- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #433.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle canım da buradakilerin bu umursamazlığı artık beni çok rahatsız ediyor bir değil iki değil artıkBaya az canim dikkat et kendine
Anladm canm, sen ustune duseni yaptin sonucta gerisi dra kalmis

Canım gaz genelde ilk 3-4 ay sorum, sonraduzelıyo,bizimki de cok sıkıntılıydı ,istersen kendini de cok sıkma, dr a sorup ye , insan özler acıyı yaBenim kız kolik bir bebekti,baharat,acı hiç yemedim,şimdide korkuyorum açıkçası sancı yapar mı diye.
Aaa süper canim,ben de bir fincan içeyim akşamlari
Geçmiş olsun canım,aynısı dokuz yaşındaki yegenimde vardı,hatta doktora götürdüler (psikiyatriste) doktor ilaca gerek yok,takipte kalalım dedi,sizinki de öyle bir şey olabilir.
Tat koku hemen gitmiyor malesef,test yaptırmaya giderken covid sırasında bulasma riski daha fazla sanki.
Okula gidiyor muydun sen?
Canım çok geçmiş olsun, boyle bir belirton varsa yonetıcıne soyle işe gıtme bence.Günaydın kızlar
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
sağol canımm, zaten akşam test yaptırıp sonuç çıkana kadar yani ertesi günde izin alacağımCanım çok geçmiş olsun, boyle bir belirton varsa yonetıcıne soyle işe gıtme bence.
sağol canım inşallah öyledirJasminium84 geçmiş olsun canım inşallah üşütmedir
Aslım hasta olma sonra bunları toplaşan kahvaltı menüsü eder ancaGünaydın Canlarım
Geçmiş yapamadım. Boyaya başladılar bugün. Fırsat bulduğum anlarda gelmeye çalışacağım
6 Nisan Yemeye Çalıştıklarım
( menü demek içimden gelmiyor )
14.00 2 haşlanmış yumurta , 1 domates, 5 zeytin, bol maydonoz
20.00 5 yk yoğurt , 1 domates
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
Yok valla hic hirsli degildir anasina hic cekmemis o konudaStres yapıyor demekki. Hırslı bir cocukmu canim. İns değildir panik atak götür doktora için rahatlasin
Insallah canim daha cok kucukler y’a sorun olmasin yavrularimizda anne olarak dayanamiyoruz onlarda bisi oluncaGeçmiş olsun canım,aynısı dokuz yaşındaki yegenimde vardı,hatta doktora götürdüler (psikiyatriste) doktor ilaca gerek yok,takipte kalalım dedi,sizinki de öyle bir şey olabilir.
Benimki çok bı takmaz sinavmis falan takıyor hirslaniyorsa ondan dedim .. azıcık hırs olsa keşke yoksa hiçbir şey olmuyorYok valla hic hirsli degildir anasina hic cekmemis o konuda
Goturcem aldim randovysunu canim
Insallah canim Saol né guzel hirsli olmasi bizim buyugu cok cektiriyo dersti filan hep arkasindayiz iki sene sonra bir meslek lisesine yazdircaz okumuycak belli bari meslek edinsinBenimki çok bı takmaz sinavmis falan takıyor hirslaniyorsa ondan dedim .. azıcık hırs olsa keşke yoksa hiçbir şey olmuyor
İyi olmuş canım yoktur bir sıkıntı ins
canım benim stresten oluyordurKizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
çok geçmiş olsun kuzum inşallah bir şey çıkmazGünaydın kızlar
kuzucum neden yemek yemiyorsunGünaydın Canlarım
Geçmiş yapamadım. Boyaya başladılar bugün. Fırsat bulduğum anlarda gelmeye çalışacağım
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
inşallah canım sağolcanım benim stresten oluyordurpanik atak çok kötü bir şey allah korusun. ben 4 senedir tedavi görüyorum. allah düşmanımın başına vermesin
çok geçmiş olsun kuzum inşallah bir şey çıkmaz
kuzucum neden yemek yemiyorsunbağışıklığın düşer dikkat et
Sen cuma günkü eksiyi gör züpürge iyi ki bana ceza kesmiş dekızlar bu hafta akşam yemeklerini salata ve kabakla geçiştirmeye çalışıyorum hafta sonu yediğim mantıdan dolayı. kendimi çok hafif hissediyorum vallagöbeğim bile gitti. pantolondan kötü duruyordu artık daha düz duruyor.
bir de bugün ankara sıcakmışben de boğazlı kazak giydim
vallahi bunaldım kızlar bundan sonra hava durumuna bakıp giyineceğim memlekete yaz gelmeye başladı herhalde
Ekürican 4 litre su çok kuş kadar miden var zaten galon galon su içiyonyazdiklarim disina cikmiyorum ama cok su iciyorum mide bulantisi yapabilir diye dusuyorum yatana kadar 4 litre iciyorum 3 litre minimum bnde
Kıyamam korkmuş yavrucak.Ben panik atak olduğunu sanmıyorum yaşanmışlıklar dan sonra ortaya çıkıyor o hastalık.bu kadar küçük yaşta hiç duymadım.Ama evhamlı vesveseli bir çocuk mu ?Benim oğlumunda çok üzüldüğünü ağladığında nefesi kesiliyor nefes alamıyorum anne diyor kedi gibi kucağıma alıp sevince bişeysi kalmıyor .Duygusal tepkileri çok yoğun veriyor.Belki seninki de öyledirKizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Yasemin çok geçmiş olsun kuzum işe gitmeden bir kaç gün dinlesen kendini belirtiler geçmezse test yaptırsan çok iyi olur.Ama illa gel diyolarsa mutlaka test yaptır bence.inşallah değildir sıradan bir soğuk algınlığıdır.Arkadaşımın testi negatif çıktı tomografi de tespit ettiler virüsü akciğerinde buzlu cam görüntüsü oluşmuş kötü oldu zaten hastanedeydi.Sırf negatif çıktı diye eşini temaslı kabul etmediler okula gidiyor şimdi adam belirti yok diye test de yapmadılar.Bir sürü öğrenciye ders anlatıyor.Bazen gerçekten özel ya da devlet kurumları insiyatif kullanılacak durumda kullanmıyor.Günaydın kızlar
Ayyy enerjisini sevdiğimGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol![]()
![]()
Bizim de 14 derece maksimum sonradı da kar yağmurBurda sorun kış değil kışın bitmemesi Eki Görüntüle 2819176
Eveeettt canımm kendimEki Görüntüle 2819272 bize kendimizden başkasından fayda yok.sevin kendinizi.İyi davranın kendinize![]()
Götürün canım içiniz rahat eder Bence bişeysi yok. onun yanında hastaymış gibi davranmamanı öneririm iyice kafasına yerleşir.Sonuçtan bizi haberdar et olurmuYok valla hic hirsli degildir anasina hic cekmemis o konuda
Goturcem aldim randovysunu canim
Kabak diyette baya yenen bişey ama hiç sevmiyorum şu kabak detoksunu herkes konuşuyor çok merak ediyorum hiç denedin mi canım?kızlar bu hafta akşam yemeklerini salata ve kabakla geçiştirmeye çalışıyorum hafta sonu yediğim mantıdan dolayı. kendimi çok hafif hissediyorum vallagöbeğim bile gitti. pantolondan kötü duruyordu artık daha düz duruyor.
vallahi bunaldım kızlar bundan sonra hava durumuna bakıp giyineceğim memlekete yaz gelmeye başladı herhalde
zaten kuruumların bu umursamazlığı beni benden alıyorEkürican 4 litre su çok kuş kadar miden var zaten galon galon su içiyontabi bulanır miden.Bence onu 3 e indir sen .
Kıyamam korkmuş yavrucak.Ben panik atak olduğunu sanmıyorum yaşanmışlıklar dan sonra ortaya çıkıyor o hastalık.bu kadar küçük yaşta hiç duymadım.Ama evhamlı vesveseli bir çocuk mu ?Benim oğlumunda çok üzüldüğünü ağladığında nefesi kesiliyor nefes alamıyorum anne diyor kedi gibi kucağıma alıp sevince bişeysi kalmıyor .Duygusal tepkileri çok yoğun veriyor.Belki seninki de öyledir
Yasemin çok geçmiş olsun kuzum işe gitmeden bir kaç gün dinlesen kendini belirtiler geçmezse test yaptırsan çok iyi olur.Ama illa gel diyolarsa mutlaka test yaptır bence.inşallah değildir sıradan bir soğuk algınlığıdır.Arkadaşımın testi negatif çıktı tomografi de tespit ettiler virüsü akciğerinde buzlu cam görüntüsü oluşmuş kötü oldu zaten hastanedeydi.Sırf negatif çıktı diye eşini temaslı kabul etmediler okula gidiyor şimdi adam belirti yok diye test de yapmadılar.Bir sürü öğrenciye ders anlatıyor.Bazen gerçekten özel ya da devlet kurumları insiyatif kullanılacak durumda kullanmıyor.
Ayyy enerjisini sevdiğim
Ben 4 sene Sivas'ta yaşadım o kadar bunaldımki Antalya'ya yazdım
Kış gelse de ısınsak diyorduk.Mayıs da kalorifer kapanırdı evler bir soğurdu üşürdüm hep.Bir de güneşe hasret kaldım hep gri .Ama çok güzel şehir o ayrı buram buram tarih her yeri
Eveeettt canımm kendim
Götürün canım içiniz rahat eder Bence bişeysi yok. onun yanında hastaymış gibi davranmamanı öneririm iyice kafasına yerleşir.Sonuçtan bizi haberdar et olurmu
Kabak diyette baya yenen bişey ama hiç sevmiyorum şu kabak detoksunu herkes konuşuyor çok merak ediyorum hiç denedin mi canım?
ay inşallah canım kaptanımSen cuma günkü eksiyi gör züpürge iyi ki bana ceza kesmiş de![]()
canım ben detox hiç yapmadım ama önerdiler. 3 gün sadece kabak yiyormuşsun vs. ben bu durumu sağlıklı bulmadığım için yapmadım. ama kabağın kalorisi düşük bir sebze olduğu için akşam yemeklerinde kabağı para para doğrayıp fırın tepsisine tek tek yerleştiriyorum. tuzlayıp çok az zeytin yağı koyup fırına sürüyorum. 15-20 dk sonra çıkarıyorum üzerini yoğurtlayıp yiyorum. hem doyurucu hem kalorisizKabak diyette baya yenen bişey ama hiç sevmiyorum şu kabak detoksunu herkes konuşuyor çok merak ediyorum hiç denedin mi canım?
valla bende merak ediyorum . inşallah 2 haneyi hatta 99 u görürüm. sirkeli su çok mide bulandrıcı ama katlanıyorum valla.Günaydın canım cuma tartını çok merak ediyorum ikili hanelerle güzel başlangıç olacak inşallah
öğretmenim yediklerin seni sıkmış galiba. motivasyon düşmesine neden olmaması açısından ufak dokunuşlarla menünü tatlandırsan mı acanaGünaydın Canlarım
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
akşam saatleri kuduruyorum ben yemek yemek diye. akşamı nasıl hafif geçiyorsunuz .kızlar bu hafta akşam yemeklerini salata ve kabakla geçiştirmeye çalışıyorum hafta sonu yediğim mantıdan dolayı. kendimi çok hafif hissediyorum vallagöbeğim bile gitti. pantolondan kötü duruyordu artık daha düz duruyor.