- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.081
saol cnımşifa olsun canımm
amiinnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnımşifa olsun canımm
amiinnn![]()
İnşallah canım, Allah razı olsunAğız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah cnm
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.Günaydın kızlar bugün doktor randevum var. Kan alırsa diye birşey yiyip içmeden gideceğim ama alışmışım uyanır uyanmaz limonlu su içmeye susadım :)
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı.Öyle öyle canım ücretsiz izne ayrılmasam zorlarım da kendim de çalışmayacağım için eşim zorlanır tek başına diye düşünüyorum
afiyet olsun Yaseminciğim30 Mart Salı
12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek
19.30
5 yk karışık sebze oturtma
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
9. Takımın kıvrak hatunları bugün hangi sporlar yapılacak söyleyin bakalım![]()
sağol canımİnşallah canım, Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı.Rabbim yardımcımız olsun.
afiyet olsun Yaseminciğim
Yürüyüş yaparım sanırım eküricanım![]()
Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotuAfiyet olsun canım, adımın çok güzel
Afiyet olsun canım, çok güzel
10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımharika
Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim.
Harikasın eküricanım![]()
![]()
Afiyet olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü
Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum
Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey![]()
Guzel ama aksam eriste ve corba bir arada olmasa daha guzel olurmus30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt
Ara
2 avuç ay çekirdeği
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım miJasminium84 U UcanSupurge
Kolay gelsin canim gule gule oturunGünaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.
Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah .![]()
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalarGüle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam
Guzel canim ama oglen hem 2 dlm ekmek hem sehriye corbasi fazla olmus sanki30 Mart Salı
12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek
19.30
1 kase yoğurt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotuAfiyet olsun canım, adımın çok güzel
10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımharika
Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim.
Harikasın eküricanım![]()
![]()
Afiyet olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü
Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum
Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey![]()
30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt
Ara
2 avuç ay çekirdeği
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım miJasminium84 U UcanSupurge
Günaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.
Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah .![]()
Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam
30 Mart Salı
12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek
19.30
1 kase yoğurt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
GünaydınAllah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
ekmek taze tazeydi dayanamadımAy evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotusiskinlik devam ediyor mu peki ama bu uzun bir surec hemen bir ogun yememekle gecmez bence
Guzel ama aksam eriste ve corba bir arada olmasa daha guzel olurmus
Kolay gelsin canim gule gule oturun
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalarolsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
Guzel canim ama oglen hem 2 dlm ekmek hem sehriye corbasi fazla olmus sanki
Estağfurullah canım dün eve çok geç geldiğim için yemek yiyemedim.Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotusiskinlik devam ediyor mu peki ama bu uzun bir surec hemen bir ogun yememekle gecmez bence
Guzel ama aksam eriste ve corba bir arada olmasa daha guzel olurmus
Kolay gelsin canim gule gule oturun
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalarolsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
Guzel canim ama oglen hem 2 dlm ekmek hem sehriye corbasi fazla olmus sanki
Erisin yağlar ekürimİnşallah canım, Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı.Rabbim yardımcımız olsun.
afiyet olsun Yaseminciğim
Yürüyüş yaparım sanırım eküricanım![]()
Şehriye çorbası varken 2 dilim ekmek çok fazla30 Mart Salı
12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek
19.30
1 kase yoğurt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorumÇok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı.Rabbim yardımcımız olsun
Aynen canım bekleteceğiz mecburen alamazsakBenm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalarolsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorumGünaydın
Dün çıktım parka agrilarimla döndüm. Örgü oruyorum zaten.
Dediğin gibi canım böyle çocuksuz tek başıma özgürce gideceğim bir yerin olmasini isterdim. O da imkansız
Haklısın, pis boğazlılık yaptımŞehriye çorbası varken 2 dilim ekmek çok fazla
Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum
Aynen canım bekleteceğiz mecburen alamazsak
Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorum
Göze güzel geliyor canımDünkü menüm gelsin
08.30
1.5
1 tb ekmek üzeri karışık ezme
3 4 ceviz
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00 gibi
1 fincan rezene
10 13 badem
1 portakal
18.00 gibi
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor
3 mile leslie
4587 adım
Simdiden bu kadar bunaltma kendini canm, kime sorsam ikinci cocuk daha kolay buyudu diyor ne hikmetse, vardir bir bildikleri evde baska cocuk oldugu icin belki amneye cok gelmeden kendi oyalaniyordur...benm kizm mesela o kadar alisti ki benimle oynamaya kuzeni var ayni yas o oldugunda bile beni de cagiriyor oynayalim diyeŞehriye çorbası varken 2 dilim ekmek çok fazla
Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum
Aynen canım bekleteceğiz mecburen alamazsak
Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorum
Guzel menu canim afiyet olsunDünkü menüm gelsin
08.30
1.5
1 tb ekmek üzeri karışık ezme
3 4 ceviz
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00 gibi
1 fincan rezene
10 13 badem
1 portakal