• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştim 🙈 Doğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Ben de 65 olurum inşalllaaah... nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah kaptanım ya. Acaba bu bebekte kaç kilo alacaksın 😇 var mı bir planın?
Akşama bayıldım 😍 sabah bal miktarı çok da fazla sayılmaz aslında da bal varken ekmek mi battı gözüme bilemedim ya da bal olmasaydı ekmek batmazdı gibi öyle bir şeyler işte 😅
Kahvaltıyı 1 dilime indirsem süper olcak hakkaten. Bal da hiç yemem aslında ama reflüye çok iyi geliyormuş diye eşim yerken ben de yiyorum 😂

Oy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin ❤️
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra 🥰

Afiyet olsun...

Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğini 😂 temizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Sağol canım.Cok severim temizlik yapmayı.Ama bir gömlek bir pantalon ütüleyecegim erteleyip duruyorum🙈 Hiç sevmiyorum şu ütü yapmayı 😁

Oy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin ❤️
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra 🥰

Afiyet olsun...

Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğini 😂 temizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Saol canım

Cok tesekkur ederim canim 😊

Cok tesekkur ederim canm, Allah biliyor ya bekledigm eksiyi goremeyecegm diye korktum hic tartilamayinca 😊

Ya cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyor :KK43:

Harika bir eksi ama keske ism yazsaydin

Aynen canim malesef durum bu :KK43: asi olsan dert olmasan dert, hastalgi atlattjm diyorsun ama sonra da biraktigi hasarlarlarla ugrasiyorsun annemn teyzesi de oyle oldu, hastaligi atlatti sonra pihti atti kalp krizi gecirip vefat etti :KK43: Allah yardimcimz olsun gercekten cok endiseliyim yani 60 65 yas ustune eslerine de asi cikti, saglikcilarin eslerine de cikmasi lazim ama kimse umursamiyor bile, hergun eve binbir riskle gidiyoruz ama herkes kendini dusunuyor

9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

@Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

@Beyaz leylak 61.2_____60.2

@Goklerce 66.1_______65.1

@Jasminium84 62.10______________ 61,50

@kumsal68 59.2 ______58
@elfkkk 68.3____________64.0olsun

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak

Trabzon’da balıktan sıkılmak oldu mu 🤣 hamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim 🤦‍♀️
Yaa ne kötü olmuş ayyy 😏
Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
Çok geçmiş olsun canım yanık zor 😢 ben hep öyle silerim mutfak dolaplarımi efsane oluyor cidden tek seferde ne yağ kalıyor ne kır
Ben de severim ama Allaha sukur kizartnasini sevmiyorum 😂 ta ust uste yedik biraz bir de en son yedigim balik biraz
Çok üst üste yiyince bı bunalma gelebiliyor tabi cnm haklsn

4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği

15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini

19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt

20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor😬)

su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş😂)

Kızlar eşimle kendime mayasız ekmek yaptım fırına verdim tuz atmayı unutmuşum 😂 of ya geçen sefer de başka bir şey koymayı unutmuştum. Bi tam anlamıyla yapamadım şu ekmeği
Bı şeyi unuttugumda bende gıcık oluyorum he neyse sağlık olsun afiyet olsun canım 🤗
Hayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştim 🙈 Doğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Sağlıkla tamamlarsin insAllah cnm ne kadar almak istemese de insan alıyor vala ya bende ne çok saldım ne çok sıktım başlarda son haftalarda biraz salinca 16 kg ile tamamlamıştım🙈
Sana da afiyet olsun canım,alabalıkta çok severim👌😋
Saol cnm 😘

04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk

15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik

18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi

Su: 2 -2.5 lt arasi
Maşallah kız nasıl doyuyorsun tü tü tü
Kahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal 🙈 ( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek

Ara öğün 17:00
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre
Gayet diyettik menü güzel

Yaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırım
56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten

Back
X