• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanırım canım, ama halledeceğim.
Yürüyüşümü yaptım da geldim ❤️
ne güzel bahar gelmiş, içim açıldı bugün ❤️
Eki Görüntüle 2802082
Ya ne güzel burda da kar yağıyor şu an
Günaydın canlar 🙋‍♀️💐
+150 gr fazlam var cumaya kadar halledeceğim inşallah 63.15 geldim
Dolma pirinçli imiş sabah da kalabalıktı artıyı ona bağlıyorum canım Cuma’ya hallolur inşallah
Cuma 71.4
Pazartesi 71.1
Daha fazla eksi bekliyordum aslında dün o kadar açlığa
Gayet güzel canım Cuma’ya epey eksilir 👏🏻

insAllah cnm bende halledeceğimi düşünüyorum açıkçası çokta canım sıkılmadı her gün her öğünde aşırı karbonlu beslendigimiz için iyi bile bklm kurtarabilirsem kurtaracam çiçekleri 😌🤷

Ay bende hepinizi özledim ya cidden seninle tatlı kapismamiz güzel oluyordu artık ben kovalıycam seni napalim 🤭🤩
Kovalanmakta güzel duyguymuş💕

Cuma ya kadar hallolur güzel bir eksiyle gelirsin canım 💕
inşallah canım gayret ediyorum.
Hoş geldin canım toparlanmış olmana çok sevindim Cuma’ya kadar asılıyoruz hadi bırakmak yok tartı ne durumda bugün ?

Wc ye rağmen sabitsen demek eksidesin canım Cuma’ya güzel bir eksi gelecek inanıyorum artık şu 8 den kurtulalım

Vay vay vay :halay:
iş yerine gelince hallettim wc işini. gayrete devam. cuma günkü menü beni sabit yaptı eminim buna. az da olsa bi sürü meze yedim. 70lere insem nasıl moral olacak :21:
Wc çıkmadysan eksidesindir bence

Hoşbuldum canım çok şükür toparladık doktora göre artık kendi halinde oynamasına normal hayatımıza dönmeliyiz ama biz biraz daha dikkat etmek istiyoruz nolur nolmaz bı hafta daha sargı yapicaz sonra insAllah normale doneriz

Günaydın canım bende buraya gelmediğimde eksiklik hissediyorum cidden aşırı alıştım 😌

Cumayaaa kadar değişiklik olur İnşAllah cnm WC halledersen

Süper cnm 🤩baya açtık arayı 😣
olacak inşallah canım çok teşekkür ederim.
Insallah canim

Olsun canim wc ye ragmen sabit olmak cok guzel

Supersin canimmm😍😍
cumaya inşallah güzel eksilerle geliriz canım.
İns halledersin güzel eksi gelir canim

Toparlanmış olman güzel canım. İns güzel ekside gelir cumaya

Sabit olman güzel canım cumaya ekşi gelirsin ins

Tebrikler canim güzel eksi canim

Halledersin canim sen🥰

Keşke olmayaydi 🥴halledersin sen
inşallah canım çok teşekkür ederim

Bugün menemen yaptım 2 dilim ekmek yedim kahvaltıda yarından itibaren haşlanmış yumurta yiyeceğim hiç ekmek yememeğe söz veremiyorum bir dilim yerim ama yarından itibaren daha fazla spor ve daha az kalori ile bakalım cumaya ne olacak . hiç tartılmayacağım

Cok guzel canim 😊 hem merkezi her yere ulasilabilir hem de buyuk sehir kalabaligi yok 😊

Sen cumaya rahatlikla halledersin 😎

Ohg ne guzel eksi olmak bile harika
Haklısın canım, bende 9 yıl önce İStAnbuL’dan geldim bu şehre tek eksiğim ailemin yanımda olmaması. Kayınvalidemler, Geyve ilçesinin bir köyünde. Benim kendi akrabam hiç yok. Bunun zorluğunu yaşıyorum arada. Ama geçiş yerinde olmak harika. Canımız sıkılıyor hop Bolu’ya, ya da Bursa’ya . Doğa gezileri, turlar. İStAnbuL’da yaşayamadığım doğa aşkımı burada yaşıyorum 🥰

Dersimi aldım tövbe bir daha kimseye gitmeyeceğim virüs var zaten .ben evdeyken gayet iyi gidiyorum evden çıktım mı sapıtıyorum
Tamamen evdede duramıyoruz canım. Mesele gittiğimiz yerdede ölçülü yiyebilmeyi başarmak. Bende başaramadım daha 🤭🤭😂

Haklısın canım, bende 9 yıl önce İStAnbuL’dan geldim bu şehre tek eksiğim ailemin yanımda olmaması. Kayınvalidemler, Geyve ilçesinin bir köyünde. Benim kendi akrabam hiç yok. Bunun zorluğunu yaşıyorum arada. Ama geçiş yerinde olmak harika. Canımız sıkılıyor hop Bolu’ya, ya da Bursa’ya . Doğa gezileri, turlar. İStAnbuL’da yaşayamadığım doğa aşkımı burada yaşıyorum 🥰
Evet canim ya aileden uzak olmak zor, ben de aileden uzagim ama bu sehiri de seviyorum ne bileyim kismetimiz boyleymis eldekiyle mutlu olmak lazim 😊 vallahi gezebilmek de guzel sakarya konum olarak cok guzel yerde kendi dogasi da guzeldir 😊

Evet canim ya aileden uzak olmak zor, ben de aileden uzagim ama bu sehiri de seviyorum ne bileyim kismetimiz boyleymis eldekiyle mutlu olmak lazim 😊 vallahi gezebilmek de guzel sakarya konum olarak cok guzel yerde kendi dogasi da guzeldir 😊
Eş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok 😔

Eş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok 😔
Zor bir durum Allah kolaylık versin canım 💕

Evet canim cok haklisin, biz zaten o yuzden buraya tayin istedik, benim ailemn oldugu sehirde acik yoktu tayin icin biz de buraya geldik, Allah razi olsun cok destek oluyorlar kv ve kp, hatta inan onceki is yerim uzakti evime bazi sabahlar dolmusu faln kacirirdim esim iste olurdu kp birakirdi ise sabah sabah, kv zaten cocuga bakiyor hemde bahce isi yapiyorlar koyde

Allah yardimciniz olsun canim, her iki tarafa uzak olmak iyi ama bazi konularda da kafan daha rahat oluyor yani cogu kayin ailesinin yakinda olunca daha cok beklentileri olabiliyor

Back
X