- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.001
inşallah canımEksiye geçersin insAllah canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımEksiye geçersin insAllah canım![]()
Hadi güzel haberler inşallahNon panik gidicem alcam yarin yer ariyipta bakalim ne diycek
Afiyet olsun canım18 Nisan Pazar
Sahur
Yulaf tost (1 yumurta+1yk yoğurt+2 yk yulaf tost makinesine koydum )
Arasına 20 Gr beyaz peynir
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
U UcanSupurge
Diren Suna !Cok dondurma yiyesim var ya direniyorum resmen
Aha geldi bahar ayları gevşer gönül yayları gevşemek yok yaza fit girilecekBana dondurma deme ya![]()

Kahve yanındakilerBende şuan büyük bi sınavdaymEşime pasta yaptım sultan sarması ondan yememek icin dondurma yememek icin kendimi zor tutuyorum ama yarın öğlen bi top dondurma yicem galiba
![]()
Tek öğün yiyip sağlam yiyorsun anladığım kadarıyla tüm güne vurunca fazla gelmiyor göze afiyet olsun su ve spor miktarlarını eklemeyi de unutma canımArkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.
Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma
Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
Helal kız sanaŞuraya evdeki herkese gözleme açmış kendisi yememiş bir melek bırakıyorum![]()
Başlangıç noktasına mı geldik yaniCuma:71.4
Bugün:72.00
Fark : +600
Ben dondurmayı en masum tatlı olarak tanımlıyorumKız dün almış yemedim bayadr canımız istiyodu bklm azıcık yicem
Yaaa bunu duyduğuma sevundum cnm çabalıyorum bklm daha da çıkarmayı başarırım insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Gecmıs olsun canımGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Baya var artın ama regl odemiyse olursan geçer cumaya kadar canim.Cuma:71.4
Bugün:72.00
Fark : +600
Geçmiş olsun canım. Çayla temizle ise yarar belki canim . Benim en küçüğün göz pınarı doğuştan tikaliydi hep yaşarir capaklanirdi çayla temizle demişti sağlık ocağındaki doktorGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Günaydın canım benimde öyle oldu çayla pansuman yaptım geçti sen hamilesin vücudundaki enfeksiyonun hemen tedavi edilmesi gerekebilir doktorada gidebilirsin ama önce bir dene .devlet Hastanesi'nde yoktu özelden randevu almıştım iyileşince vazgeçtim gitmektenGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Gözünü sabah akşam Dalin şampuanla yıka canım geçmezse gidersin.Günaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
inşallah canımHadi güzel haberler inşallah
Afiyet olsun canım
Diren Suna !
Aha geldi bahar ayları gevşer gönül yayları gevşemek yok yaza fit girilecek
Kahve yanındakilerabartmadan ve öğlenki yevmiyenden keserek yiyeblirsin
Tek öğün yiyip sağlam yiyorsun anladığım kadarıyla tüm güne vurunca fazla gelmiyor göze afiyet olsun su ve spor miktarlarını eklemeyi de unutma canım
Helal kız sanaaslanım benim koç koç
Başlangıç noktasına mı geldik yaniregl ödemi de var işin içinde Cuma’ya kadar geçer inşallah
geçmiş olsun canım benim. eczaneden ilaç veriyorlar ama sen hamilesin, yan etki yapar bir şey olur allah korusun. sağlık ocağı en mantıklı gibiGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
inşallah canımBaya var artın ama regl odemiyse olursan geçer cumaya kadar canim.
Geçmiş olsun canım. Çayla temizle ise yarar belki canim . Benim en küçüğün göz pınarı doğuştan tikaliydi hep yaşarir capaklanirdi çayla temizle demişti sağlık ocağındaki doktor
Baya var artın ama regl odemiyse olursan geçer cumaya kadar canim.
Geçmiş olsun canım. Çayla temizle ise yarar belki canim . Benim en küçüğün göz pınarı doğuştan tikaliydi hep yaşarir capaklanirdi çayla temizle demişti sağlık ocağındaki doktor
Günaydın canım benimde öyle oldu çayla pansuman yaptım geçti sen hamilesin vücudundaki enfeksiyonun hemen tedavi edilmesi gerekebilir doktorada gidebilirsin ama önce bir dene .devlet Hastanesi'nde yoktu özelden randevu almıştım iyileşince vazgeçtim gitmekten
Gözünü sabah akşam Dalin şampuanla yıka canım geçmezse gidersin.
geçmiş olsun canım benim. eczaneden ilaç veriyorlar ama sen hamilesin, yan etki yapar bir şey olur allah korusun. sağlık ocağı en mantıklı gibi
Daha önce de böyle oldu eczaneden aldığım damla işe yaramamıştı öteki gözüme de geçmişti hem de düğün arifesiydi vampir gibi idi gözlerimin içi göz doktoruna gitmiştim sağlam bi antibiyotik vermişti yine öyle olur diye korkuyorum önce bi sağlık ocağına gideyim ilaç vermezse göz doktoruna giderim artıkU UcanSupurge geçmiş olsun canım sağlık ocağı en mantıklısı. hamile olmasan eczaneden alırdın ilacı . pandemi dönemi özel hastaneler dışında devlet gidince randevu vermiyor maalesef![]()
Menulerin biraz kalabalik gorunuyor ama tek ogun oldugu icin emin olamiyorumArkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.
Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma
Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
Vayyy be sen de ne cektin bu evdekilerin hamur sevdasindanŞuraya evdeki herkese gözleme açmış kendisi yememiş bir melek bırakıyorum![]()
Cok gecmis olsun canim, hamilelikte benim de olmustu gozumde ben goz druna gitmistim cok hafif bebeklere verilen damladan vermisti ve ilik hatta sicaga yakin kompres uygula demisti tabi cay da olur...saglik ocagina gitsen o da verir ilacGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Kendimizi kandirmayalim lutfenBen dondurmayı en masum tatlı olarak tanımlıyorum![]()
Cok guzel canim, insallah cumaya guzel bir eksi ile geleceksincuma: 76,4
bugün: 76,2
hamburger ve patates kızartmasına rağmen 200 gr gitmiş çok şükür :)
Çok iyi geldi canım sonuçta ilaç değil ne zararı olabilir ki doktor anneme reçete ile vermişti ama devlet karşılamıyor bunu para ile alacaksınız sizi rahatlatır demişti annemde kullandı bir dönem ara veriyorum ben 1 şişeyi bitirip sonra 2 ay kullanmıyorum sonra tekrar alıyorumKizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki yaher hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ?
Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
Anladim canim bugun alayim ben de ramazanda kullanayim en azindan, onerebilecgn bir marka var miÇok iyi geldi canım sonuçta ilaç değil ne zararı olabilir ki doktor anneme reçete ile vermişti ama devlet karşılamıyor bunu para ile alacaksınız sizi rahatlatır demişti annemde kullandı bir dönem ara veriyorum ben 1 şişeyi bitirip sonra 2 ay kullanmıyorum sonra tekrar alıyorum