• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar musmutlu haftalar.

rumuz: sabahvesen
başlangıç : 72.9
bugün :72.4
fark:-500
yüzde: 7,09
Tebrikler canım güzel ekşi
inşallah kuzum halledeceğim U UcanSupurge mi hayalkırıklığına uğratmamam gerek :KK49: :KK60:

Allah kabul etsin kuzum
Ramazanda yaklaştı
onun huzuru girdi içime sanki
bir an önce gelsin istiyorum Ramazan

inşallah kuzumm :KK60:
Sağol kuzum ama midem bir kotu ins orucu bozmam

Günaydın kızlar 🤗
Regl siskinligi gitti sanırım tartıda güzel rakam gördüm nihayet
Eski tartıda cuma: 89.2
Eski tartıda güncel: 87.8
Yeni tartıda pzartesi: 87.9
Fark: -1.3 cumaya 7lerden de kurtulur muyum sizce
Oooo süpeerr iki günde 1.3 gitmiş 4 günde 900 gram niye gitmesin dostum :KK5:
günaydın kızlar :KK60: :KK60:

bugün ne yazık ki artıdayım 200 gr kadar :KK43:
ama karnımda inanılmaz bi şişlik var dünkü soğan salatası mı gaz yaptı anlamadım davul gibiyim şu anda
muhtemelen ondan bu artı yoksa dünü neredeyse 1,5 öğünle kapattım ve çok hareketliydim güzel bi eksi bekliyrdum aslında :KK43:
Cumaya kadar azami dikkat :KK62: özellikle akşam öğünlerinde karbonhidrat görmek istemiyorum:KK20:
28 Mart Pazar
10.00
4 elma slm kadar patates kızartma
1 slm etliekmek
1 kase yoğurt

15 30
1 kase mısır gevreği
1yarim su bardağı süt

19.00
1 tabak brokoli sarımsaklı yoğurt

40 dk normal tempo yürüyüş 40
U UcanSupurge çok acimiycak demi🤣🤣😬😬
Korktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek :işsiz:
Ben daha tartilmadim kizlar bugün oruca niyetlendim gece namaza erken uyanmisim atistirdim biseyler biraz vakit gecsin
Allah kabul etsin canım

Çok iyi :KK9:

ya insanlar ne kadar sorumsuz kızlar ya. instragramdan bakıyorumda izmir de pazar günü sokağa çıkma yasağı var cumadan otele gidiyorlar gezmelerinden kalmıyorlar. sanki yasaklar keyfi sanki biz bıkmadık. geçen hafta çarşamba apar topar babamı apandist ameliyatına aldılar aklım çıktı hastanede birine bulaşacak diye. sırf hastamız var aman insanlarda bulaşmasın diye babaannemin seneyi devriyesnde sokakta lokma döktürdük. hoca kadın eve gelmiyor diye. ama insanlar gezme peşinde.
dışarı çıkacaksam çift maske ile geziyorum resmen.

Tebrikler canım güzel ekşi

Sağol kuzum ama midem bir kotu ins orucu bozmam
geçmiş olsun kuzum

Cumaya kadar azami dikkat :KK62: özellikle akşam öğünlerinde karbonhidrat görmek istemiyorum:KK20:

Korktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek :işsiz:

Allah kabul etsin canım

Çok iyi :KK9:
tabii ki sen ne dersen o :KK60:

ya insanlar ne kadar sorumsuz kızlar ya. instragramdan bakıyorumda izmir de pazar günü sokağa çıkma yasağı var cumadan otele gidiyorlar gezmelerinden kalmıyorlar. sanki yasaklar keyfi sanki biz bıkmadık. geçen hafta çarşamba apar topar babamı apandist ameliyatına aldılar aklım çıktı hastanede birine bulaşacak diye. sırf hastamız var aman insanlarda bulaşmasın diye babaannemin seneyi devriyesnde sokakta lokma döktürdük. hoca kadın eve gelmiyor diye. ama insanlar gezme peşinde.
insanlar çok sorumsuz çok bilinçsiz çok bencil
öyle şeylerle karşılaştım ki artık çıldırma noktasına geldim
en basiti bizim bakıcı ilk işe başladığı hafta beni aradı ki eşim çok hasta bugün gelmesem olur mu diye ben de tabii dedim
eşim şüphelendi covid olmasın bu adam diye ben de sordum bakıcıya aa yok değil test yaptırdı negatif çıktı falan dedi
sonra eşim eşini aradı geçmiş olsun diye meğersem adam covidmiş :olamaz:
yahu bu gizlenir mi, anlıyorum ilk haftadan işimi kaybederim korkusu yaşamış olabilirsin ama bu gizlenecek bişe mi küçücük bebeğim var benim evimde
kaldı ki zaten bu yüzden birini işten çıkaracaksam şükretsin ki benim gibi biriyle çalışmaya devam etmeyecek
sonra kırk yalan kıvırdı yok ben yanlış anlamışım da yok eşim şöyle dedi de böyle yaptı da :olamaz:

geçmiş olsun kuzum

en basiti bizim bakıcı ilk işe başladığı hafta beni aradı ki eşim çok hasta bugün gelmesem olur mu diye ben de tabii dedim
eşim şüphelendi covid olmasın bu adam diye ben de sordum bakıcıya aa yok değil test yaptırdı negatif çıktı falan dedi
yahu bu gizlenir mi, anlıyorum ilk haftadan işimi kaybederim korkusu yaşamış olabilirsin ama bu gizlenecek bişe mi küçücük bebeğim var benim evimde
kaldı ki zaten bu yüzden birini işten çıkaracaksam şükretsin ki benim gibi biriyle çalışmaya devam etmeyecek
sonra kırk yalan kıvırdı yok ben yanlış anlamışım da yok eşim şöyle dedi de böyle yaptı da :olamaz:
covidden değilde al bak yalandan insan çalışmak istemez öyle biriyle. yazk günah ya insan hakkına girmek bu

Canım ben ı stagramda gorduhum hıkayeler karsısındaşok oluyordum hala oluyorum.. herbalife satısı yapan, beslenme kuluplerı olan tanıdıklarımız var ,valla onlara korona yok sanki , gorsen sarılmalar opmeler, ki bitanesınım oglu kulak burun bogaz doktoru, o da yıne aynı sekılde, ve hayrerler içindeyımki hala kovid olmadılar, biz ınanılmaz dıkkat edıyoruz eşim karantinada.. artık takmamaya karar verdım cunku cahıl sorumsuz ibsan cok ve bizim takmamız durumu duzeltmıyo

19 - 25 MART MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++
:KK60:
G Goklerce ++++++++:KK200:
Jasminium84 Jasminium84 +++:KK12:+:KK12::KK12:400 puanlık spor cezası En Büyük KK
elfkkk elfkkk :110:+:110:++++250 puanlık spor cezası :duduk:
asliogretmen asliogretmen +++++++
:KK5:
Beyaz leylak Beyaz leylak +++++++ :KK36:
kumsal68 kumsal68 +++++++Enerjine, adaptasyonuna hayranım :KK9:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne +++Artık eksik menü istemiyorum :KK20:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi ++++++100 puanlık spor cezası :mapus:
gulsum462 gulsum462 +++++++:KK36:
M Manolya15 ++*Çarşamba başladı
cgdmk cgdmk ++++* Bir gün gelip birkaç günlük menü yazıp gidiyorsun :işsiz:
masal3487 masal3487 +*Düzenli menü please

covidden değilde al bak yalandan insan çalışmak istemez öyle biriyle. yazk günah ya insan hakkına girmek bu
aynen öyle, ki bütün güvenim alt üst oldu, dedik işsiz kalmak korkusundan yaptı diye hafifletici sebep bulduk ama sırf bu sebepten bütün güvenim gitti bu kadına
yani hastalık bu bunun yalanı dolanı olur mu hiç

@Breeze96 +++++++
Jasminium84 Jasminium84 +++:KK12:+:KK12::KK12:400 puanlık spor cezası En Büyük KK
Beyaz leylak Beyaz leylak +++++++:KK36:
oyyyy ben yandım :olamaz:

Canım oldum olası spor yapmayı hiç sevmem. 84 kiloyken baya zorlandığım için bırakmıştım.
şimdi spor salonu bakıyorum etraftan. En azından haftanın 3 günü gidip vakit geçiririm. Hem de güzel bir vücudum olsun istiyorum.
Inan ben de sevmiyorum ama mecburuz canim 😣 hem yaptikca alisiyor insan gercekten
Günaydın kızlar 🤗
Regl siskinligi gitti sanırım tartıda güzel rakam gördüm nihayet
Eski tartıda cuma: 89.2
Eski tartıda güncel: 87.8
Yeni tartıda pzartesi: 87.9
Fark: -1.3 cumaya 7lerden de kurtulur muyum sizce
Masallah cok iyi 😊😎
günaydın kızlar :KK60: :KK60:

bugün ne yazık ki artıdayım 200 gr kadar :KK43:
ama karnımda inanılmaz bi şişlik var dünkü soğan salatası mı gaz yaptı anlamadım davul gibiyim şu anda
muhtemelen ondan bu artı yoksa dünü neredeyse 1,5 öğünle kapattım ve çok hareketliydim güzel bi eksi bekliyrdum aslında :KK43:
Cok fazla bir arti degil halledersin cumaya
28 Mart Pazar
10.00
4 elma slm kadar patates kızartma
1 slm etliekmek
1 kase yoğurt

15 30
1 kase mısır gevreği
1yarim su bardağı süt

19.00
1 tabak brokoli sarımsaklı yoğurt

40 dk normal tempo yürüyüş 40
U UcanSupurge çok acimiycak demi🤣🤣😬😬
Guzel canim afiyet olsun

Cok iyi canim tebrikler 😊
geçmiş olsun kuzum

Ay yok artik yaaa 😒

insAllah cnm 🤗
Vala ben takmıyorum artık inan başlarda delirme seviyesine çıkmıştık ailecek ama baktık olmuyor aylar sonra biraraya gelmeye başladık ablamlar geçirdi kovit şükür hafif atlattilar bizde uzatmaları oynuyoruz snrm hayırlısı kalabalık ortamlara hala girmemeye özen gösteriyoruz onlemimizi alıyoruz ama psikolojik olarak daha fazla yıkılmak adına haber takip etmiyorum kim ne yapmış ilgilenmiyorum bu virüs daha en kötü sene sonuna kadar bizimle muhtemelen belki fazlası da var bilemiyorum çift maske de takmayın bence ya zaten yeter kadar nefes almayı engelliyor maskeler biz baştan beri tek maske taktik açık alanda mesafe olan yerlerde de gereksiz maske takmama taraftarıyım hakkımızda hayırlısı Rabbim bütün insanlığı bu hastalıktan ve nicelerinden korusun kurtarsın insAllah
Halledersin cnm çok değil menülerin de iyi gibi neden artışın cnm

@Breeze96 +++++++
Beyaz leylak Beyaz leylak +++++++:KK36:
Tabiki cnm artık eksik menü yok insAllah

insAllah cnm 🤗

Vala ben takmıyorum artık inan başlarda delirme seviyesine çıkmıştık ailecek ama baktık olmuyor aylar sonra biraraya gelmeye başladık ablamlar geçirdi kovit şükür hafif atlattilar bizde uzatmaları oynuyoruz snrm hayırlısı kalabalık ortamlara hala girmemeye özen gösteriyoruz onlemimizi alıyoruz ama psikolojik olarak daha fazla yıkılmak adına haber takip etmiyorum kim ne yapmış ilgilenmiyorum bu virüs daha en kötü sene sonuna kadar bizimle muhtemelen belki fazlası da var bilemiyorum çift maske de takmayın bence ya zaten yeter kadar nefes almayı engelliyor maskeler biz baştan beri tek maske taktik açık alanda mesafe olan yerlerde de gereksiz maske takmama taraftarıyım hakkımızda hayırlısı Rabbim bütün insanlığı bu hastalıktan ve nicelerinden korusun kurtarsın insAllah

Halledersin cnm çok değil menülerin de iyi gibi neden artışın cnm

Tabiki cnm artık eksik menü yok insAllah
Tesékkur ederim U UcanSupurge

Back
X