• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?

Sen yumurtanı haşla en güzeli... 😂😂
Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yani :(
9.TAKIM KATILIM FORMU

ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75 🙈😭
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden) 😪
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında 😇
EMZİRİYOR MUSUNUZ: 😂 (7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .😂 ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum . 😊🥰
Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz 😊

Selamlar nasılsınız dün menümü paylaşamadım
Menü(hatırladığım kadarıyla)
14.00
2 adet fit tost(ama ben kaşar da ekledim🤫)

6 7 yaprak sarma
1 dilim triliçe
Kendime mini bir abur cubur tabağı yaptım, ama çok sağlıksız değildi, meyve dilimleri felan da vardı, gün içinde ara ara yedim, saatlerini tam hatırlayamıyorum:KK43:(ama çok çok geçe bırakmadım

17.30 gibi
Fırın tavuk
Az patates
Su
2 lt civarı
Spor
Suyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettin 😡
Kizlar bu ara gercekten kizm sabrimi siniyor, gunduz uykusu uyumuyor uyumamak icin direniyor ve durum boyle olunca da huysuzlugu zirvede oluyor, surekli bir aglama mizirdanma hali inanin sinirlerim bozuluyor artik ne yapacagimi sasirdim :KK43: guzduzler kisa ve yeteri kadar yorulmadigi icin uyumuyor diye dusunuyorum ama disari ciktigimz gunlerde de uyumuyor
Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diye 🤦‍♀️ İşi gücü bıraktık onların düzgün oynamasını sağlamaya çalışıyoruz resmen
İyi Akşamlar 💐

20 Mart Menü Bildirimi

13.10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı

17.45 1 kase mercimek çorbası, fırında hamsi buğulama ve salata

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Güzel canım afiyet olsun 👍🏻
20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal

14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma

18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi

Su:2 lt
Pizzayı dengelemişsin canım 👍🏻
Kahvaltı saat 11:45
2 dilim kızarmış kepek ekmek
4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz

Ara öğün 14:00
1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata

Akşam yemeği 18:00
1 büyük Tabak ızgara tavuklu Sezar salata

kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım
MEnün güzel canım 👍🏻 Su içmeye çalış lütfen 😘

Suyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettin 😡

Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diye 🤦‍♀️ İşi gücü bıraktık onların düzgün oynamasını sağlamaya çalışıyoruz resmen

Güzel canım afiyet olsun 👍🏻

Pizzayı dengelemişsin canım 👍🏻

MEnün güzel canım 👍🏻 Su içmeye çalış lütfen 😘
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, bizn kuzenler bir arada hep ayni seyler normalde yuzune bakmadiklari oyuncak kiymetli oluyor, birde benim kiz sarlmayi falan sevmiyor, buyuk kuzeni de kiskanclikla karisik olarak sureklj benim kizn tepesinde ee o da bunalinca benim tepeme cikiyor :( aslinda buyuk kuzeni 6 yasinda kizm olmadan once cok oynardik onunla beni cok sever beni kiskaniyor muhtemelen birde kucuk cocuk gelince ilgi odagi degisti oyle seyler iste cok yorucu oluyor aslinda

Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır kk ya hiç girmedim ve ondan dolayı şifremi unutmuşum ve nickimi bir kaç kez değiştirmişdim ve ondan dolayı en son hangi nike de idim hatırlayamıyorum malesef unutmuşum ondan yeni üyelik açtım ama eski ve uzun süreli çok da aktif bir üye idim :KK43: takımlar da toplam 15 kilo vererek 60.5 ile mezun olan bir üye idim ve bu dönemde girdiğim takımlarda spor kaptanlı ve çeşit yarışma vs. Motive önderliği gibi çeşitli aktiviteler yapan ve bir dönemde de kapanmadan önce 14.takımımıza kaptan yardımcılığı yapmışdım 2019 du sanırım ... Onun için işleyişe hakimim.yabancı değilim yani.
Tamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olur
U UcanSupurge ben memlekete bayrama giderim diyordum ama bayadr gitmedigm icin annem biraz trip atti muhtemelen onumzdeki cuma aksam gidecegm ama ordayken ne yaparim nasil yaparm bilmiyorum, izine ayrilirsam donus sarti nedir ogreneyim de ona gore hareket edeyim 😂
Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsen 😬

Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, bizn kuzenler bir arada hep ayni seyler normalde yuzune bakmadiklari oyuncak kiymetli oluyor, birde benim kiz sarlmayi falan sevmiyor, buyuk kuzeni de kiskanclikla karisik olarak sureklj benim kizn tepesinde ee o da bunalinca benim tepeme cikiyor :KK43: aslinda buyuk kuzeni 6 yasinda kizm olmadan once cok oynardik onunla beni cok sever beni kiskaniyor muhtemelen birde kucuk cocuk gelince ilgi odagi degisti oyle seyler iste cok yorucu oluyor aslinda
Psikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzünden 🤦‍♀️ Haline de üzülüyorum ne bileyim yeğenim gelir mutlu olur sanıyordum

19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
92A38EC7-3837-4624-B490-367864DA8E7C.webp

İyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi

:KK9: Harikasın eküricanım ❤️ Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım. 😉

Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?

:KK60:

:KK60:
Sağol canım 😍

Tebrikler yüzdeniz harika 👏
Sağol kuzum 💕🥰

Ayy gercekten kizlar hepinizin emegine saglik zor is ya :KK43:

Sanirim oyleyiz ekurimm 😍😍 tebrik ederim senii 😍😍😍

Cokk tesekkur ederiz canim eline saglik 😍😍😍😊😘😘😘
Eveeeetttttt 🥳🥳🥳 ben de seni tebrik ederim canım eküricimm 💞💕

Sonunda canim yaa 😍😍😍 kac haftadr bu hafta olalim olalim dedik sonunda olduk 😍😍😂😂😂
Çok şükürrr 💕🥳 devamı da gelsin inşallah 💃🏼💃🏼

Tebrikler kızlar 2. Olmuşuz. Jasminium84 Jasminium84 bireysel de 3. Olmuş tebrikler muhteşemsin maşallah canım 💕
sağol bitanemm 🥰😍

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1.@ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. Suskunhanim] ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84 Jasminium84 ==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Ellerine sağlık canımın içi 😍

İkinci olan takımımın tüm üyelerini ve dereceye giren Jasminium84 Jasminium84 yaseminimi canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız canlarım
Sağol kuzumm 💞💞

Az veriyormuşum gibi geliyor motivasyonum düşüyor bazen.insallah görebilirim 7 leri de. Ama kaplumbağa gibiyim 🙈
Hiç düşürme modunu az az gitmesi aslında daha iyi daha kalıcı
Ben bi kere 22-23 yaşındaydım 1 senede 8 kilo vermiştim ama o verdiğim kiloyu taaa doğumuma kadar bi daha da almadım

Guzel menu canim afiyet olsun 😊

Hic oyle dusunme canim, cocuk ne zaman hazr hissederse yapacak birsey yok yipratma kendini de yavrunu da, benm eltim kizini 3.5 yasinda tam olarak cikarmisti yani gayet normal, benm esim 10 yasina kadar gece bezlenmis 😂😂😂 anasi babasi hic birsey dememis 😂

Cok guzel menu canim afiyet olsun

Ayy aslinda onu da yemezdim ama dunden asiri actim hic enerjim kalmamisti gozum dondu 😂

Superriz kizlar hepinzin emegine saglik 😍😍😍 ekurim ayrica tebrik ederim seni Jasminium84 Jasminium84 😍😍😍

Hic de az degil canim, 3 haftaya 70 lere gelirsin ve senin goruntun acayip degismistir simdi eminimm 😍😍😍 motivasyonu kaybetmek yok tam gaz devam ben asiri umutluyum hepimizden 😍😍 sen kac kiloyla baslamistin canim

Ahahahaha cok komik yaa 😂 resmen rovansini almis 😂😂

Olur mu oyle sey canim helal olsun, asil sen helal et bizimle ugrasip duruyorsun Allah razi olsun 😍😍😍 Allah isini kolaylastirsin insallah 😍😍
Biricik ekürim teşekkür ederim 🥰🥰

Olsun ekşi ekşidir canım tebrikler

Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuş😂

Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarr

😍😍😍

Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben

Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsin

Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr👏👏👏

Oo güzel eksi canim tebrikler

😍😍

😍😍

9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistir

Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördüm😂😂saati erken olaydı bence sıkıntı yoktu.
Neyse cuma bugun

Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bende😂😂😂bu hafta da korka korka paylaştım şükür kimse bişey denediğimde gore yanlışlık yok😂😂😂

😍😍

😍😍

Güzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim güzel menü.
Sen yurt dışındaki yaşıyordum canim

😍😍

He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.
Jasminium84 Jasminium84 bireysel dereceni tebrik ederim canım😍😍
Sağol balımm 😘🥰

Emeğine sağlık Haticeciğim ❤️ Artık sana yetişmek hatta yanyana olmak istiyorum. ❤️

Teşekkür ederim canım :KK60:

canım fazla olan tek şey hurma sayısı 😉 afiyet olsun .

Afiyet olsun canım ❤️

afiyet olsun eküricanım ❤️

İnşallahhhh canımmm 🤲🏻 Haftaya da regl haftası gibi görünüyor ama neden olmasın :KK5:

afiyet olsun canım ❤️ Gayet güzel. 👍🏻

Teşekkür ederiz canım :olamaz: 😘

tebrikler güzel takımım :KK9::KK9::KK9:
Tebrikler Jasminium84 Jasminium84 :KK9::KK9::KK9:

Teşekkür ederiz canımmmm:KK60::KK36:

Canımın içi sen helal et. 💐
Sağol canımm 😍🥰

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese 🥰
Spor yapmada epey bir düşüş var bu hafta o totolar yerden kalksın artık hareket vakti

@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

@gulsum462

@elfkkk

asliogretmen asliogretmen

@Ucmelekannesi

@Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20
🤩

Jasminium84 Jasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var :sinirli:
@elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok :KK60:
@Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza :mapus:
kumsal68 kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar :KK68:
G Goklerce @Breeze96 asliogretmen asliogretmen Beyaz leylak Beyaz leylak @gulsum462 :KK9:
Aaa unutmuş muyum farkında bile değilim
Tamamdır canım yarın çekerim cezamı ☺️

12 - 18 Mart Adım Sayıları

1- asliogretmen asliogretmen 77.531 :sampiyon:

2- Beyaz leylak Beyaz leylak 45.757 :KK200:

3- Jasminium84 Jasminium84 41.079 :KK60:

4- G Goklerce 41.000

5- @Ucmelekannesi 23.262

6- @elfkkk 22.526

7- kumsal68 kumsal68 16.501

8- @Breeze96 14.377

9- @Zeycan123 12.594
Emeğine sağlık kuzum 😍
Tebrikler asliogretmen asliogretmen Beyaz leylak Beyaz leylak 🥳😍😍

İyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi
Çok geçmiş olsun canımm

Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yani :KK43:

Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz 😊
inşlh. Hoşbuldum 🥰
Afiyet olsun canım 😘

teşekkür ederim canım :KK60:

Üzülme canım, yedin bitti gitti. Şimdi yakma zamanı , hadi hopppaaaa :KK54: yandan yandan

Afiyet olsun canım ❤️

Harikasın canım :KK9:o güzel iradenden öperim 😘

hoş geldiniz 💐

Hoşbuldum teşekkürler 🥰

19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem

16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge

20 Mart Menüm
12:00
Sucuklu yumurta 5-6 ince dilim sucuk 1 yumurta ile
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
3 ceviz +10 fındık

17;00 10 badem +1 portakal
19:00. 1 kase mercimek çorbası
4 köfte (dünkü yemekten yedim ama sadece köfteleri)
Salata
*yarından itibaren daha sade besleneceğim
3 litre su
Adım sayım 1595
U UcanSupurge

Tamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olur

Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsen 😬
Takıma girersem mi ceza alırsınız yani ?
Öyle bir şey var ise girmeyeyim .Kalsın Vazgeçtim girmekten peki. Tanıştığımıza memnun oldum. Size iyi kilo vermeler dilerim. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaa cok uzakmis yaa off bilmiyorum annemn yanina gidince arti gelirsem takimi kotu etkilemekten korkuyorum :( cumaya kadar dusunup karar verelim olur mu ?
Psikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzünden 🤦‍♀️ Haline de üzülüyorum ne bileyim yeğenim gelir mutlu olur sanıyordum
Cank kizin da kendini wc egitiminden dolayi gergin hissediyordur muhakkak, birde ustine yegenin gelince hem mutluluk hem kiskanclik bir arada oluyor

19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662
Cumaya gore guzel menu ekurim 😍
20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Afiyet olsun guzel menu 😊
Cok gecmis olsun canim, insallah toparlarsin biran once 😊
19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem

16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge
Cumaya gore guzel canim

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlarsin insallah

Back
X