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş😊demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim😔sizler nasılsınız???
Toparlanmış olman güzel canım. İns güzel ekside gelir cumaya
U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım :KK43: kilomda hiç değişiklik olmamış
Sabit olman güzel canım cumaya ekşi gelirsin ins
Tebrikler canim güzel eksi canim
Canlarım

Dün ki yediğim lahanalar, gelip beni tırmalar :KK70:
+450 gram geldim.
Bu hafta bizim haftamız olsun dediysem, sözde değil özde eksi gelmem gerekiyor. :dua: :sopa:
Halledersin canim sen🥰
Ah kuzum nasıl da bilir 🙈 yaptı bile 🥰
Keşke olmayaydi 🥴halledersin sen

Canlarım

+450 gram geldim.
Bu hafta bizim haftamız olsun dediysem, sözde değil özde eksi gelmem gerekiyor. :dua: :sopa:
Ödem yapan şeylere bir ara ver ekürim. Detoks sularından dene istersen.menulerin güzeldi çünkü ödem gitti mi gör sen o eksiyi💕

Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi ama😌 ev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım 😢
Halledersin sen canim. En azından 9 karı görmemişsin psikolojik olarak önemli bence. 1 hafta dikkat etsen güzel eksiyle gelirsin sen.
Kolay gelsin yüklenme işlere çiçeklerin kuruması iyi olmamış ins canlanirlar

Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

Özledim kız seni 😘. Hızlı gelen hızlı gider merak etme 💕

Canlarım

+450 gram geldim.
Allah Allah şişlik mi yaptı acaba ?
Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

Şükür canım 9u görmemişiz bunun bir kısmı zaten ödem bir haftada bile şu artıyı atarsın canım

Halledersin sen canim. En azından 9 karı görmemişsin psikolojik olarak önemli bence. 1 hafta dikkat etsen güzel eksiyle gelirsin sen.
Kolay gelsin yüklenme işlere çiçeklerin kuruması iyi olmamış ins canlanirlar
insAllah cnm bende halledeceğimi düşünüyorum açıkçası çokta canım sıkılmadı her gün her öğünde aşırı karbonlu beslendigimiz için iyi bile bklm kurtarabilirsem kurtaracam çiçekleri 😌🤷
Özledim kız seni 😘. Hızlı gelen hızlı gider merak etme 💕
Ay bende hepinizi özledim ya cidden seninle tatlı kapismamiz güzel oluyordu artık ben kovalıycam seni napalim 🤭🤩

Allah Allah şişlik mi yaptı acaba ?

Şükür canım 9u görmemişiz bunun bir kısmı zaten ödem bir haftada bile şu artıyı atarsın canım
Sanırım canım, ama halledeceğim.
Yürüyüşümü yaptım da geldim ❤️
ne güzel bahar gelmiş, içim açıldı bugün ❤️
0C06F245-F4EA-46CE-9BE7-4E82C1A57AE0.webp

Canlarım

+450 gram geldim.
Lahana sisligidr canim o insallah toparlarsin 😊
Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

Bunun bir kismi odemdri canim, cabuk verirsinn bence 😊
Sanırım canım, ama halledeceğim.
Yürüyüşümü yaptım da geldim ❤️
ne güzel bahar gelmiş, içim açıldı bugün ❤️
Eki Görüntüle 2802082
Ne guzel acmis ciceklerr 😍😍 sen nerde yasiyordun canim

Güzel menü bence afiyet olsun canim

Evet canim ins basasirir birgun

Harikasın sen ya👏👏👏

Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim

Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi

Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun

Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .

Doğru canim

Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins

Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse

Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.
Pirinçli canım 😢
Sabah sucuk varken füme mi olmasaymış birinden biri fazla gibi canım

Ben de olsam kuru meyve (hurma-incir) , kuru yemiş tercih ederim canım

Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?
Aynen canım olmasaydı iyiydi aylar sonra ilk kez kahvaltı sofrasına oturduk kardeşimle pazar kahvaltısı oldu biraz bu aralar bir de aç hissediyorum kendimi 🤭

Back
X