• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

25 Mart menüm

Kahvaltı 10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1domates
1salatalik
Bol yeşillik
1dilim tam buğday ekmeği

Ara:4ceviz

Akşam:15.45
1kabagi rendeledim, yağsız soteledim,nane ve dere otu attım,4yk yoğurtla yedim.:kusmuk:(bir müddet kabak yemeyecegim)

Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

Cok gecmis olsun canim, sekerin cok dusuk cikmis karnin ac miydi
Evet açtım tabi cnm tokluk olması imkansjz ama doğru da olmayabilir şimdi aklıma geldi şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı da yanlış çıkmıştır belki annem dedi
Bence iki cocuklu olman halsızlık nedeni.bende de hep var zira tek cocuga ragmen,😁 koku duyun nasıl , inş degildir covit ya
Ay ne bilim kız 9ay olcak nerdeyse hala alisamadim mi ki 2 çocukluğa:D bu arada eşininde biseyi yoktur insAllah
Boy kilo kac cıkto , biz 2 ayı gecıktır gıtmıyos, meraktayım ek gıda nasıl yansıdı acaba kiloya die
Boy 70 küsürdü tam hatrlamiyom vala da 10 kg cnm 2 buçuk ayda 700 Gr almış sizin kaçti en son ben evde kucağımda tartiyorum sürekli boyu düzgün olcemiyoz bı hareketli olunca
Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa
Belli olmuyor ki cnm sorunsuz ilerlesin insAllah hamilelikte bı de şekerle tansiyonla uğraşma ..
Şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı belki yanlış çıkmıştır bklm yarın yeni bı uçla denerim
25 Mart menüm

Kahvaltı 10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1domates
1salatalik
Bol yeşillik
1dilim tam buğday ekmeği

1kabagi rendeledim, yağsız soteledim,nane ve dere otu attım,4yk yoğurtla yedim.:kusmuk:(bir müddet kabak yemeyecegim)

Afiyet olsun canım çok güzel menü bence

Slm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedi 🤔 başka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin 🧐
Gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda toparlarsin

U UcanSupurge
25 Mart
Sabah 10:00
Bir sb yogur suyu (kenara biriken suyundan)

Oglen 13:00
Bir portions ispanakli yumurta
1 dilim keci peyniri
Bes zeytin
1 kb beyaz peynir
Bir kese domates salatasi
Iki dilim kepek ekmek

Aksam 19:00
Bir kucuk elma
Yesil cay ( acikmamistim yemedim yarin eksi gormek istiyorummmmm )

3 litre su

25 Mart menüm

Kahvaltı 10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1domates
1salatalik
Bol yeşillik
1dilim tam buğday ekmeği

Baya baya hafif maşallah 🧿
Belli olmuyor ki cnm sorunsuz ilerlesin insAllah hamilelikte bı de şekerle tansiyonla uğraşma ..
Şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı belki yanlış çıkmıştır bklm yarın yeni bı uçla denerim
Sen evde yaptın yani canım sağlık ocağı yakın değil mi bi gün aç karnına tahlil verdir inşallah bi sıkıntı çıkmaz
U UcanSupurge
25 Mart

1 dilim keci peyniri
Bes zeytin
1 kb beyaz peynir
Iki dilim kepek ekmek

Bir kucuk elma

3 litre su
Vay vay Perşembeye layık bir menü daha

25 Mart Perşembe
Kahvaltı hazırlamaya üşendim 🙈
1 kase- sütle tam buğdaylı mısır gevreği
Ceviz

Ara
1 elma
1 portakal

Akşam
3 tane peynirli börek
Acı biber turşusu
Ayran

Su 2 lt anca olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor yok

Biliyorum çok çok çok kötü menü hiç perşembe menüsü değil ama hiç birşeye halim yokk akşama kadar oğlan uyudugunda uyudum uyanıkken uzandım hep

U UcanSupurge
25 Mart

1 dilim keci peyniri
Bes zeytin
1 kb beyaz peynir
Iki dilim kepek ekmek

Bir kucuk elma

3 litre su
Yoğurt suyu kendi mayaladigin suyu ise daha faydalıdır snrm afiyet olsun güzel menü
Sen evde yaptın yani canım sağlık ocağı yakın değil mi bi gün aç karnına tahlil verdir inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Evet cnm evde yaptım sağlık ocağı şu an kan aldırmam senden kovit suphesinden kaynaklı dedi ben değerlerimde sıkıntı olabilir mi dedim 🤷

Yoğurt suyu kendi mayaladigin suyu ise daha faydalıdır snrm afiyet olsun güzel menü

Evet cnm evde yaptım sağlık ocağı şu an kan aldırmam senden kovit suphesinden kaynaklı dedi ben değerlerimde sıkıntı olabilir mi dedim 🤷
Evet canim yogurdu hep kendim mayalarim
Peynirde yapacamda kismet olmuyo

25 Mart Perşembe
Kahvaltı hazırlamaya üşendim 🙈
1 kase- sütle tam buğdaylı mısır gevreği
Ceviz

Ara
1 elma
1 portakal

Akşam
3 tane peynirli börek
Acı biber turşusu
Ayran

Su 2 lt anca olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor yok

Biliyorum çok çok çok kötü menü hiç perşembe menüsü değil ama hiç birşeye halim yokk akşama kadar oğlan uyudugunda uyudum uyanıkken uzandım hep
3 dilim peynirli börekten başka sıkıntı yoktu aslında

Evet açtım tabi cnm tokluk olması imkansjz ama doğru da olmayabilir şimdi aklıma geldi şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı da yanlış çıkmıştır belki annem dedi

Ay ne bilim kız 9ay olcak nerdeyse hala alisamadim mi ki 2 çocukluğa:KK70: bu arada eşininde biseyi yoktur insAllah

Boy 70 küsürdü tam hatrlamiyom vala da 10 kg cnm 2 buçuk ayda 700 Gr almış sizin kaçti en son ben evde kucağımda tartiyorum sürekli boyu düzgün olcemiyoz bı hareketli olunca

Afiyet olsun canım çok güzel menü bence
Valla her gecen gun rahat etcegımıze zorlasıyo sanki,benımkı gece her saat başı uyanmaya başladı ,gunduz uyumaması yetmes gibi :) gunduz kendı kendıne oynamıyo hiç her dk bırlıkte oynayalım ıstıyı, ona yemek bile zor yapıyorum,eşimi salona kapadık test nefatıf ama 10 gun karantinada . Ins hayırlısıyla negatif sekılde bıter cok sagol canım

Bugüne en azından dikkat etseydin canım listede olduğumuzu unutmayalım lütfen sadece kendimiz değil tüm takım etkileniyor bu durumdan

Maşallah canım iradene hayran kaldım 👏🏻

Perşembe kabağı 👏🏻

Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa

Kaynana saygısı değil süpürge korkusu 🤣
Hahahaha ya sana hayranım ya, kendın hamıle oldugun halde diyet için herkesı motice etmen😍♥️masallah sana. Bebiş cınsıyet ne zmn bellı olcak,🤩

Menü
08.30 gibi
1.5 yumurta

14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık

17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık

18.45 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa

Su
2.5 lt aşkın
Spor
8350 adım

Valla her gecen gun rahat etcegımıze zorlasıyo sanki,benımkı gece her saat başı uyanmaya başladı ,gunduz uyumaması yetmes gibi :) gunduz kendı kendıne oynamıyo hiç her dk bırlıkte oynayalım ıstıyı, ona yemek bile zor yapıyorum,eşimi salona kapadık test nefatıf ama 10 gun karantinada . Ins hayırlısıyla negatif sekılde bıter cok sagol canım
Belli olmuyor bizimde bazen çok uyanıyor bazen az ama zorluyor ya cidden insAllah canım

Back
X