- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #431.761
dün akşam mideme yenilmeyinceGünaydın canım güzel eksi ile başlamissin güne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam mideme yenilmeyinceGünaydın canım güzel eksi ile başlamissin güne![]()
Tebrikler canım güzel ekşigünaydın kızlar musmutlu haftalar.
rumuz: sabahvesen
başlangıç : 72.9
bugün :72.4
fark:-500
yüzde: 7,09
Sağol kuzum ama midem bir kotu ins orucu bozmaminşallah kuzum halledeceğim U UcanSupurge mi hayalkırıklığına uğratmamam gerek![]()
Allah kabul etsin kuzum
Ramazanda yaklaştı
onun huzuru girdi içime sanki
bir an önce gelsin istiyorum Ramazan
inşallah kuzumm![]()
Oooo süpeerr iki günde 1.3 gitmiş 4 günde 900 gram niye gitmesin dostumGünaydın kızlar
Regl siskinligi gitti sanırım tartıda güzel rakam gördüm nihayet
Eski tartıda cuma: 89.2
Eski tartıda güncel: 87.8
Yeni tartıda pzartesi: 87.9
Fark: -1.3 cumaya 7lerden de kurtulur muyum sizce
Cumaya kadar azami dikkatgünaydın kızlar![]()
bugün ne yazık ki artıdayım 200 gr kadar
ama karnımda inanılmaz bi şişlik var dünkü soğan salatası mı gaz yaptı anlamadım davul gibiyim şu anda
muhtemelen ondan bu artı yoksa dünü neredeyse 1,5 öğünle kapattım ve çok hareketliydim güzel bi eksi bekliyrdum aslında![]()
Korktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek28 Mart Pazar
10.00
4 elma slm kadar patates kızartma
1 slm etliekmek
1 kase yoğurt
15 30
1 kase mısır gevreği
1yarim su bardağı süt
19.00
1 tabak brokoli sarımsaklı yoğurt
40 dk normal tempo yürüyüş 40
U UcanSupurge çok acimiycak demi![]()

Allah kabul etsin canımBen daha tartilmadim kizlar bugün oruca niyetlendim gece namaza erken uyanmisim atistirdim biseyler biraz vakit gecsin
Çok iyigünaydın kızlar musmutlu haftalar.
teşekkürler canımTebrikler canım güzel ekşi
Sağol kuzum ama midem bir kotu ins orucu bozmam
Oooo süpeerr iki günde 1.3 gitmiş 4 günde 900 gram niye gitmesin dostum
Cumaya kadar azami dikkatözellikle akşam öğünlerinde karbonhidrat görmek istemiyorum
Korktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek
Allah kabul etsin canım
Çok iyi![]()
Bitti bittiKorktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek![]()
Sağol canimAllah kabul etsin can
geçmiş olsun kuzumTebrikler canım güzel ekşi
Sağol kuzum ama midem bir kotu ins orucu bozmam
tabii ki sen ne dersen oOooo süpeerr iki günde 1.3 gitmiş 4 günde 900 gram niye gitmesin dostum
Cumaya kadar azami dikkatözellikle akşam öğünlerinde karbonhidrat görmek istemiyorum
Korktuğum kadar değilmiş neyse ki bitmedi mi etli ekmek
Allah kabul etsin canım
Çok iyi![]()
insanlar çok sorumsuz çok bilinçsiz çok bencilya insanlar ne kadar sorumsuz kızlar ya. instragramdan bakıyorumda izmir de pazar günü sokağa çıkma yasağı var cumadan otele gidiyorlar gezmelerinden kalmıyorlar. sanki yasaklar keyfi sanki biz bıkmadık. geçen hafta çarşamba apar topar babamı apandist ameliyatına aldılar aklım çıktı hastanede birine bulaşacak diye. sırf hastamız var aman insanlarda bulaşmasın diye babaannemin seneyi devriyesnde sokakta lokma döktürdük. hoca kadın eve gelmiyor diye. ama insanlar gezme peşinde.
dışarı çıkacaksam çift maske ile geziyorum resmen.

covidden değilde al bak yalandan insan çalışmak istemez öyle biriyle. yazk günah ya insan hakkına girmek bugeçmiş olsun kuzum
tabii ki sen ne dersen o
insanlar çok sorumsuz çok bilinçsiz çok bencil
öyle şeylerle karşılaştım ki artık çıldırma noktasına geldim
en basiti bizim bakıcı ilk işe başladığı hafta beni aradı ki eşim çok hasta bugün gelmesem olur mu diye ben de tabii dedim
eşim şüphelendi covid olmasın bu adam diye ben de sordum bakıcıya aa yok değil test yaptırdı negatif çıktı falan dedi
sonra eşim eşini aradı geçmiş olsun diye meğersem adam covidmiş
yahu bu gizlenir mi, anlıyorum ilk haftadan işimi kaybederim korkusu yaşamış olabilirsin ama bu gizlenecek bişe mi küçücük bebeğim var benim evimde
kaldı ki zaten bu yüzden birini işten çıkaracaksam şükretsin ki benim gibi biriyle çalışmaya devam etmeyecek
sonra kırk yalan kıvırdı yok ben yanlış anlamışım da yok eşim şöyle dedi de böyle yaptı da![]()
Canım ben ı stagramda gorduhum hıkayeler karsısındaşok oluyordum hala oluyorum.. herbalife satısı yapan, beslenme kuluplerı olan tanıdıklarımız var ,valla onlara korona yok sanki , gorsen sarılmalar opmeler, ki bitanesınım oglu kulak burun bogaz doktoru, o da yıne aynı sekılde, ve hayrerler içindeyımki hala kovid olmadılar, biz ınanılmaz dıkkat edıyoruz eşim karantinada.. artık takmamaya karar verdım cunku cahıl sorumsuz ibsan cok ve bizim takmamız durumu duzeltmıyoya insanlar ne kadar sorumsuz kızlar ya. instragramdan bakıyorumda izmir de pazar günü sokağa çıkma yasağı var cumadan otele gidiyorlar gezmelerinden kalmıyorlar. sanki yasaklar keyfi sanki biz bıkmadık. geçen hafta çarşamba apar topar babamı apandist ameliyatına aldılar aklım çıktı hastanede birine bulaşacak diye. sırf hastamız var aman insanlarda bulaşmasın diye babaannemin seneyi devriyesnde sokakta lokma döktürdük. hoca kadın eve gelmiyor diye. ama insanlar gezme peşinde.
| Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Sonuç |
| @Breeze96 | + | + | + | + | + | + | + | |
| G Goklerce | + | + | ++ | + | + | + | + | |
|
| + | + | + | + | 400 puanlık spor cezası | |||
|
| + | + | + | + | + | 250 puanlık spor cezası ![]() | ||
|
| + | + | + | + | + | + | + | |
|
|
| + | + | + | + | + | + | + | Enerjine, adaptasyonuna hayranım |
|
| + | + | + | Artık eksik menü istemiyorum | ||||
|
| + | + | + | + | + | + | 100 puanlık spor cezası ![]() | |
|
| M Manolya15 | + | + | *Çarşamba başladı | |||||
|
| + | + | + | + | * Bir gün gelip birkaç günlük menü yazıp gidiyorsun ![]() | |||
|
| + | *Düzenli menü please | ||||||
hallolacak değil mi minnoşum , minik kuşum+150 Gr geldim![]()

aynen öyle, ki bütün güvenim alt üst oldu, dedik işsiz kalmak korkusundan yaptı diye hafifletici sebep bulduk ama sırf bu sebepten bütün güvenim gitti bu kadınacovidden değilde al bak yalandan insan çalışmak istemez öyle biriyle. yazk günah ya insan hakkına girmek bu
oyyyy ben yandım
19 - 25 MART MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + +
G Goklerce + + ++ + + + + Jasminium84
+ + + + 400 puanlık spor cezası elfkkk
+ + + + + 250 puanlık spor cezası asliogretmen
+ + + + + + +
Beyaz leylak
+ + + + + + + kumsal68
+ + + + + + + Enerjine, adaptasyonuna hayranım Fit mutlu anne
+ + + Artık eksik menü istemiyorum Ucmelekannesi
+ + + + + + 100 puanlık spor cezası gulsum462
+ + + + + + + M Manolya15 + + *Çarşamba başladı cgdmk
+ + + + * Bir gün gelip birkaç günlük menü yazıp gidiyorsun masal3487
+ *Düzenli menü please

Inan ben de sevmiyorum ama mecburuz canimCanım oldum olası spor yapmayı hiç sevmem. 84 kiloyken baya zorlandığım için bırakmıştım.
şimdi spor salonu bakıyorum etraftan. En azından haftanın 3 günü gidip vakit geçiririm. Hem de güzel bir vücudum olsun istiyorum.
Masallah cok iyiGünaydın kızlar
Regl siskinligi gitti sanırım tartıda güzel rakam gördüm nihayet
Eski tartıda cuma: 89.2
Eski tartıda güncel: 87.8
Yeni tartıda pzartesi: 87.9
Fark: -1.3 cumaya 7lerden de kurtulur muyum sizce
Cok fazla bir arti degil halledersin cumayagünaydın kızlar![]()
bugün ne yazık ki artıdayım 200 gr kadar
ama karnımda inanılmaz bi şişlik var dünkü soğan salatası mı gaz yaptı anlamadım davul gibiyim şu anda
muhtemelen ondan bu artı yoksa dünü neredeyse 1,5 öğünle kapattım ve çok hareketliydim güzel bi eksi bekliyrdum aslında![]()
Guzel canim afiyet olsun28 Mart Pazar
10.00
4 elma slm kadar patates kızartma
1 slm etliekmek
1 kase yoğurt
15 30
1 kase mısır gevreği
1yarim su bardağı süt
19.00
1 tabak brokoli sarımsaklı yoğurt
40 dk normal tempo yürüyüş 40
U UcanSupurge çok acimiycak demi![]()
Cok iyi canim tebriklergünaydın kızlar musmutlu haftalar.
Ay yok artik yaaageçmiş olsun kuzum
tabii ki sen ne dersen o
insanlar çok sorumsuz çok bilinçsiz çok bencil
öyle şeylerle karşılaştım ki artık çıldırma noktasına geldim
en basiti bizim bakıcı ilk işe başladığı hafta beni aradı ki eşim çok hasta bugün gelmesem olur mu diye ben de tabii dedim
eşim şüphelendi covid olmasın bu adam diye ben de sordum bakıcıya aa yok değil test yaptırdı negatif çıktı falan dedi
sonra eşim eşini aradı geçmiş olsun diye meğersem adam covidmiş
yahu bu gizlenir mi, anlıyorum ilk haftadan işimi kaybederim korkusu yaşamış olabilirsin ama bu gizlenecek bişe mi küçücük bebeğim var benim evimde
kaldı ki zaten bu yüzden birini işten çıkaracaksam şükretsin ki benim gibi biriyle çalışmaya devam etmeyecek
sonra kırk yalan kıvırdı yok ben yanlış anlamışım da yok eşim şöyle dedi de böyle yaptı da![]()
insAllah cnmOooo süpeerr iki günde 1.3 gitmiş 4 günde 900 gram niye gitmesin dostum![]()
Vala ben takmıyorum artık inan başlarda delirme seviyesine çıkmıştık ailecek ama baktık olmuyor aylar sonra biraraya gelmeye başladık ablamlar geçirdi kovit şükür hafif atlattilar bizde uzatmaları oynuyoruz snrm hayırlısı kalabalık ortamlara hala girmemeye özen gösteriyoruz onlemimizi alıyoruz ama psikolojik olarak daha fazla yıkılmak adına haber takip etmiyorum kim ne yapmış ilgilenmiyorum bu virüs daha en kötü sene sonuna kadar bizimle muhtemelen belki fazlası da var bilemiyorum çift maske de takmayın bence ya zaten yeter kadar nefes almayı engelliyor maskeler biz baştan beri tek maske taktik açık alanda mesafe olan yerlerde de gereksiz maske takmama taraftarıyım hakkımızda hayırlısı Rabbim bütün insanlığı bu hastalıktan ve nicelerinden korusun kurtarsın insAllahya insanlar ne kadar sorumsuz kızlar ya. instragramdan bakıyorumda izmir de pazar günü sokağa çıkma yasağı var cumadan otele gidiyorlar gezmelerinden kalmıyorlar. sanki yasaklar keyfi sanki biz bıkmadık. geçen hafta çarşamba apar topar babamı apandist ameliyatına aldılar aklım çıktı hastanede birine bulaşacak diye. sırf hastamız var aman insanlarda bulaşmasın diye babaannemin seneyi devriyesnde sokakta lokma döktürdük. hoca kadın eve gelmiyor diye. ama insanlar gezme peşinde.
Halledersin cnm çok değil menülerin de iyi gibi neden artışın cnm+150 Gr geldim![]()
Tabiki cnm artık eksik menü yok insAllah
19 - 25 MART MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + +
G Goklerce + + ++ + + + + Jasminium84
+ + + + 400 puanlık spor cezası elfkkk
+ + + + + 250 puanlık spor cezası asliogretmen
+ + + + + + +
Beyaz leylak
+ + + + + + + kumsal68
+ + + + + + + Enerjine, adaptasyonuna hayranım Fit mutlu anne
+ + + Artık eksik menü istemiyorum Ucmelekannesi
+ + + + + + 100 puanlık spor cezası gulsum462
+ + + + + + + M Manolya15 + + *Çarşamba başladı cgdmk
+ + + + * Bir gün gelip birkaç günlük menü yazıp gidiyorsun masal3487
+ *Düzenli menü please
Saol cnmMasallah cok iyi![]()
Regle göre süper cnm eksidesin demek kiKizlar sabah +100 geldim ama daha regln cok basindayim ve wc ye cikamadiminanin buna bile sevindim cunku sabahki siskinligmle 1 kilo fazla gelmesem iyi diyordum
![]()
Tesékkur ederim U UcanSupurgeinsAllah cnm
Vala ben takmıyorum artık inan başlarda delirme seviyesine çıkmıştık ailecek ama baktık olmuyor aylar sonra biraraya gelmeye başladık ablamlar geçirdi kovit şükür hafif atlattilar bizde uzatmaları oynuyoruz snrm hayırlısı kalabalık ortamlara hala girmemeye özen gösteriyoruz onlemimizi alıyoruz ama psikolojik olarak daha fazla yıkılmak adına haber takip etmiyorum kim ne yapmış ilgilenmiyorum bu virüs daha en kötü sene sonuna kadar bizimle muhtemelen belki fazlası da var bilemiyorum çift maske de takmayın bence ya zaten yeter kadar nefes almayı engelliyor maskeler biz baştan beri tek maske taktik açık alanda mesafe olan yerlerde de gereksiz maske takmama taraftarıyım hakkımızda hayırlısı Rabbim bütün insanlığı bu hastalıktan ve nicelerinden korusun kurtarsın insAllah
Halledersin cnm çok değil menülerin de iyi gibi neden artışın cnm
Tabiki cnm artık eksik menü yok insAllah