• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum 4 litre sana çok çok fazla kilo başı 0.033 ile çarpılıyor su miktarı diye biliyorum
59 x 0.033 = 1.947 senin ihtiyacın olan su 2 litre kadar sen bunun 2 katını içiyorsun tabi spor, terleme sonrası bir tık artırmak gerek ama seninki epey fazla belki de ondandır dediğin gibi
Galiba canim biraz azaltiyim en iisi wcden cikamaz oldum
Günaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol :nazar: :KK68:
gunaydin canim guzel uyudun galiba neseyle uyanmissin huzur saciyosun

Günaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol :nazar: :KK68:
Ne güzel bir enerji ile giriş yaptın canımm maşallah 🧿 kaç gündür burda aşırı rüzgar var azıcık açarsa dışarı çıkasım var minik kuşumla o da darlandı kaç gündür

Ne güzel bir enerji ile giriş yaptın canımm maşallah 🧿 kaç gündür burda aşırı rüzgar var azıcık açarsa dışarı çıkasım var minik kuşumla o da darlandı kaç gündür
İnşallah güneşli bir gün olur çıkarsınız canım.Ankara bugün 21dereceye çıkacak 😍

Şifa gibi gelmiştir şimdi ne güzel ben de uyuyayım azıcık daha minik kuşum uyuyorken gece 2ye doğru yattım baş ağrım, midemden ötürü şimdi iyiyim Allah’a şükür
Canım benim yakın olsak alırdım şimdi bebişe ben bakardım uyu derdim istediğin kadar.😘

İnşallah güneşli bir gün olur çıkarsınız canım.Ankara bugün 21dereceye çıkacak 😍
Bizim de 14 derece maksimum sonradı da kar yağmur 🤦‍♀️ Burda sorun kış değil kışın bitmemesi A2D172F7-0028-4C57-96B6-7B08466201BF.webp

06 Nisan Salı Menüm
13:30
1.25 dilim😂 TB ekmeği
1 tk tahin pekmez
1yumurta ile domatesli biberli omlet
5 zeytin
2ceviz 10fındık 10 badem

17.00 Portakal
19:45. 1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt + 1 k chia tohumu
3 litre su
Adım sayım :7210 (fotoğraf çekevektim sıfırlandı) U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 Mil :135
300 ip atlama :60
Toplam :195 puan Jasminium84 Jasminium84
Güzel menü bence afiyet olsun canim
Kizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Stres yapıyor demekki. Hırslı bir cocukmu canim. İns değildir panik atak götür doktora için rahatlasin
Günaydın kızlar 😍😍
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
Oyy geçmiş olsun canım.
İns değildir korona öyle dusunmeyelim

Kız ne uzağı Ramazan bayramında 55in altında olmazsan benim de adım Zehra değil şuraya yazıyorum 👆🏻

Üzüntüden mi oldu canım bir iki gün biraz ona daha fazla zaman ayırsan geçer mi ki acaba stres altında vücudu böyle tepki veriyor belki de akıllı saatlerin kimisinden kalp ritmini filan ölçme özelliği varmış arkadaşımın panikatak ve anksiyete bozukluğu var eşi böyle bir saat almıştı

İşe gitmek durumundaysan muhakkak yaptır canım eşin de öyle tabi Allah korusun inşallah sandığınız gibi değildir de içiniz rahat eder birilerine bulaşmamış olur
Allah korusun kuzum ya artık gölgemizden korkar hale geldik, eşime söyledim de anlık bişe olduğu için üşüttün sen heralde dedi, oda soğuk oluyor sen de gece üstün açık yatıyorsun ondan olmuştur dedi
covidde sanırım düşmeyen ateş şeklinde oluyormuş

Saol canim en kisa zamanda goturcem insallah bugun aliyim sira
bizi de haberdar et kuzum

Gecmis olsun canim sanada ama ihmal etme yaptirîn bnce test
sağol canım

Güzel menü bence afiyet olsun canim

Stres yapıyor demekki. Hırslı bir cocukmu canim. İns değildir panik atak götür doktora için rahatlasin

Oyy geçmiş olsun canım.
İns değildir korona öyle dusunmeyelim
sağol kuzumm, inşallah değildir

Sağol canım. Şimdi iyiyim şükür 💕
aaaa ben bunu atlamışım, geçmiş olsun kuzum

enerjine kurban olduğum :KK200: :KK200: maşallah sana :nazar:
gerçekten nasıl güzel bir hava var bugün di mi, içim açıldı ohhhh missss, en sevdiğim mevsim geldi olleeeyyyyyy :KK49::KK49:

Back
X