• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben cidden nizamı menülere hayranlıkla bakıyorum yapamıyorum ya 🙈🤪 1 tabak pilav yiyebilirken direk hiç yememeyi yapamıyorum en iyisi az da olsa yemek
Eğer kendine göre azaltmaya başlarsan bi süre sonra gittikçe azaltacaksın. Başla gerisi gelir inş😉
Bende sadece soğanla kavururm yoğurtla yeriz gerçi yoğurtla yemeyin deniyor sanki
Evet yoğurttaki kalsiyumun ıspanak içindeki Demir’in emilimini engellediği söyleniyor

Eğer kendine göre azaltmaya başlarsan bi süre sonra gittikçe azaltacaksın. Başla gerisi gelir inş😉
Evet yoğurttaki kalsiyumun ıspanak içindeki Demir’in emilimini engellediği söyleniyor
Evet insAllah daha az yediğim zamanlar da olur

Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım

Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
1 kupa sütlü kahve

Sahur
Afiyet olsun canım güzel menü

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştım 😬🙈 U UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah 🤗
Zaten yarın tartı günümüz🤔

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştım 😬🙈 U UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah 🤗
Bende yarın diye biliyorum farkeden bişey yok sanki

Canım listede olduğun için şu heves işlerini cuma tartı sonrasına bırakmak en doğrusu olur listedeki kızlar hep öyle yapıyor fark ettiysen
özür dilerim. bundan sonra dikkat edeceğim :(
Sahur 4h45
Ince dilim ekmegin icine yarin dilim peynir 5 zeytin

iftar 20:30
bir kepce iskembe corbasi
4 catal dunden kalan firinda sebze
2 yk fasulye,1 dilim peynir
1 kucuk sekerpare

3 litre su olacak yatana kadar ,yesil cay buyuk kupayla
U UcanSupurge
afiyet olsun canım
Selam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
afiyet olsun canım
Canım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln , 🤣 bu bana hırs olsun
eskiden eşimle çok foto çekilirdik. ben o zamanlar 55-60 kilo arasında gidip geliyordum. geçen kendisi söyledi. artık hiç fotomuz yok neden böyle diye. gerçekten kendimizi beğenmediğimizden böyle yapıyoruz :(
Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
1 kupa sütlü kahve

Sahur
afiyet olsun ekürim

kızlar sabah tartıldım. + çıktım yine. ama karnım çok şiş ve wc çıkamıyorum günlerdir :( bugün bu işi çözeceğim inşallah. ramazan dolayısıyla dengem şaştı. allahtan hiç tatlı falan yemedim. eşim iftardan sonra fıstık sarma baklavayı götürdü ben ağzıma bile sürmedim. kayınvalide börek yapmış cuma yerim diye onu da yemedim. sonra eşimin iş yerine koydum oradaki çocuklar oruç tutmuyor onlar yesin yoksa ben yerim evde bunları diye. inşallah haftaya düzelecek bu saçmalıklar.

Back
X