- Konu Sahibi Handandandan
- #430.521
Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yaniOoyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?
Sen yumurtanı haşla en güzeli...![]()
Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .![]()