• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah cnm
İnşallah canım, Allah razı olsun ❤️
Günaydın kızlar bugün doktor randevum var. Kan alırsa diye birşey yiyip içmeden gideceğim ama alışmışım uyanır uyanmaz limonlu su içmeye susadım :)
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.
Öyle öyle canım ücretsiz izne ayrılmasam zorlarım da kendim de çalışmayacağım için eşim zorlanır tek başına diye düşünüyorum
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı. 😔 Rabbim yardımcımız olsun.
30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
5 yk karışık sebze oturtma
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
afiyet olsun Yaseminciğim ❤️

9. Takımın kıvrak hatunları bugün hangi sporlar yapılacak söyleyin bakalım 💕

Yürüyüş yaparım sanırım eküricanım ❤️

Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı. 😔 Rabbim yardımcımız olsun.

sağol canım :KK60:

Afiyet olsun canım, adımın çok güzel 👍❤️

Afiyet olsun canım, çok güzel 👍❤️

10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️

:KK9:

Afiyet olsun canım 👍❤️ harika

Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim. :KK60:

Harikasın eküricanım :KK9: :KK9: :KK9:

Afiyet olsun canım ❤️

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin. 🌼

Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü 👍❤️

Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum 🥺

Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey 😅
Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotu🙈siskinlik devam ediyor mu peki ama bu uzun bir surec hemen bir ogun yememekle gecmez bence
30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay

Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt

Ara
2 avuç ay çekirdeği

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım mi Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge
Guzel ama aksam eriste ve corba bir arada olmasa daha guzel olurmus😊
Günaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.

Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah . 🌸
Kolay gelsin canim gule gule oturun 😊
Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalar 😊 olsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482
Guzel canim ama oglen hem 2 dlm ekmek hem sehriye corbasi fazla olmus sanki

Afiyet olsun canım, adımın çok güzel 👍❤️

10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️

:KK9:

Afiyet olsun canım 👍❤️ harika

Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim. :KK60:

Harikasın eküricanım :KK9: :KK9: :KK9:

Afiyet olsun canım ❤️

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin. 🌼

Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü 👍❤️

Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum 🥺

Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey 😅
Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotu🙈
30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay

Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt

Ara
2 avuç ay çekirdeği

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım mi Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge

Günaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.

Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah . 🌸

Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam

30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482

Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
Günaydın🌷

Dün çıktım parka agrilarimla döndüm. Örgü oruyorum zaten.
Dediğin gibi canım böyle çocuksuz tek başıma özgürce gideceğim bir yerin olmasini isterdim. O da imkansız

Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotu🙈siskinlik devam ediyor mu peki ama bu uzun bir surec hemen bir ogun yememekle gecmez bence

Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalar 😊 olsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli

ekmek taze tazeydi dayanamadım o_O

Estağfurullah canım dün eve çok geç geldiğim için yemek yiyemedim. 🌸
Evim için de teşekkür ederim. ❤️

Erisin yağlar ekürim 💕

30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482
Şehriye çorbası varken 2 dilim ekmek çok fazla :sinirli:
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı. 😔 Rabbim yardımcımız olsun
Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum
Aynen canım bekleteceğiz mecburen alamazsak
Günaydın🌷

Dün çıktım parka agrilarimla döndüm. Örgü oruyorum zaten.
Dediğin gibi canım böyle çocuksuz tek başıma özgürce gideceğim bir yerin olmasini isterdim. O da imkansız
Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorum

Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum

Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorum
Haklısın, pis boğazlılık yaptım o_O

Dün spor bildirimimi yapmayı unutmuşum.

40 dk hızlı tempolu yürüyüş: 120 puan

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

30 Mart
ECF0CED0-FA17-4DF0-AD6A-E87A3874058F.webp

Dünkü menüm gelsin
08.30
1.5 🥚
1 tb ekmek üzeri karışık ezme
3 4 ceviz

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00 gibi
1 fincan rezene
10 13 badem
1 portakal

18.00 gibi
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor
3 mile leslie
4587 adım
Göze güzel geliyor canım

Simdiden bu kadar bunaltma kendini canm, kime sorsam ikinci cocuk daha kolay buyudu diyor ne hikmetse, vardir bir bildikleri evde baska cocuk oldugu icin belki amneye cok gelmeden kendi oyalaniyordur...benm kizm mesela o kadar alisti ki benimle oynamaya kuzeni var ayni yas o oldugunda bile beni de cagiriyor oynayalim diye
Dünkü menüm gelsin
08.30
1.5 🥚
1 tb ekmek üzeri karışık ezme
3 4 ceviz

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00 gibi
1 fincan rezene
10 13 badem
1 portakal