• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese merhaba

Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.

Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.

Dünde bu şekildeydi.

Birazdan kukuwa fitness yapacağım.

Su 2 lt dün 2 litreydi

Bugün için akşam yazıcam

10 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay

Ara:4 çiğ badem

Akşam:10.00
2 tavuk baget(sebzeli fırında pişirdim çeyrek patates yanında yemişimdir)
Salata
Yoğurt

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
1 saat yürüyüş

340 puan

U UcanSupurge
E süper o zaman
Gunaydinlaarrrr ❤️ ilk gunun serefine kahvalti tabagi hazirladim kendime 😁 ekmegik.bittiginde tam bugdaya donucem
Hoşgeldiiiinnnn😊
elfkkk elfkkk eğer değişmediyse kişisel albüm oluşturuluyor, gizleyebiliyorsun istediğin üyeyi seçebiliyorsun görmesi için tabi karşılıklı izleme olması lazım.. başta silinmiyordu cok sıkıntılara girmiştim🤣 sonrasında silme butonu koymuşlardı silmiştim şuan değişmediyse kolaylıkla silinir
😊😊Sağol canımmm
Kızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyor :KK43: ne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu :KK43:
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..

Kızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyor :KK43: ne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu :KK43:
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Çok geçmiç olsun

Bende ailemden uzaktayım istanbuldayım. Ev arkadaşlarım var işte. Öyle oluyo işte malesef. Hatta yasaklardan geçen bayram ailemin yanına bile gidemedim.

Oluyo öyle malesef.

Geçmiş olsun tekrar. Bol acılı yap iyi gelir

Afiyet olsun

Kızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım . 😊
Cloe think diye bir kadın var cnm. Nereni istiyosan oraya göre programı var 14 günlük filan youtu.be dan bakmanı tavsiye ederim. Kalça göbek neresi varsa her yer için programı var ve baya etkili

Evet zehram ya en azından yürüyüşle başlayalım çok korkuyorum ben bu ramazandan:KK17:
Her gün bir spor veya video belirleyelim muhakkak yapmaya çalışalım
Geçmiş olsun canım inşallah daha da kötülenmezsin biz de öyleyiz ailelerden uzak her Ramazan En azından arkadaş, komşu iftar yapardık beraber geçen sene o da olmadı bu yıl da olmayacak 😕
Herkese merhaba

Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.

Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.

Dünde bu şekildeydi.

Su 2 lt dün 2 litreydi

Bugün için akşam yazıcam
Afiyet olsun canım kukuwayı ilk defa duydum

2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
7.0007.0007.0008.0006.00035.000
7.3029.6895.13222.123
3.6913.691
5.4434.65610.099
12.0357.2307.21014.5819.10450.160
4.08510.23314.318
10.00012.00911.3809.28610.00012.5098.71873.902

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1-@kumsal68 :sampiyon: -73.902 Adım

2- Beyaz leylak Beyaz leylak :KK200: - 50.160 Adım

3- G Goklerce :KK36: - 35.000 Adım

Emeğine sağlık canım🤗 asliogretmen asliogretmen gelmeden ikinciliğin tadını çıkarayım😂 şimdi o zirveyi bırakmaz eküricanımla kumsal68 kumsal68 kapışıyorlar zirvede o yüzden bu hafta 2.oldum😂😂

Canm eger U UcanSupurge de uygun gorurse sen gelene kadar ilgilenebilirim ama elinde hazr sablon falan varsa at bana ben pek anlamiyorum bu islerden 🙈
Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm 🥰😍😍
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti

Medya ekleme var canım onu tam bilmiyorum albüm gibi bir şey yapıyorsun istediğin kişilerin görmesine izin veriyorsun ben mesaj göndermiştim 10 dakika içinde silmek lazım yoksa silinmiyor
Albüm @Dream00 @Zeycan123 yapmıştı

Sağolsun göklerce el atacak canım nasıl oldun ?

Yok canım ben mesaj olarak gönderdim silmedim

Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok 🙈

Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm 🥰😍😍
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti

Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok 🙈
Öksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?

Şifa olsun canım.Ya sorma aynı şey bizde de var,ailem Malatya da biz Bursa'dayiz😔 ayrı olmak gerçekten kötü.
Çok teşekkür ederim canım.
Herkese merhaba

Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.

Dünde bu şekildeydi.

Su 2 lt dün 2 litreydi

Bugün için akşam yazıcam
Afiyet olsun gayet iyi
E süper o zaman

Hoşgeldiiiinnnn😊

😊😊Sağol canımmm

Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..
Çok teşekkür ederim ekürim. Öyle gerçekten çok zor
Çok geçmiç olsun

Bende ailemden uzaktayım istanbuldayım. Ev arkadaşlarım var işte. Öyle oluyo işte malesef. Hatta yasaklardan geçen bayram ailemin yanına bile gidemedim.

Oluyo öyle malesef.

Geçmiş olsun tekrar. Bol acılı yap iyi gelir

Afiyet olsun
ben aileme düşkündüm biraz canım. Evlenince başka şehire yerleştim. Kalabalık bir ailede büyüdüm. Şimdi 2 kişi olunca evde özlüyorum eski günleri
Her gün bir spor veya video belirleyelim muhakkak yapmaya çalışalım

Geçmiş olsun canım inşallah daha da kötülenmezsin biz de öyleyiz ailelerden uzak her Ramazan En azından arkadaş, komşu iftar yapardık beraber geçen sene o da olmadı bu yıl da olmayacak 😕

Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ihlamur falan da yaptım. İştahım gayet iyi :D sıkıntı yok. Sadece hava dengesizliğinden üşüttüm. Vitamin içer yatarım sabaha iyileşmiş olarak kalkarım

2 - 8 NİSAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++
:KK60:
G Goklerce +++++++:KK200:
Jasminium84 Jasminium84 ++++*İzinli
elfkkk elfkkk +++++:sinirli: 2 eksik menü
asliogretmen asliogretmen +++++*İzinli
Beyaz leylak Beyaz leylak +++++++:KK36:
kumsal68 kumsal68 +++++++:KK9:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne +Tüy bitti dilimde tüy :KK20:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi +++++++Helal sana gı :KK200:
gulsum462 gulsum462 +++++:duduk:2 eksik menü
@Ezogelin56 ++++*ah bi düzennn
yazarhanim35 yazarhanim35 +++++++:KK5:
masal3487 masal3487 ++++
:duduk:
2 eksik menü
melonikruhban melonikruhban ++++*Pazartesi başladı
@hadikonusalim +hu hu :KK34:
Eline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak🤣🤣

2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
7.0007.0007.0008.0006.00035.000
7.3029.6895.13222.123
3.6913.691
5.4434.65610.099
12.0357.2307.21014.5819.10450.160
4.08510.23314.318
10.00012.00911.3809.28610.00012.5098.71873.902

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1-@kumsal68 :sampiyon: -73.902 Adım

2- Beyaz leylak Beyaz leylak :KK200: - 50.160 Adım

3- G Goklerce :KK36: - 35.000 Adım

Eline sağlık canım kizlar masallah
Kızlar Yasemin hasta biliyorsunuz spor puanlarını hesaplayıp G Goklerce yi etiketleyiniz hoş bu sıra pek bi hareketlilik yok hele Ramazan’da iyice hareketsiz kalınacak her akşam iftardan sonra bi spor belirleyelim herkes iftar - sahur arası yapsın yoksa o arada çay keyfinde neler olur bilemiyorum :confused:
@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

elfkkk elfkkk

asliogretmen asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

masal3487 masal3487

@Ezogelin56

yazarhanim35 yazarhanim35

@hadikonusalim

melonikruhban melonikruhban

@Pinarbartu
Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba

Eline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak🤣🤣

Eline sağlık canım kizlar masallah

Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba
Evet canım herkes ip atlayamıyor mesela

Kahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ

Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı