• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yazdiklarim disina cikmiyorum ama cok su iciyorum mide bulantisi yapabilir diye dusuyorum yatana kadar 4 litre iciyorum 3 litre minimum bnde
Ictigin su sana fazla geliyorsa rahatsiz edebilir canm, 4 cok fazla
Oh ne guzel darisi bizlerin basina ara verecegim gun cok uzak geliyor bna
Canom bence sana hic uzak degil 😍
Kizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Panik atak baslangici olabilir, gece korktugu icin etkilenmis olabilir..ihmal etme gotur dra en azindan rahatlar cocuk, yazik ona da
Günaydın kızlar 😍😍
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
Canm ise gidiyorsun, cocuklar okula gidiyor test yaptr muhakkak, hic kimse kendi belirtisini covide benzetmiyor ama genel belirtileri, bogaz agrisi, ates, senin cocuklarda hastaydi haftasonu yani birbirinize bulastirmis olabilirsinz...yani herkeste dusmeyen ates olmuyor kimsinde bir kez olup dusuyor...test yaptrin canm ise gidiyorsunuz sonucta
Günaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol :nazar: :KK68:
Ne guzel baslamisn canim bayildimm 😍😍 gunaydinnn musmutlu gun olsun 😊😍😘😘
Bizim de 14 derece maksimum sonradı da kar yağmur 🤦‍♀️ Burda sorun kış değil kışın bitmemesi Eki Görüntüle 2819176
Allah yardimcin olsun canim cok zor boyle bir iklimde yasamak, insanin enerjisini bile etkiliyor

aaaa ben bunu atlamışım, geçmiş olsun kuzum

enerjine kurban olduğum :KK200: :KK200: maşallah sana :nazar:
gerçekten nasıl güzel bir hava var bugün di mi, içim açıldı ohhhh missss, en sevdiğim mevsim geldi olleeeyyyyyy :KK49::KK49:
Sağol canım.Bir daha soğumasa keşke . böyle kalsa hava ❤️

Günaydın kızlar 😍😍
Geçmiş olsun canım.

ogaz agrisi, ates, senin cocuklarda hastaydi haftasonu yani birbirinize bulastirmis olabilirsinz...yani herkeste dusmeyen ates olmuyor kimsinde bir kez olup dusuyor...test yaptrin canm ise gidiyorsunuz sonucta
haklısın canım yaa ben çıkıp gideyim test yaptırayım en iyisi doğru diyorsun
gerçi hafta başından beri kimseye yaklaşmıyorum maskemi hiç çıkarmıyorum ama Allah korusun başkasına da sebep olurum falan:(

Sağol canım.Bir daha soğumasa keşke . böyle kalsa hava ❤️
keşkeee, ama cuma kar yağacakmış :olamaz:

Geçmiş olsun canım.
sağol kuzum

haklısın canım yaa ben çıkıp gideyim test yaptırayım en iyisi doğru diyorsun
gerçi hafta başından beri kimseye yaklaşmıyorum maskemi hiç çıkarmıyorum ama Allah korusun başkasına da sebep olurum falan:KK43:

keşkeee, ama cuma kar yağacakmış :olamaz:

sağol kuzum
Evet canm belki de birsey yok ama belli olmaz,insallah birsey cikmaz ciksa bike hafif gecirirsinz belki evde kizlarla zaman gecirirsin

Evet canm belki de birsey yok ama belli olmaz,insallah birsey cikmaz ciksa bike hafif gecirirsinz belki evde kizlarla zaman gecirirsin
inşallah çıkmaz kuzum, korkum kızlarımdan yana zaten bağışıklıkları çok düşük kuzuların bi de bununla uğraşmasınlar

Allah yardimcin olsun canim cok zor boyle bir iklimde yasamak, insanin enerjisini bile etkiliyor
Kesinlikle kızkardeşim geldiği hafta da öyle bir soğuk vardı ki abla diyor ben 1 haftada bunalıma girdim hava yüzünden siz burada nasıl yaşıyorsunuz

inşallah çıkmaz kuzum, korkum kızlarımdan yana zaten bağışıklıkları çok düşük kuzuların bi de bununla uğraşmasınlar
Insallah birsey yoktur canim, endise etmekte halisin ama guzel dusun, insallah yoktur olsa bile cok etkilemez sizi 😊
Kesinlikle kızkardeşim geldiği hafta da öyle bir soğuk vardı ki abla diyor ben 1 haftada bunalıma girdim hava yüzünden siz burada nasıl yaşıyorsunuz
Evet canim ya oranin iklimini bilirm az cok zor yani, suan gitsem mecbur kalsam yasarim ama zorlanirm

Günaydın Canlarım

Geçmiş yapamadım. Boyaya başladılar bugün. Fırsat bulduğum anlarda gelmeye çalışacağım

6 Nisan Yemeye Çalıştıklarım
( menü demek içimden gelmiyor )

14.00 2 haşlanmış yumurta , 1 domates, 5 zeytin, bol maydonoz

20.00 5 yk yoğurt , 1 domates

2,5 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️

Acı biber sancı mı yapıomuş😳ben de emziriyorum ve acı baya yıyorum
Benim kız kolik bir bebekti,baharat,acı hiç yemedim,şimdide korkuyorum açıkçası sancı yapar mı diye.
Diyetisyene sormuştum günde 1 fincan içebilirsin demişti cnm

Bende hep yerim 🧐
Aaa süper canim,ben de bir fincan içeyim akşamlari🤗
Kizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Geçmiş olsun canım,aynısı dokuz yaşındaki yegenimde vardı,hatta doktora götürdüler (psikiyatriste) doktor ilaca gerek yok,takipte kalalım dedi,sizinki de öyle bir şey olabilir.
Günaydın kızlar 😍😍
Tat koku hemen gitmiyor malesef,test yaptırmaya giderken covid sırasında bulasma riski daha fazla sanki.

Okula gidiyor muydun sen?

Insallah birsey yoktur canim, endise etmekte halisin ama guzel dusun, insallah yoktur olsa bile cok etkilemez sizi 😊

Evet canim ya oranin iklimini bilirm az cok zor yani, suan gitsem mecbur kalsam yasarim ama zorlanirm
inşallah kuzum sağolasın :KK60:

Benim kız kolik bir bebekti,baharat,acı hiç yemedim,şimdide korkuyorum açıkçası sancı yapar mı diye.

Aaa süper canim,ben de bir fincan içeyim akşamlari🤗

Geçmiş olsun canım,aynısı dokuz yaşındaki yegenimde vardı,hatta doktora götürdüler (psikiyatriste) doktor ilaca gerek yok,takipte kalalım dedi,sizinki de öyle bir şey olabilir.

Tat koku hemen gitmiyor malesef,test yaptırmaya giderken covid sırasında bulasma riski daha fazla sanki.

Okula gidiyor muydun sen?
evet canım gidiyorum, az önce kurum doktoruna gittim onlardan geçiyor bu işler ne yazık ki, belirtilerimin soğuk algınlığı olduğuna karar verip test için izin vermedi :olamaz:
mecbur akşam kendim gidip yaptıracağım

IMG_20210407_104612.webp
bize kendimizden başkasından fayda yok.sevin kendinizi.İyi davranın kendinize❤️

Günaydın Canlarım

Geçmiş yapamadım. Boyaya başladılar bugün. Fırsat bulduğum anlarda gelmeye çalışacağım

2,5 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Kız hicbisey yememissin bı yandan da ev işi yapiyorsun güçten düşersin bı şekilde beslenmeme dikkat et canim

Günaydın Canlarım

2,5 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Baya az canim dikkat et kendine
inşallah kuzum sağolasın :KK60:

evet canım gidiyorum, az önce kurum doktoruna gittim onlardan geçiyor bu işler ne yazık ki, belirtilerimin soğuk algınlığı olduğuna karar verip test için izin vermedi :olamaz:
mecbur akşam kendim gidip yaptıracağım
Anladm canm, sen ustune duseni yaptin sonucta gerisi dra kalmis

Back
X