• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

67.4 le basliyorum insalalh
hedefim 58 60 arasi olmak
Hadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler
Kolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum :KK43:
Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadim 🙈😒 insAllah heryeri yapabilirim salonumun perdesi falan yıkanacak düşününce mutfaktan daha gözümü korkutuyor duvardan duvara iki pencere takta tak garanti 1 saat ugraşıyorum normalde oğlanla 2 saat olur snrm:D
Bu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım . 🤷‍♀️
Kısır bu kadar hain olamaz ya 🙈🤪
Kolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu 🤣
Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosun :D
Ohhh sefeasını sür, canım buarada oruç sütünğ nasıl etkıledı yada etkıledımı?
Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergun

Gittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile

Ne ara aldın 200 gramı :KK70:

Hasta mıydın canım ? Cuma zayıflama yarışması olduğu için bildirimler de cuma isteniyor tabi listedekiler için istersen takımda free olarak kendi aramızda yarışabilirsin

Kolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu 🤣

Hadi güzel başlangıç olsun sporla destekledin mi çok güzel vereceksin yine

Yok yok datlu vardı cunartesi onun bedeli bu yeme didi züpürge ah dinlemeyin siz şu züpürgeyi :63:

Sen onu dinleme o free takılıyor minnoşum sen süpürgeyi dinle :KK70:

Birazdan gideceğim sabah kalabalık olur ilk mesai günü diye minik kuşu da götüreceğim kesin markete sokar beni stok yapar kendine 😅
Hahaha tamam seni dinliyorum tabiki kaptanım😂 Benim kız daha bilmiyor çikolata falan ama bizimde yan tarafta park var icinde bakkal var kapının önünde birsürü top var hergün top aldırıyor bana 😂😂

Son düzenleme:
Eritebilen yesin ya benxe:))iki mekiğe bakar iş😛🤣
İnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyor 😏

İnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyor 😏
Ay beni anlatmış valla, ozmn hakedıyoruz dondurmayı, bize spor pointi vermessler de :)))

Hadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler

Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadim 🙈😒 insAllah heryeri yapabilirim salonumun perdesi falan yıkanacak düşününce mutfaktan daha gözümü korkutuyor duvardan duvara iki pencere takta tak garanti 1 saat ugraşıyorum normalde oğlanla 2 saat olur snrm:KK70:

Kısır bu kadar hain olamaz ya 🙈🤪

Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosun :KK70:

Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergun
Allah kabul etsin canım cok sevındım😘

Günaydın kızlar 🥰 dünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Gecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu
cuma: 76,4
bugün: 76,2

hamburger ve patates kızartmasına rağmen 200 gr gitmiş çok şükür :)
Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin
Kizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki ya :KK43: her hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o
Erken değil mi canım sahurdan en az 8 saat geçseydi .miden doludur hala
oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum
Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol

Gecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu

Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin

Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o

oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum

ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
Bu halde ip mi atladın 😳 hayretler içindeyim ekürim şöyle sağlıklı çok iyiyim kızlar midem çok iyi mesajını da alsam içim daha rahat olacak

Gittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile
Gittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Kan tahlili verdi bakalim ne cikicqk
Midem icin ilac verdi
Karnima bastirdi affedersin zor tuttum kendimi alttan ustten cikarmamak icin🤦
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere

Ay insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya 😂
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar

Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek

Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir

Back
X