• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun guzel menu

afiyet olsun canim

afiyet olsun guzel menu canim

gelirsin y’a menulerin guzel bende

valla diyet tecrubemiz var gelinlerimize ona gore yemek veririz

al bndende o kadar ne kadar severim acmalar borekler corekler acim acccc

motiveysen kullancaksan al gercekten cok guzel kardio yapiyon muzik dinliyerek yaparsan zaman nasil geciyo anlamazsin sfir a alsan daha rahat kullanirsin ben ce ama trde fiyatlardan haberim yok
Teşekkürler

Bugun menum

09.00 1 yumurta beyazı az tereyagunda. 1 dilşm tb ekmek,5 zeytin,1 salatalık

11.00 sütlü turk kahvesi

13.00 ton balıgı ,1 grisserin

15.00 1 incir , 1 kahve

18.00 kırmızı mercimek corba, fasulye yenilecek

Su 3 litre

Spor yok,lakin döt yer görmedi 😬
Güzel canım 👍🏻
08.04.2021 menü @masal3487

12.00

Sade Türk kahvesi

12.45

Yulaf ezmesi

15.15

Sade Türk kahvesi

18.00

Ton balıklı salata ( ıspanak pırasa lor domates soğan salatalık ton balığı )

3-4 yk yoğurtlu köz biber

Su : 2 litre
Gayet güzel 👍🏻
8 Nisan menüm

Kahvaltı:7.30
1haslanmis yumurta
Yarım dilim peynir
Domates
Biber
Yeşillik
1dilim ekmek

Ara:4cig badem

Öğle:12.30
2 köfte
Salata

Aksam:16.00
Fırınlanmış kabak

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Perşembe klasiği
08.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, 2 ceviz, 1 hurma,yesillk

15.00 sade kahve
18.30
Yogurtlu firin kabak

Su: 3lt
Sadece 6 bin adim U UcanSupurge
60p Jasminium84 Jasminium84
Bi Perşembe klasiği daha
Kızlar bugünkü menum yazarhanim35 yazarhanim35

Kahvaltı 07.30
Dört kaşık çökelek,içine roka,dere otu,üç tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.

Öğle:13.30
Bir kaç dilim fırınlanmış bal kabagi(sade)
Bir kase yoğurt
Bir dilim TB ekmegi.

Aksam 18.00
Bir küçük tabak yogutlu ıspanak
Bir dilim TB ekmeği

2.5 litre su,40 dk yuruyus.
Gayet güzel
Kizlar biliyorsunz haftaya muthis bir artiyla basladim :KK43: hafta ici cok dikkat ettim ama insallah yarin eksiyle gelirim
Ben inanıyorum eksi ile geleceğine WC problemin hallolduysa
Kızlar bugün bir video izledim .Yapılan bir araştırmaya göre diyet yapanlsrın yalnızca %4 ü verdiği kiloları geri almıyormuş.100 kişide 4 düşünsenize gerçekten koruma dönemi asıl zor dönem gibi geliyor.Diyet yapanların çoğunun beslenme alışkanlıklarında olumlu düzelmeler oluyormuş (ekmek tüketiminde azalma su ve sebze tüketiminde artış vb.)Fakat atıştırmalık tüketme ve hamurişinde %96 eski alışkanlıklarına geri dönüyormuş.
Her zaman dikkat etmek lazım canım seabaharın kilo korumasıyla ilgili paylaşımı vardı Niran paylaşmıştı 2007de takımdaymış ve yıllardır koruyor ve biliyorsunuz cuma zayıflama yarışması topiğinin genel kaptanı kendisi
U UcanSupurge kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız yarın erken bir işim var 12 gibi gelirim.O zaman atsam kilomu olur mu canım.💕
Cancağzım ilk sayfada 14.00 yazıyor ama 20.00a kadar vaktimiz var 12ye kadar aç susuz kalmak seni yormayacaksa sorun değil canım
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

Oglen 11:30 1 kucuk domates,4 dilim salatalik,2 dilim kucuk peynir ,1 yumurta ,2 salam

aksam 16:30
3 yk kiymali sogan kavurma ,1 dilim ekmek

19:00 bir kahve

3 litre su
U UcanSupurge
Çok güzel 👍🏻 Eski tartıyı yapabildiniz mi ?

8 Nisan Perşembe

15.30
1 kase şehriye çorbası tavuklu (aslında bugün hiç karbon almayacaktım ama boğazım fena ağrıyor bol limonlu içmek istedim)
2 köfte
1 kase yoğurt
1 portakal

su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah
U UcanSupurge canımm ben yarın sabah teste gideceğim ateşim yükseliyor sürekli, bildirimimi öğleden sonra yapmamda sakınca yok di mi
Allah şifa versin canım 😕 inşallah çabucak atlatırsınız çocuklar ne durumda
Dediğim gibi o saate kadar seni aç susuz kalmak zorlamayacaksa elbette yapabilirsin canım

Guzel canim, cok gecmis olsun hala kotu musn :KK43:
Sağol kuzum
Aslında sabah iyiydim ama öğleden sonra kötüleşmeye başladım şimdi de ateşim çıkıyor
Boğazım da çok kötü konuşurken canım acıyor

Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah

Allah şifa versin canım 😕 inşallah çabucak atlatırsınız çocuklar ne durumda
Dediğim gibi o saate kadar seni aç susuz kalmak zorlamayacaksa elbette yapabilirsin canım
Amin kuzum sağolasın
Büyük iyi, daha bi toparladı ama ufaklık kötü, benim gibi öksürüp duruyor sesi de gitti 😔
Kuzum zaten tartılma işini sabah evden çıkmadan yaparım, açlıkla ilgili sıkıntım yok da çok susarım hele şimdi boğazım bu kadar kuruyken 🙈
Ama kk’ya ancak hastane sonrası girebilirim o yüzden ☺️

Sağol kuzum
Aslında sabah iyiydim ama öğleden sonra kötüleşmeye başladım şimdi de ateşim çıkıyor
Boğazım da çok kötü konuşurken canım acıyor

Amin kuzum sağolasın
Büyük iyi, daha bi toparladı ama ufaklık kötü, benim gibi öksürüp duruyor sesi de gitti 😔
Kuzum zaten tartılma işini sabah evden çıkmadan yaparım, açlıkla ilgili sıkıntım yok da çok susarım hele şimdi boğazım bu kadar kuruyken 🙈
Ama kk’ya ancak hastane sonrası girebilirim o yüzden ☺️
Niye şimdi gitmiyorsun kuzum 1 günde filan çıkıyor diye biliyorum sonuçlar yarın sabahtan daha yoğun olur gibime geliyor çocukları bırakacak kimse yok değil mi ?

Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

Oglen 11:30 1 kucuk domates,4 dilim salatalik,2 dilim kucuk peynir ,1 yumurta ,2 salam

aksam 16:30
3 yk kiymali sogan kavurma ,1 dilim ekmek

19:00 bir kahve

3 litre su
U UcanSupurge
Güzel bence canim afiyet olsun
8 Nisan Perşembe

15.30
1 kase şehriye çorbası tavuklu (aslında bugün hiç karbon almayacaktım ama boğazım fena ağrıyor bol limonlu içmek istedim)
2 köfte
1 kase yoğurt
1 portakal

su: 2,5 lt
Güzel canim günü erken kapatmissin zaten afiyet olsun
U UcanSupurge canımm ben yarın sabah teste gideceğim ateşim yükseliyor sürekli, bildirimimi öğleden sonra yapmamda sakınca yok di mi
Ay ya geçmiş olsun canım.
Yoktur ins bişey canim haberdar et bizide

Niye şimdi gitmiyorsun kuzum 1 günde filan çıkıyor diye biliyorum sonuçlar yarın sabahtan daha yoğun olur gibime geliyor çocukları bırakacak kimse yok değil mi ?
Aslında gerçekten Jasminium84 Jasminium84 şimdi git acilde falan yapıyorlar testi çocuklar babalarıyla kalsın en azından sonucun çıkması erken olur

Kızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen

Kızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Bizim ilde 5-6-7ler uzaktana geçti canım 8ler devam çok çok dikkat etmek lazım mutasyonlu virüsün bulaşıcılığı çok daha yüksek

Bizim ilde 5-6-7ler uzaktana geçti canım 8ler devam çok çok dikkat etmek lazım mutasyonlu virüsün bulaşıcılığı çok daha yüksek
Eltim ve benim okulumun arası 7 km o uzaktana geçti ben en baştan beri yüzyüze devam ediyorum. Benim bulunduğum okulun dahil olduğu yer merkezde ama kasaba olarak geçiyor. Kapatmıyorlar🤷‍♀️

Eşim ve benim okulumun arası 7 km o uzaktana geçti ben en baştan beri yüzyüze devam ediyorum. Benim bulunduğum okulun dahil olduğu yer merkezde ama kasaba olarak geçiyor. Kapatmıyorlar🤷‍♀️
Doğru bahsetmiştin canım köy okulları vs ısrarla devam ediyor sanki köylerde yokmuş gibi eşimin köyünün bu ikinci karantinası

Doğru bahsetmiştin canım köy okulları vs ısrarla devam ediyor sanki köylerde yokmuş gibi eşimin köyünün bu ikinci karantinası
Eşim yazmışım eltim olacak 😬 evet ya sinir bozucu düşün arada 7 km var ve bizim sınıflar da 30 kişilik🤷‍♀️

Back
X