• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeme atakları geçiriyorum zehracım.Hem de hiç olmadığı kadar.Nedeni ni bilmiyorum. Büyük ihtimalle geçiş süreci.Bugun mesela poğaça yaptım çocuklara.Yememek için zor tuttum kendimi.browni kek almış eşim gelirken.İradem sınanıyor resmen.Nazara mı geldim anlamadım ki.Tatlı krizleri için sabah akşam tarçın çayı içiyorum. Reglim bitmek üzere o mu etkiliyor ki.:KK51:
Muhtemelen ondan canım birkaç gün sık dişini sonra eski rutine dönüvereceksin gör bak
22 Mart

Sabah 9:00
Sekersiz sutlu kahve

oglen12:30
Dort yk haslanmis tuzsuz yagsiz bulgur
Bes yk soganla kavrulmus yesil fasulye

ara 17:00
Bir muz

aksam 19:00
Dort yk yogurt aci biberle

iki litre su
Epey hafif olmuş bugün canım
Kahvaltı : yok

Öğle yemeği 12:30
1 kase Erzincan çorba
3 fırında Tavuk kanat
1 elma dilim patates

Ara öğün: 14:00
Yarım armut

Ara öğün: 15:00
Yarım armut

Akşam yemeği 17:00
3 yk Köpoğlu
2 yk Humuslu bi meze
5 ızgara köfte
2 yk narlı kısır
2 yk süzme yoğurt
1 yk barbunya pilaki
2 çatal çıtır kabak tatlısı

Kızlar akşam yemeğini çok abarttım biliyorum :KK43: eşimle kavgamızdan sonra yemeğe çıkardı beni. Diyetteyim deyince bozuldu biraz ben de koyverdim :KK43: şimdi eve geldim. Hemen yeşil çayımı içeceğim. Cuma’ya kadar akşamları fırında kabak ve yoğurt var. Halledeceğim inşallah
:sinirli: :sopa: Sağlı sollu giriyorum bu nedir ? 3 gün kabak yoğurt başka da bir şey yok sana 😡
İyi Akşamlar
Güzel Takımım
❤️
22 Mart Menü Bildirimi

11.00 6 yk menemen, bir dilim peynir, 2 gün kurusu kayısı

18.30 6 yk semizotu salatası, 2 yk bulgur, 1 elma

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Çok güzel canım 👍🏻

İyi akşamlar kızlar,ara ara girip kayboluyordum ama sanırım kalıcı olarak gelmemjn vakti geldi.Tasinma telasi vardı,şükür taşındık yerleştik.Bu süreçte okul başladı,okula gidip geliyorum.Sonunda istediğim tartıyı da aldım.

Burdan izne çıkalı üç veya üç buçuk ay oldu malesef verdiğim tüm kiloları almış durumdayım😔 annem burda bir aydır kızıma bakiyor,her gün borekler güzel guzek yemekler hazırlıyor🙄 ama bu şekilde devam edemem hiç bir kiyafetim olmuyor😔

U UcanSupurge canım nasıl gidiyor hamislik,cinsiyet öğrendiniz mi🤗 ben bayagi artiyim,eksi veya sabit olmadan listeye giremiyorum takım kuralı,acaba diyorum başka kabul edecek takım olur mu? Listeye girmeden kendimi frenliyemiyorum. Burdan ayrılmayı istemem tabi ama sonuçta takım kurallarını da çiğnemek olmaz.Belki artı olmamın sorun olmayacagu takımlar vardır diyorum,kabul eden olursa gireyim
.

U UcanSupurge canım nasıl gidiyor hamislik,cinsiyet öğrendiniz mi🤗 ben bayagi artiyim,eksi veya sabit olmadan listeye giremiyorum takım kuralı,acaba diyorum başka kabul edecek takım olur mu? Listeye girmeden kendimi frenliyemiyorum. Burdan ayrılmayı istemem tabi ama sonuçta takım kurallarını da çiğnemek olmaz.Belki artı olmamın sorun olmayacagu takımlar vardır diyorum,kabul eden olursa gireyim
.
Ne kadar artıdasın ki canım ?

73.1 ile 705. Etapta izne ayrılmışsın canım
Evet canım biliyorum🤦 dediğim gibi takım kurallarını biliyorum,zaten takımı kötü etkilemek istemem,diğer takımlar kabul ederlerse bu şekilde listeye girmeyi istiyorum,kabul etmezlerse sabit olana kadar free takılırım diye düşünüyorum.

Evet canım biliyorum🤦 dediğim gibi takım kurallarını biliyorum,zaten takımı kötü etkilemek istemem,diğer takımlar kabul ederlerse bu şekilde listeye girmeyi istiyorum,kabul etmezlerse sabit olana kadar free takılırım diye düşünüyorum.
Başka takımda sabit olana kadar free olmak yerine kendi takımında izin kilonun altına düşene kadar free olmak daha mantıklı değil mi canım

Başka takımda sabit olana kadar free olmak yerine kendi takımında izin kilonun altına düşene kadar free olmak daha mantıklı değil mi canım
Yok canım yanlış anladın,tabiki burda devam etmeyi çok istiyorum,eğer artı ile listeye alan takım bulursam girerim,yoksa burda free takılırım dedim.

Listeye girmeden frenlemem mümkün olmuyor,okulda herkes bir şey veriyor emziriyorsun ye diye,annem yine öyle,artık sistikce sistim😔listede olunca psikolojik olarak hayır diyebiliyorum,tartı kaygısından 🤭

Yok canım yanlış anladın,tabiki burda devam etmeyi çok istiyorum,eğer artı ile listeye alan takım bulursam girerim,yoksa burda free takılırım dedim.

Listeye girmeden frenlemem mümkün olmuyor,okulda herkes bir şey veriyor emziriyorsun ye diye,annem yine öyle,artık sistikce sistim😔listede olunca psikolojik olarak hayır diyebiliyorum,tartı kaygısından 🤭
Ben dogumdan sonra 64 kiloydum dedigin gibi sut veriyom sutum olsun diye onume geleni yedim 71 lere cikmistim sonra bunalima sokuyo insani o kilolar bir yil icinde baya zor verdim sut olcak diye yemeni tavsiye etmiyorum su ve vitaminli seyler ye kalorli yiycekler sut degil kilo yapiyo biliyoruz malesef

Ben dogumdan sonra 64 kiloydum dedigin gibi sut veriyom sutum olsun diye onume geleni yedim 71 lere cikmistim sonra bunalima sokuyo insani o kilolar bir yil icinde baya zor verdim sut olcak diye yemeni tavsiye etmiyorum su ve vitaminli seyler ye kalorli yiycekler sut degil kilo yapiyo biliyoruz malesef
Sen yine iyisin,ben seksenle doğuma girdim,doğumdan sonra yetmiş dört gibiydi kilom,şu an yine seksen üstüne çıkmış durumdayım😔
Arkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
Üç ay öncesine kadar listedeydim,şu an izindeyim,artık tekrar başlamak istiyorum,tanitayim kendimi,34 yaşında öğretmenim,Elazigliyim🤗

Sen yine iyisin,ben seksenle doğuma girdim,doğumdan sonra yetmiş dört gibiydi kilom,şu an yine seksen üstüne çıkmış durumdayım😔

Üç ay öncesine kadar listedeydim,şu an izindeyim,artık tekrar başlamak istiyorum,tanitayim kendimi,34 yaşında öğretmenim,Elazigliyim🤗
Tesekkur ederim canim
Odemi hizli verirsin bir an once baslayalim odem hizli ça gittikce insan bir motive oluyo basaririz hep birlikte

İyi Geceler
😴
22 Mart Spor Bildirimi

1 saat hızlı tempolu yürüyüş : 180 puan

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

CE79E11F-9F91-413C-AB7A-34D3FC729DF0.jpeg

Muhtemelen ondan canım birkaç gün sık dişini sonra eski rutine dönüvereceksin gör bak

Epey hafif olmuş bugün canım

:sinirli: :sopa: Sağlı sollu giriyorum bu nedir ? 3 gün kabak yoğurt başka da bir şey yok sana 😡

Çok güzel canım 👍🏻
Dunki magnum icimi yakti kendimi yogurtla cezalandirdim

Back
X