• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyor 😢 benimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum

Tebrikler canım👏

Benim erkek kardeşim cipsini tatlısını kuruyemişini eksik etmez yıllardır aynı kiloda bu insanlar doğuştan çok şanslılar

Sana yüzde yüz katılıyorum .Anne olmak dünya kadar yük zaten birde iş stresi Süpermenmiyiz biz

Ben ekleri çok severim 57 olup mezun olduğumda kutlama olarak ekler yiyeceğim😂

Aynen canım ya ne yapacağız bu tatlı bağımlılığını nasıl gidecek bu lanet başımızdan 21 gün şekersiz deneyin canınız istemeyecek dediler yooo baya baya tatlı istedi canım.En çok istediğim tatlı düşkünlüğümün azalması 😟

😂😂😂 Mesajına çok güldüm canım spor konusunda etiketlenecek en son insanım ben 😂 sadece 1 gün yaptım bu konuda G Goklerce ve @kumsal68 çok iyiler hayretle izliyorum onları

Tebrikler harika 👏

Tebrikler 👏

Evet belki daha fazla olabilirdi ama üzülme çünkü istikrarlı bir şekilde hep eksi ile geliyorsun.Haftaya efsane sahalara geri dönsün 😉
Yok canım tutmuyorum emzirdiğim için , orucken zor tabiçok susar ınsan, iftardan sonra belki

Kız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:
- aaa ne çirkin bir patik.
-hic güzel değil
-renkleri çok karışık.
-kirmizi rengi zaten sevmem dedi.O gün bugündür ayağımdan cikarmiyorum 🤣🤣😊
Ben de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> %0.787
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM :nazar:

2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM :nazar:

3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Yine mi ilk üç ,harıkssınız bravoooo

* * * 9.Takım 722. Etap * * *

Breeze96 (82/82.3/+0.3/-%0.366)
Goklerce (65.8/65/0.8/%1.216)
asliogretmen (69.85/69.45/0.4/%0.573)
Beyaz Leylak (60.8/60/0.8/%1.316)
Gulsum462 (76.9/76.4/0.5/%0.650)

Elfkkk (68.7/67.9/0.8/%1.164)
kumsal68 (58.8/57.8/1/%1.701)

9.Takım Ortalaması: %0.893

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

sabahvesen (70.4/71.4/+1/-%1.420) 690. Etapta (04.09.20) kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü (BT. 28.3.21, BK. 72.9, HK. 55)
melonikruhban (100.3/99.9/0.4/%0.399) yeni üye (BT, 03.04.21 BK, 101.9 HK, 65)
masal3487 (79.5/78.2/1.3/%1.635)

Ucmelekannesi (69/69.2/+0.2/-%0.299)
Ezogelin56 (71.5/71/0.5/%0.700)
Fit mutlu anne (87.7/85.75/1.95/%2.223)
melek963(80/77.6/2.4/%3)
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı
cgdmk (61.5) bildirim yapmadı

9.Takım Freecanlar Ortalaması: %0.891
Ooooo frecanlar da çok iyi be yaaaa, fre mre dememiş 0.891 olmuşlar helal canolarrrr

Oruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyor 😢 benimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum

Tebrikler canım👏

Benim erkek kardeşim cipsini tatlısını kuruyemişini eksik etmez yıllardır aynı kiloda bu insanlar doğuştan çok şanslılar

Sana yüzde yüz katılıyorum .Anne olmak dünya kadar yük zaten birde iş stresi Süpermenmiyiz biz

Aynen canım ya ne yapacağız bu tatlı bağımlılığını nasıl gidecek bu lanet başımızdan 21 gün şekersiz deneyin canınız istemeyecek dediler yooo baya baya tatlı istedi canım.En çok istediğim tatlı düşkünlüğümün azalması 😟

😂😂😂 Mesajına çok güldüm canım spor konusunda etiketlenecek en son insanım ben 😂 sadece 1 gün yaptım bu konuda G Goklerce ve @kumsal68 çok iyiler hayretle izliyorum onları

Tebrikler harika 👏

Tebrikler 👏

Evet belki daha fazla olabilirdi ama üzülme çünkü istikrarlı bir şekilde hep eksi ile geliyorsun.Haftaya efsane sahalara geri dönsün 😉
Hurma ve incire sardım kruvasandan sonra:))) sardım dedıgım 1 yada iki tane, yanlıs anşasılmasın:))

Bu sefer yemin ettim 57 olana kadar kaçamak yapmayacağım diye cuma kaçamakları beni çok zorladı o yüzden pazartesi güzel bir eksi bekliyorum
Aynen canim, bir gun kacamak yapiyoruz butun hafta sonra ona ugrasiyoruz ama ben gecen hafta kacamak yapmamaistjm :(
Eki Görüntüle 2827269 gecen hafta:82
Bu hafta:82.30
Fark:+300 gram😔
Yüzde:0,36
Olsun canim uzulme sen elinden geleni yaptin sonucta, sorumsuzluk etmedin bazen elimizde olmadan vucudumuz sasrtiyor
Kilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Supersin canim tebrik ederim 😍
Yaaaaa çok güzel patiklerin 😍 bayıldım... ayrıca 1.3 bravo çok iyi eksi canım

Canım fark 1,6 değil. 1 kilo gitmiş geçen haftadan. Bravo canım benim hedefine kaç kilo kaldı?

Tebrik ederim 👍🏻 Güzel eksi

Çok güzel eksi canım harikasın 🤩

Canım beniiiim harika kilo vermişsin 👏🏼👏🏼

Sağlık olsun canım benim. Üzülme haftaya en az 1 kilo verirsin
Tesekkur ederim canim 😊😍

Tebrikler canım👏

Tebrikler harika 👏

Tebrikler 👏

Ya aslinda ben ne ara boyle spor yapar oldum anlamadim 😂😂 bazen spor puanini Jasminium84 Jasminium84 hesapladiginda dereceye girince yanlis mi hesapladi acaba benim o kadar puanim oldu mu diye dusunurdum 😂😂😂 bu bana takimn katkisi oldu spor yapmadigim gun kendimi suclu hissediyorum, bu arada ekurim nerelerdesin merak icindeyiz :(
Elifim 80 kilo altı olduğu için başlangıcın %90ını tutturman lazımmış hedef kilonun sağolsun @Emnis kaptanım uyardı fark ettim
78.8-66=12.8
12.8*90/100=11.52
78.8-11.52=67.28 kilonun altına indiğinde mezun olabiliyorsun yani 🤦‍♀️ Bi 600 gram kaldı yani ha gayret @elfkkk kusura bakma tekrardan canım bir hafta daha devam
Ayy bu hafta gitmedigine sevindimm 😍😍 uzulmustum gidecek diye 🤗
Kahvaltı 09:00
Çeyrek ekmek arasına beyaz peynirli-domatesli tost

Ara öğün 15:30
2 gün kurusu

Akşam yemeği 17:30
1 hamburger
Biraz patates kızartması
1 su bardağı ayran

Ara öğün 19:30
Yeşil çay

cuma günleri kaçamak yaptığımı eşime söylemiştim. Akşam hamburger paketiyle gelmiş eve :KK43: bana sürpriz. gerçekten benim için felaket bir hafta oldu.
iş yerinde ramazan boyunca öğle yemeği çıkmayacak. O yüzden artık öğle yemeği yemeyeceğim. Onun yerine meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım.
Sıkıntın spor yapmamam. Ankara’nın en yokuşlu yerinde oturuyorum. Yürüyüş yapamıyorum. İş yerinde öğle arası çıkayım desem tek başıma çıkamıyorum dışarıya :KK43: birden bunalttı geliyor. Panik bozuklukla alakalı. O yüzden oturduğum yerden kalkamıyorum. Evde spor yapmak benim için en mantıklı olanı. O da eve gelince spor yapmak içimden gelmiyor fakat İp atlamak ve Leslie gündemimde.
Canm evet hamburger kacamakti onu unut ve sporla beraber yeni baslangiclar yap hu hafta , inan kimsenin cani uzanip tv izlemek varken spor yapmak istemiyor ama vucudun sekil almasi icin mecbur yani
16 Nisan menüm

Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma

İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma

Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan

U UcanSupurge G Goklerce
Guzel menu canim afiyet olsun
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4. TAKIM) ==> % 1.099

2. (9. TAKIM) ==> % 0,893

3. (10.TAKIM) ==> %0.787

BİREYSEL DERECELER

1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM :nazar:

2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM :nazar:

3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Kizlarrr supersinzxzx 😍😍😍😍 demek ramazanda butun takimlar etkilendi ama genel olarak bizm takimimzda yuzdeler iyiydi 😍
Merhaba arkadaşlar 💕

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Cok guzel canimmm😊😍😍
Kızlar yeni bir haber ile geldim Ramazan’a özel cuma günü tartısı gecikecek olanlar bildirimini perşembeden yapabilir yine fotoğraf nick ve tarihli olmak üzere
@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

@gulsum462

@elfkkk

@asliogretmen

@Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

@kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

@masal3487

M Manolya15

@sabahvesen

@hadikonusalim

@melonikruhban

@Pinarbartu

@Melek963
Cok iyi olmis canimm😊😍 insallah bayrama da bir duzenleme gelir
16nisan
8=00. Ilık limonlu su
9.00 kahvaltı
Küçük muz .
Maydonoz
1 dilim peynir
2 zeytin
Öğlen 2.00
Tatlı (karın ağrısı için)
Şehriye çorbası
Akşam 19.30
Bir tabak et yemeği
1 litre su
10 dakka spor
Tatli olmasa iyiymis ama cuma kacamagi sonucta 😊

16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum 😂 yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret 🙈
Su: 2-2.5 lt arasi olur

16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum 😂 yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
Eşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))

Cok iyi olmis canimm😊😍 insallah bayrama da bir duzenleme gelir
Dur bakayım bayram hangi gün
16.04.2021
Sahur

Iftar
1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma 😅
U UcanSupurge yine gözlerim kapanıyor eküri derecelerini yarın yapsam olurmu :oops:
Elbette canım Allah rahatlık versin

Eşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))
Evet canim sansliyim o konuda onlar 3 erkek buyumusler beceriklidr de yapar yani, ayrica calismiyor ramazanda canim sahura kadar uyumuyor o yuzden hazrliyor, ben sabah erken kalkiyorum duramiyorum
Dur bakayım bayram hangi gün

1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma 😅

Elbette canım Allah rahatlık versin
Ayy canim affet vallahi, kac gundur pideler oyle kokuyor ki burnuma 😊😂😂😂

16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt