- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.121
Hadi y’a bilmiyodum bilsem yapardim baslamadanCanim her ayin basinda vucut olculerimiz alip yaziyoruz ve paylasiyoruz![]()
tesekkur ederim canimohhh şifa olsun canımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi y’a bilmiyodum bilsem yapardim baslamadanCanim her ayin basinda vucut olculerimiz alip yaziyoruz ve paylasiyoruz![]()
tesekkur ederim canimohhh şifa olsun canımm![]()
ilk ölçünü alıp yarın yazabilirsin canımHadi y’a bilmiyodum bilsem yapardim baslamadan
tesekkur ederim canim![]()
Olsun canim yarin ilk olcunu alip baslarsin gec degilHadi y’a bilmiyodum bilsem yapardim baslamadan
tesekkur ederim canim![]()
Geldiğimden beri gormedim izne falan çıkmıştır bence.Niran nevra abla sayfayı bıraktı mı ?
Cok gecmis olsun canim, Allah kolaylik versin daha yeri goremeyen dotler de var sukrerKızlar annemin aşısını yaptık,geldik,şükür iyi sadece kolum uyuştu,halsizlik oldu falan diyorsonra balıkçıya uğrayıp balık aldım,çorba yaptım,salata yaptım,kıza çorba koydum,dötüm yeni yer gördü
![]()
AhahahahaCok gecmis olsun canim, Allah kolaylik versin daha yeri goremeyen dotler de var sukrer![]()
Günaydın 9. Takımın çıtır hatunları![]()
Niran nevra abla sayfayı bıraktı mı ?
Özel durumu var canlar ailevi sebepler diyebiliriz yakında dönecek inşallahGeldiğimden beri gormedim izne falan çıkmıştır bence.
Maşallah leylak kokulumKendime ve 9.takıma verdiğim 13 kilo için teşekkür ederim![]()
OlabilirGeldiğimden beri gormedim izne falan çıkmıştır bence.
Sen de az vermedin canım kaç oldu 13_14 oldu değil mi?97 ile mi başlamıştınMaşallah leylak kokulum![]()
Göze güzel geliyor31 Mart 2021 menü
13.20
Sade Türk kahvesi
14.00
Şinitzelli salata
Büyük bir bardan ayran
Akşam yemeği 19.00
2 yk zeytinyağlı iç bakla
3 yk bamya
2 yk domatesli peynirli makarna
1 kase terbiyeli sebze çorbası
19.45
Sade soda
Su:2.5 litre
Bende gün bitti
Teşekkürler canım :)Göze güzel geliyor![]()
Guzel canim afiyet olsun31 Mart 2021 menü
13.20
Sade Türk kahvesi
14.00
Şinitzelli salata
Büyük bir bardan ayran
Akşam yemeği 19.00
2 yk zeytinyağlı iç bakla
3 yk bamya
2 yk domatesli peynirli makarna
1 kase terbiyeli sebze çorbası
19.45
Sade soda
Su:2.5 litre
Bende gün bitti
Guzel canim afiyet olsunÖğle yemeği 12:30
1 kase bamya çorbası
1 küçük dilim Avcı böreği
Bol maydonoz
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 19:45
2 fırında tavuk (şinitzel büyüklüğünde)
1 kase salata
2 elma dilim patates
Su : 1,5
Canim zamanla alisirsin azaltmaya calis gercekten kilo vermeyi hizlandiriyor21:00
3 ceviz
Çay
Kızlar akşam çay içerken yanında bir şey yiyesim geliyor ya![]()
Evet canımSen de az vermedin canım kaç oldu 13_14 oldu değil mi?97 ile mi başlamıştın