• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bırak dağınık kalsın 😅
Ya kızlar ve süpürgem gerçekten çok kötü beceriksiz bir tablo çizdim kafası çalışmayan gibi öyle değilim valla 1.likle mezun oldum fakülteden😂 her ne kadar şuan çok kötü gözüksemde gerçekten bu kadar salak değilim

Ya kızlar ve süpürgem gerçekten çok kötü beceriksiz bir tablo çizdim kafası çalışmayan gibi öyle değilim valla 1.likle mezun oldum fakülteden😂 her ne kadar şuan çok kötü gözüksemde gerçekten bu kadar salak değilim
Delüüü ben de bilmiyordum ki hep Handandandan Handandandan dan yardım alıyordum 🤣

Bismillah yine bozuldu listede Zeycan yerine kumsal vardı düzelteyim dedim düzelttikten sonra liste kafayı yemiş kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne nin yaptığı alıntı doğrudur ona bakın .Ayrıca 1.olan ekürilerimiz @Breeze96 ve asliogretmen asliogretmen ikinci olanlar @beyazleylak ve kumsal68 kumsal68 üçüncü Fit mutlu anne Fit mutlu anne ve Ucmelekannesi Ucmelekannesi
cgdmk cgdmk kusura bakma seni yeni gördüm derecede olmadığın için düzeltmeyim ne olur kalsın eski sayı orada☹️
Emeğine sağlık canım 🤩 Ucmelekannesi Ucmelekannesi bu hafta beni 3.luge sirtlamissin bacim

İnşallah canım.zaten koronafobim var.Kafayı yemek üzereyim.kucuk kızları var ikiye giden test yapılırken bayağı öksürüyordu.
Allah korusun canim sen uzak durdugun surece birsey olmaz insallah
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Tebrik ederim canim 😊😍
Bu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum 😞
Canim senin dusuncenle bakarsak bir sure sonra hepimizn listeden cikmasi lazim, kilona gore gayet guzel gidiyorsun durduk yere motivasyonunu bozma 😊 ben de az az veriyrum sonucta menuler belli daha ne yapabiliriz ki :(
Selamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Geçen cuma :70,2
Bu cuma:69,8
Fark:-400gr
Yüzde:
Tebrik ederim canim, insallah korktugun gibi birsey yoktur
Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
Yok artik yaa, bu insanlar degismedikce duzelmez birsey gercekten
* * * 9.Takım 719. Etap * * *

Breeze96 (84.35/83.3/1.05/%1.245)
Goklerce (68.1/67.6/0.5/%0.734)
Jasminium84 (63.35/63.15/0.2/0.316)
asliogretmen (72.1/71.5/0.6/%0.832)
Beyaz Leylak (62/61.6/0.4/%0.645)
Gulsum462 (79.2/78.9/0.3/%0.379)

Elfkkk (70.2/69.8/0.4/%0.570)

9.Takım Ortalaması: %0.674

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

kumsal68 (60.8/60/0.8/%1.316)
masal3487 (84/81.6/2.4/%2.857)
Ucmelekannesi (70.5/69.6/0.9/1.277)
Fit mutlu anne (89.2) sabit
cgdmk (63.1) bildirim yapmadı
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı
Deliidivane (69.2) bildirim yapmadı

9.Takım Freecanlar Ortalaması: % 1.363
Gecen haftaki takim ortalamasi nerdee bu hafta nerde :(
U UcanSupurge çıkarsan üzülürüm demişsin ya inan ben de üzülürüm girmek için nasıl hırs yaptım hatırlasana 😂listeden çıkmak benim için geriye gitmem olur mezun olana kadar listedeyim Allah'ın izniyle 😂ama bazen şok diyet menüleri ne bakıyorum böyle haftada 3 kilo verdiren benimkinden farklı değil belki tahin pekmez baldan alıyorumdur dedim onu da kestim .kuruyemiş yiyorum onuda kaloriyi hesapladım günlük o sayının üstüne çıkmıyorum haftada 3 -4gün Lesli yaptım belki fazlada olabilir şimdi hatırlamadım.ama anladım ki artık az az gidecek 😞ne yapalım böyle olsun takımama her hafta eksi getireyim yeter az çok beni mazur görün artık.dediğin gibi sıkılaşma zamanı biraz ona eğileceğim bu hafta.
Mazur gorun ne demek canim sen elinden geleni yapiyorsun onemli olan o 😘😘
26 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- elfkkk elfkkk & gulsum462 gulsum462 %2.257 :sampiyon:

Ellerine saglik canim 😊😘😘
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.65
Fark 450
Yüzde 0.71
Tebrik ederim canim 😊😘😘

26 Mart 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1) Beyaz leylak Beyaz leylak (61.6)
2) cgdmk cgdmk (62.65)
3) Jasminium84 Jasminium84 (63.15)
4) G Goklerce (67.6)
5) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (69.6)
6) elfkkk elfkkk (69.8)
7) asliogretmen asliogretmen (71.5)
8) gulsum462 gulsum462 (78.9)
9) @Breeze96 (83.3)
10) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (89.2)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Ellerine saglik canim 😊 listeye ilk girdigmde 78 kiloydum simdi 67 ile kendimi fit hissediyorum 😊😁 zayiflamak cok guzel bir duygu inanin ozguvenim bile artti

Selamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Geçen cuma :70,2
Bu cuma:69,8
Fark:-400gr
Yüzde:
Tebrikler canım güzel eksi
Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebrikler 👏
🥰🥰😘😘
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.65
Fark 450
Yüzde 0.71
Tebrikler canım istikrarlı devam eksiyle
U UcanSupurge eküri listesi doğru fakat eküri derecelerini yazıyorum etiketliyorum kızları cevaplaya bastığım an size bambaşka bişey geliyor .sonra düzenleye basıyorum bu sefer doğru olan dereceler gözüküyor.yinede tekrar kızları etiketleyip cevaplaya bastım kendi kafasına göre derece dağıtmış😂
Oyyy kıyamam ben ilk hafta neler yapmıştım🤣🤣
Az önce paylaştım kronoloji listesini şimdi pusuya yattım bekliyorum hatam varmı acep diye🥴🤣🤣🤣
26 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %2.257 :sampiyon:

2-@Beyazleylak & kumsal68 kumsal68 %1.961 :KK9:

Eline sağlık canım kizlarrr tebriklerr👏👏👏

Harikasın canım 🥰👏👏 istikrarla devam etmek önemli olan sanirim
Kesinlikle canim en onemli sey sabretmek sanirm, insallah bayrama mezun olurum 🙏🙏 is yerindeki arkadaslar yeter artik zayifladin zaten diyorlar ama hayir durmak yok 60 larin basina inecegim insallah 😍😍😍

1) Beyaz leylak Beyaz leylak (61.6)
2) kumsal68 kumsal68 (60)
3) cgdmk cgdmk (62.65)
4) Jasminium84 Jasminium84 (63.15)
5) G Goklerce (67.6)
6) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (69.6)
7) elfkkk elfkkk (69.8)
8) asliogretmen asliogretmen (71.5)
9) gulsum462 gulsum462 (78.9)
10) @Breeze96 (83.3)
11) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (89.2)

kumsal68 kumsal68 eklemeyi unutmuşum düzelttim başka unuttuğum yoktur ins varsa söyleyin canlar

1) kumsal68 kumsal68 (60)
2) Beyaz leylak Beyaz leylak (61.6)
3) cgdmk cgdmk (62.65)
5) G Goklerce (67.6)
7) elfkkk elfkkk (69.8)
10) @Breeze96 (83.3)

kumsal68 kumsal68 canım listeye 1. Sıradan girmekte ne biliyim güzel bir duygudur heralde👏👏🤣
elfkkk elfkkk canım siralamada geçtim seni kovala beni😘😘

Kesinlikle canim en onemli sey sabretmek sanirm, insallah bayrama mezun olurum 🙏🙏 is yerindeki arkadaslar yeter artik zayifladin zaten diyorlar ama hayir durmak yok 60 larin basina inecegim insallah 😍😍😍
Biliyor musun aynı şeyleri ben de duyuyorum ve çok mutlu oluyorum hatta vazgeçirmeye çalışıyorlar çok zayıf olursun yüzün çöker daha zayıflayıp ne yapacan falan ama yookkk o 57 buraya gelecek💪

1) kumsal68 kumsal68 (60)
2) Beyaz leylak Beyaz leylak (61.6)
3) cgdmk cgdmk (62.65)
5) G Goklerce (67.6)
7) elfkkk elfkkk (69.8)
10) @Breeze96 (83.3)

Eline emeğine sağlık canım 😍

Back
X