• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar gunaydın nssılsınız
Karnım nasıl acıyo , dün karın calısmıstım ya demekki iyi calısmısum🤣bugun aynen devam karın sırt calısmays ve belkide yuruyuse cıkmaya,
Supersinn canim tebrik ederim 😊😍
Gunaydin kizlar aksama sadece kabak corbasiyla midemi sisirmek istiyorum
Cocuklarada hamburger yaparim heralde halim olursa
Ama cok hafif olmaz mi ? Ben dun cacgi kabak ile yaptim cok guzel oldu 😊

Canım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln , 🤣 bu bana hırs olsun
Haklsn cnm bende fotoğraflardautlu değilim soyle mi daha zayıf gözükurum böyle mi diye düşünmek kötü
Dün kuru fasulye ve kuru sogan yedım, gece bebegım baya huzursuzdu diş mi gaz mı anlamadım, bebegım 10 aylık, hala yedıklerımden sütten gaz cok gecermıkı
Benimki de huysuz ya ya diş ya da kabızlık var snrm bı kaç gündür yapamadı sabah zeytinyağı ve kayısı suyu verdim bklm etki eder inşAllah

Canım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln , 🤣 bu bana hırs olsun
O bende de vardı ya. Hatta eşim anneler gününde hediyeye bastırmak için foto bulamamış😬 aslında kötü bi durum ama işte insan kendini beğenmeyince öyle oluyor

Yemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Kendini baz al canım. Kendinle yarış. Sen kendini en iyi bilensin. Başkalarıyla yarışır onların menüsünü uygularsan ilerlemen çok zor. Diyet kişiye özel bence. O nedenle klasik diyet listelerini saçma bulurum. Kendine göre az yemeye başlamışsan olay bitmişitir

Afiyet olsun canım benimde ıspanak var bak belki onu yapabilirim
Ispanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor

Valla ciddiyim yabyapsak öyle birşey benim baya var😞
Aynen çok iyi olur canım bi sağ Salim doğumdan sonra nasipse bücürü az büyütüp başlayacağım inşallah
Borcu hic sorma benim de baya var :KK43:

Bir ot turu canim, sebze yemegi diyebiliriz 😊

Ohh benim dun ki menum 😊 ama guzel bir yemekse esim mumkun degil ertesi gune birakmaz 😂😂
Benim adam gibi yesem keşke ah doydu mu en sevdiği şey bile olsa tek lokma atmaz ağzına
Karnım nasıl acıyo , dün karın calısmıstım ya demekki iyi calısmısum🤣bugun aynen devam karın sırt calısmays ve belkide yuruyuse cıkmaya,
Vay vay vay yaza fit gireceksin bu gidişle
Yemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Bugün yine tatlı var menüde yani

Dün kuru fasulye ve kuru sogan yedım, gece bebegım baya huzursuzdu diş mi gaz mı anlamadım, bebegım 10 aylık, hala yedıklerımden sütten gaz cok gecermıkı
Emdiği sürece geçiyor ama ben 1 yaşını doldurunca saldım artık😬

Kendini baz al canım. Kendinle yarış. Sen kendini en iyi bilensin. Başkalarıyla yarışır onların menüsünü uygularsan ilerlemen çok zor. Diyet kişiye özel bence. O nedenle klasik diyet listelerini saçma bulurum. Kendine göre az yemeye başlamışsan olay bitmişitir
Ben cidden nizamı menülere hayranlıkla bakıyorum yapamıyorum ya 🙈🤪 1 tabak pilav yiyebilirken direk hiç yememeyi yapamıyorum en iyisi az da olsa yemek
Ispanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor
Bende sadece soğanla kavururm yoğurtla yeriz gerçi yoğurtla yemeyin deniyor sanki
Bugün yine tatlı var menüde yani
🙈🤔 Bilmiom ama buyuk ihtimal akşam yaparım oruç değilken tadını ayarlamak için cuma iftara yeriz

Vavvv harika acıması iyiye delalet👏👏👏
Bende böyle pişirdim geçenlerde sadece fırına atmamistim. Yumurtayı kırıp tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yumurtayı pisirmistim. Bide fırında denerim canım sağol😍

Back
X