Geçmiş olsun kuzum.Oh mis gibi olmuş.ben öyle temizlik yaptığım gün ya dışarıdan söylerim yemeği ya da geçiştirmelik şeyler yaparım.sen bir de bazlama mı yaptın şu meşhur bazlamalarından

valla becerikli kadınsın vesselam.söylediğin dolap temizleme yöntemini deneyeceğim
Gerçekten çok almışsın nasıl taşıdın kendini ben 9 kilo almıştım son aylarda üfleyip püfleyip durdum

peki bu 32 kilo almada yemenin etkisi var mı?bazen bünye ile alakalı oluyor galiba
Ben de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.
Yukarıda sorduğum sorunun cevabı sanırım burada hamurişinden kaynaklanmış.Hatırlıyor musun buraya ilk geldiğimde sen de benim gibi yiyiyicisin herhalde demiştin

ben de çok seviyorum hamurişini ömrüm boyunca da seveceğim bizimkisi bir aşk hikayesi

ne yapalım nefsimi tutacam artık.
Canım benim de bazı sağlık problemlerim düzeldi mesela reflüm yok astımım daha iyi öksürük nöbetlerim azaldı gibi.bir de akşamları hiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum.sabahları öyle değil tabi çok aç uyanıyorum
Hatırlıyorum canım ani olmuştu Allah yeni kapılar açsın inşallah
Maşallah kumsalcığım taş olacan taş hatta mermer
Aaaa ne bunlar vampir mi kanını da emselerdi bari pis kötü insanlar Allah bildiği gibi yapsın böyle kişileri