• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Pinarbartu merhaba ben Leylak hoşgeldiniz takıma.Eskiciye verilen tramvoline çeyiz sandığındaki ipe şaşırmadım ben de yürüyüş bandını eşarp askılığı olarak dambılları kapılar çarpmasın diye ağırlık olarak kullanıyorum 😂😂 henüz pilates bandı için özgün bir kullanım alanı bulamadım😂😂
Harikasin ekurim 🤣🤣

2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
7.0007.0007.0008.0006.00035.000
7.3029.6895.13222.123
3.6913.691
5.4434.65610.099
12.0357.2307.21014.5819.10450.160
4.08510.23314.318
10.00012.00911.3809.28610.00012.5098.71873.902

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1-@kumsal68 :sampiyon: -73.902 Adım

2- @Beyaz leylak :KK200: - 50.160 Adım

3- G Goklerce :KK36: - 35.000 Adım

emegine saglik canim

Kızlar Yasemin hasta biliyorsunuz spor puanlarını hesaplayıp G Goklerce yi etiketleyiniz hoş bu sıra pek bi hareketlilik yok hele Ramazan’da iyice hareketsiz kalınacak her akşam iftardan sonra bi spor belirleyelim herkes iftar - sahur arası yapsın yoksa o arada çay keyfinde neler olur bilemiyorum :confused:
@Breeze96

@Beyaz leylak

G Goklerce

@Jasminium84

@gulsum462

@elfkkk

asliogretmen asliogretmen

@Ucmelekannesi

@Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

@masal3487

@Ezogelin56

yazarhanim35 yazarhanim35

@hadikonusalim

melonikruhban melonikruhban

@Pinarbartu
Bana uyar spora devama ramazandada
kumsal68 kumsal68 hadi ekürim bitirelim artık şu hedefleri ben 57 sen 54 inşallah Bayrama mezun girelim ♥️
insallah canim az kadi ne varki sunun surasinda

11.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Afiyet olsun canim
9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
hos geldim💐
11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay

15:00
1 kepçe aşure

Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran

Su 3lt
Spor yok
afiyet olsun canim
Kahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ

Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz

su:2 litre olacak
afiyet olsun canim
11 Nisan Pazar Menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
2 ceviz +3 fındık+3 badem

17:00:1 elma
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2 litre su (3 yapacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
afiyet olsun ekurim

Kızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyor :KK43: ne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu :KK43:
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Herkese merhaba

Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.

Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.

Dünde bu şekildeydi.

Birazdan kukuwa fitness yapacağım.

Su 2 lt dün 2 litreydi

Bugün için akşam yazıcam
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor 🤔
Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm 🥰😍😍
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti

Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok 🙈
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun mu :( yine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
G Goklerce canım bunu kullanıyorum ben
Kaydettim canim
Kahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ

Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz

su:2 litre olacak
Guzel canim afiyet olsun
11.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Afiyet olsun guzel menu
11 Nisan Pazar
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay

1 kepçe aşure

Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran

Su 3lt
Spor yok
Asure disinda guzel afiyey olsun
9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin

11 Mart menu

sabah 9:00 sekersiz kahve

oglen 15:00
uc cigkofte(lavassiz ev yapimi)
Iki yk yesil fasulye salatasi
Avuc ici kadar kavurmali ekmek ( dahada kucuk olabilir)

19:00 3 ince dilim yesil elma

2 litre su

1000 ip 200 p
Adim 120 p =320p U UcanSupurge
@ goklerce
image.webp

11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez

Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
Guzel menu canim, dikkat edin hasta olmayin
11 Mart menu

2 litre su

1000 ip 200 p
@ goklerceEki Görüntüle 2822991
Afiyet olsun canim guzel menu

11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk

16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm

19.00 4 kofte, salata

Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi :(

Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni

Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor 🤔

Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun mu :KK43: yine ayaklanmissin cocuklara yemek icin

Kaydettim canim

Guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun guzel menu

Asure disinda guzel afiyey olsun

Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
saol adaş

11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk

19.00 4 kofte, salata

Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi :KK43:
afiyet olsun canım

11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez

U UcanSupurge
Oo güzel 👍🏻
11 Mart menu

2 litre su

1000 ip 200 p
Misafir programını çok güzel atlatmışsın canım

Emeğine sağlık canım🤗 asliogretmen asliogretmen gelmeden ikinciliğin tadını çıkarayım😂 şimdi o zirveyi bırakmaz eküricanımla kumsal68 kumsal68 kapışıyorlar zirvede o yüzden bu hafta 2.oldum😂😂
Biriciğim benim, güzel leylağım ❤️ Hep beraber mezun oluruz, bence de devam etmeliyiz.
Hatta ben hedefimi daha da düşürdüm.
Emin adımlarla devam...
yarın itibariyle inşallah geri dönüyorum :cool: :KK68:
Eline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak🤣🤣

Eline sağlık canım kizlar masallah

Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba
Harika fikir Haticem ❤️ Hepimiz aynı sporu yaparsak sanki daha iyi olur. 👍🏻
Hoş geldiniz 💐

11 Nisan Pazar
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay

1 kepçe aşure

Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran

Su 3lt
Spor yok

11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez

U UcanSupurge

11 Mart menu

2 litre su

1000 ip 200 p

afiyet olsun kızlar

11.04.2021
12.30

19.00 4 kofte, salata

Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi :KK43:
Çok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş

Çok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş
Evet canm haklisn ama islerden anca yapabildim, bir de yetmez gibi ben wc banyo yikiyordm esim diger odalara pas pas yapiyordu o ara benm kiz sen kalemi nerden bulduysa salondaki kanepeleri cizmis, donduk bir de kanepeleri sildik 😣 ama hafta ici daha programli ilerliyorum yine hafta icini guzel gecirim insallah

Evet canm haklisn ama islerden anca yapabildim, bir de yetmez gibi ben wc banyo yikiyordm esim diger odalara pas pas yapiyordu o ara benm kiz sen kalemi nerden bulduysa salondaki kanepeleri cizmis, donduk bir de kanepeleri sildik 😣 ama hafta ici daha programli ilerliyorum yine hafta icini guzel gecirim insallah
İnşallah canım

Rahat 15 bin oluyor. Mesafeyi uzata uzata gidiyorum. Güzergahta iyi. Yoksa ben spor yapamam başka türlü. İş eve uzak zaman kalmıyor eve gelince pert oluyorm bide yasak olduğundan ancak. Havalar düzelmrye başladı. Başlarım artık yürümeyr inşallah

U UcanSupurge canım kukuwa fitness a youtu.be dab bakmanı tavsiye edirim. Hem eğlenceli hem baya ter attıran ama aynı zamanda kolay. Yaparken sıkılmıyorsun. Ben bugün yapamadım. Planladık ama başım ağrıyor. İlaö içitm geçmedi hala. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ertesi gün sırtım filan baya etkilenmişti kaslarım şok oldum nerelerimi çalıştırdığına

Rahat 15 bin oluyor. Mesafeyi uzata uzata gidiyorum. Güzergahta iyi. Yoksa ben spor yapamam başka türlü. İş eve uzak zaman kalmıyor eve gelince pert oluyorm bide yasak olduğundan ancak. Havalar düzelmrye başladı. Başlarım artık yürümeyr inşallah
Basla canm basla, yoksa olmuyor, valla senn yuruyus guzergahn da keyifli yani 😂 be ev ise cok yakn yoksa yururdum 😜 cok severim ben de boyle yurumeyi is cikisi falan

Back
X