- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #431.841
Niye canım sütyensiz mi atlıyorsun ?yaaa çok seviyorum ben ip atlamayı
ama atlayamıyorum yaa ip atlamak bana eziyet oluyo rresmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye canım sütyensiz mi atlıyorsun ?yaaa çok seviyorum ben ip atlamayı
Canm koronada burun akintisi olan hastalar da var yani kesin bir durum degil, gecmis olsun dikkat etbahar nezlesiyim cnm korona da burun akmıyor daha cuma test yaptıran bir arkadaşla konuştum
Benm de oyle oluyor canimKizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
saol canımCanm koronada burun akintisi olan hastalar da var yani kesin bir durum degil, gecmis olsun dikkat et
Benm de oyle oluyor canim![]()
yok be canım, doğumlardan bana hatıra kaldı; zıpladığım anda altıma kaçırıyorum şu son sene daha da arttıNiye canım sütyensiz mi atlıyorsun ?
İyi gelir insAllah cnmOdem var malesef limon zencefil ii geliyodu uc gundur icmiyorum geri basliyim bari
Yaaa keşke bende biraz goguslerden versem ya neyse emzirme bitsin bende düşüneyim biseyler bariKizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
Cnm doktora gittin mi hiç bunun icinyok be canım, doğumlardan bana hatıra kaldı; zıpladığım anda altıma kaçırıyorum şu son sene daha da arttı![]()
7 ksk pattis yemeği çok mu bilemedim ama menünün gerisi güzel bence28 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilşm tb ekmek
13.00 bulgurlu ton balıklı salata
15.00 sütlü türk kahve
18.00 1 kase tavuk suyu corba,7 kaşık pattis yemegi
3 litre su
Harika cumaya ekşi güzel gelecek demekki artı değilsin en azindanKızlar kilom sabit![]()
Geçmiş olsun canım bahar allerjisi mi.var. sen yinede dikkatli ol benim burnum almıştı korona oldugumdaAy burnum şelale gibi akıyorsinir oldum iyice
Hay Allah'ım ne güldümkızlar kuzenim ve görümcesi spora gidiyorlar hemde uzak mesafede salon dolmuşla gidip geliyorlarbiraz önce ekler tatlısı paylaşmış durumunda. her gün çikolata kurabiye falan. hey yarabbim diyorum insanlara. sözde spora gitti oluyorlar
Şahsen ben ikna oldum canim
saol canım . ohhooo bunlara bakarsak biz kesin erken gideriz7 kek pattis yemeği çok mu bilemedim ama menünün gerisi güzel bence
Harika cumaya ekşi güzel gelecek demekki artı değilsin en azindan
Geçmiş olsun canım bahar allerjisi mi.var. sen yinede dikkatli ol benim burnum almıştı korona oldugumda
Hay Allah'ım ne güldüm
Bir zamanlar cooook eskiden bizde gündüz ailecek kadınlar toplanır parka giderr güzelce yerdik sonra yürüyüş yapardık hey gidi günler heyyyy
Şahsen ben ikna oldum canim![]()
saol canım . ohhooo bunlara bakarsak biz kesin erken gideriz![]()
Canim benim goguslerim kuculdu ip atlamaktan mi bilmiyorm ama cok hosuma gittiİyi gelir insAllah cnm
Yaaa keşke bende biraz goguslerden versem ya neyse emzirme bitsin bende düşüneyim biseyler bari
Cnm doktora gittin mi hiç bunun icin
Canim sen de demistin her menunde kacamak vardi ondan olabilirCuma. 69.6
Pazartesi 69.8 etliekmektenmi patateste mi acaba 2 gibi tartilmistim.kizlar
Cok guzel canimben günü kapatıyorum artık
29.03.2021 menü
09.30
sade türk kahvesi
12.30
bir haşlanmış yumurta
peynir
yarım domates
şekersiz çay
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
çeyrek avokado
1 dilim kepekli ekmek
13.30
şekersiz kış çayı
15.30
şekersiz türk kahvesi
2 adet hurma topu. (yulaflı falan kendim yapmıştım rondoda bızztladım)
18.30
tavuklu salata(içine 2-3 yk da zeytinyağlı bakla koydum :)
bir coco cola bardağı ayran.
su:2 litre bitti.
spor yok.
Tebrik ederim cok iyiMerhaba arkadaşlar
Cuma 62.65
Bugün 61.8
Fark - 850
Yüzde 1.35
Baya kardio yapiyosun ii oluyo tavsiye ederim ama belli bir sayidan sonra zor geliyo vallayaaa çok seviyorum ben ip atlamayı
gogusler den giderse bisi kalmiycak valla dumduz hafif genis bir vucukttan baskaİyi gelir insAllah cnm
Yaaa keşke bende biraz goguslerden versem ya neyse emzirme bitsin bende düşüneyim biseyler bari
Cnm doktora gittin mi hiç bunun icin
ikinci gun cok girdi bacaklarim ama alistim artik deniycem hergun 1000 atlamayi bakalim dikkatli atlarimBin atlarsan harika olur ama dizlere dikkat canım
Onun tedavisi var aksatma git doktora bana dr kas calismasi tavsiye etmisti kendini skip bekle biraz (pipini tutar gibi yani)gun boyu defalarca yap demisti ilac kullanmadan gectiyok be canım, doğumlardan bana hatıra kaldı; zıpladığım anda altıma kaçırıyorum şu son sene daha da arttı![]()